![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm looking for paprasta, panikos raktas tipo programa, kur galiu paspauskite mygtuką (pvz. F6) ir nuotrauką, kad aš noriu pildo visą ekraną. Žinau gerų laidų kaip "užduočių juostos Paslėpti", tačiau jie yra šiek tiek sudėtingesnis nei aš noriu jį. Taigi, iš esmės, aš paspauskite mygtuką ir nuotrauka pasirodo (pvz. vaizdą Firefox su cnn.com), tada tiesiog nueina kai aš atleiskite klavišą. Any ideas? Lol PLZ Don't ask me why I need it |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| alt tab?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt + F4
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Signalo tipas Noise! | Pete-Rock | General Hardware Chat | 9 | 3 rugpjūtis 2009 00:52 |
| Kur galėčiau rasti šio kabelio tipo? | Arvind Kushwaha | Cases & Power Supplies | 0 | Birželis 13, 2009 07:35 |
| Problema diegiant OS - Klaidos - Kernal Panic - Ne Sinchronizuojamos: Bandydami Kil neveikos darbo | rfowler | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 19, 2009 02:17 |
| Tribalfusion tai kai Adware tipo | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 2 | 2 vasaris 2009 01:37 |
| Pardavimo paniką, paniką ir Eject mygtukas | CrazyComputerMan | CJ Naudoti prekyvietė | 10 | Gegužė 17, 2008 12:28 |
| Temos įrankiai | |
| |