![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, ЈА сам хандсоме за једноставан, паника кључ типа програм где могу притисните дугме (екс. Ф6) и слике које желим да се испуни цео екран. Знам добрих емисија попут "Хиде траци", али су мало сложенији него што желим то. Тако је у основи, и притисните дугме и слика попс горе (нпр. слике са ватра цнн.цом), онда даље иде само кад сам пустио на тастер. Било који идеја? лол плз Не питај ме зашто ми је потребан да |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| алт таб?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Алт + Ф4
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Аларм Тип Бука! | Пете Роцк -- | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 аугуст 2009 00:52 |
| Где могу наћи овај тип кабла? | Арвинд Кусхуаха | Цасес & Поуер Супплиес | 0 | 13. јуна 2009 07:35 |
| Инсталирање ОС проблем - Еррор - Кернал Панић - Није Синхронизација: покусавали Кил Задатак је неактиван | рфоулер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 19 март 2009 02:17 |
| Трибалфусион је то нека врста Адуаре | хоптхуокс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 2 фебруар 2009 01:37 |
| Продаја Паницх, Панић Овер & Ејецт Буттон | ЦразыЦомпутерМан | ЦЈ Усед Маркетплаце | 10 | 17 мај 2008 12:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |