![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I am looking for a gyors és könnyen használható DVD rippelő szoftvert, amely képes biztosítani a nagy sebességű, kiváló minőségben. Én szembe tárolási probléma az én-rendszer, például a DVD formátumú filmek nagy fájlok használata sok hely a merevlemezen. Akármi segít lesz igen nagyra értékelik. Nagyon köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A DVD-másolás ellen a törvény, amely azt jelenti, hogy nem tud segíteni ezen az oldalon. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Closed.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van egy DVD Ripper for My Favourite Movies? | chase2009 | Multimédia és kodekek | 1 | November 11, 2009 13:41 |
| DVD lejátszó + ripper | Brenna | Multimédia és kodekek | 3 | 13. október 2008 09:13 |
| DVD olvasó Vs Hasfelmetszõ Softwares | pvkemail | Multimédia és kodekek | 1 | 14. január 2008 09:10 |
| Ups szoftverrel | panda78 | Cases & Power Supplies | 2 | 5. december 2007 07:32 |
| A megfelelő szoftver? | noah_johny | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 1. Aug 2007 13:27 |
| Téma eszközök | |
| |