![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я шукав просту, паніка ключів тип програми, де я можу натиснути кнопку (ex. F6) і картина, яку я хочу заповнює весь екран. Я знаю, хороші програми, як "Панелі задач" сховати ", але це трохи складніше, ніж я хочу. Таким основному, я натискаю на кнопку і фотографія спливаючому (ex. картина Firefox з cnn.com), то просто йде, коли я відпустити клавішу. Будь-які ідеї? LOL PLZ Dont запитаєте мене, чому мені це потрібно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt Tab?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt + F4
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Сигнал тривоги шум! | Піт-рок | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 серпня 2009 00:52 |
| Де я можу знайти цей тип кабелю? | Арвінд Kushwaha | Справа & блоки живлення | 0 | 13 червня 2009 07:35 |
| Проблеми з установкою ОС - Помилка - Kernal впадайте у відчай - не Синхронізація: Спроба Кіль Idle Цільова | rfowler | Операційні системи Windows | 3 | 19 березня 2009 02:17 |
| Tribalfusion це деякий тип рекламного | hopthwoks | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 2 лютого 2009 01:37 |
| Продаж Panic, Panic Over & кнопка витягання | CrazyComputerMan | CJ Б Marketplace | 10 | 17 травня 2008 12:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |