![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem hledal jednoduchý, panic-key typ programu, kdy mohu stiskněte tlačítko (např. F6) a obrázek, který chci se vyplňuje celou obrazovku. Vím, že dobré programy jako "Skrýt panel", ale jsou trochu složitější, než jsem si ji. Takže v podstatě, i stiskněte tlačítko a objeví se obrázek (např. obraz s cnn.com firefox), pak právě jede pryč, když jsem pustil z klíčových. Any ideas? lol plz Dont mě zeptat, proč jsem ji potřebují |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| alt kartu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt + F4
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alarm Typ Noise! | Pete-Rock | Obecné Hardware Chat | 9 | 3. srpna 2009 00:52 |
| Kde najdu tento typ kabelu? | Arvind Kushwaha | Případy & Napájecí zdroje | 0 | 13 června 2009 07:35 |
| Problém Instalace OS - Chyba - Kernal Panic - Ne Synchronizuji: Pokus o Kil volná pracovní | rfowler | Operační systémy Windows | 3 | 19. března 2009 02:17 |
| Tribalfusion je to typu adware | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 2. února 2009 01:37 |
| Prodejní Panic, Panic Během & Vysunout Tlačítko | CrazyComputerMan | CJ Used Marketplace | 10 | 17. května 2008 12:28 |
| Thread Nástroje | |
| |