![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ψάχνω για ένα απλό, τον πανικό-κλειδί τύπου πρόγραμμα όπου μπορεί να πατήσει ένα κουμπί (π.χ. F6) και μια εικόνα που θέλω γεμίζει ολόκληρη την οθόνη. Ξέρω καλό προγράμματα όπως το "Hide εργασιών», αλλά αυτά είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό, τι θέλω. Έτσι, ουσιαστικά, και πατήστε ένα κουμπί και μια εικόνα Αναδύεται up (π.χ. εικόνα του firefox με cnn.com), τότε μόνο, όταν πηγαίνει μακριά θ αφήσεις από τα βασικά. Οποιαδήποτε ιδέα; lol plz Dont ρωτήσω γιατί το χρειάζομαι |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| alt καρτέλα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt + F4
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συναγερμός Τύπος θόρυβο! | Πιτ-Rock | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 3η Αυγούστου 2009 00:52 |
| Πού μπορώ να βρω αυτό το είδος καλωδίου; | Arvind Kushwaha | Θήκες & Τροφοδοτικά | 0 | 13 Ιουν 2009 07:35 |
| Πρόβλημα Εγκατάσταση OS - Λάθος - Kernal Πανικός - Δεν Συγχρονισμός: Απόπειρα να Kil Ραλαντί την Task | rfowler | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 19 Μαρ 2009 02:17 |
| Tribalfusion αυτό είναι κάποιο είδος adware | hopthwoks | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 2η Φεβ 2009 01:37 |
| Πανικός καλύτερα, Panic Πάνω & Eject Button | CrazyComputerMan | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 10 | 17η Μαΐου 2008 12:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |