menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Ztratili jste přístup ke službě Windows Defender Přidat-odebrat programy

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 14:27
Nový člen skupiny

Default Ztratili jste přístup ke službě Windows Defender Přidat-odebrat programy

Nemohu získat přístup k mým firewallu, Windows Defender, přidat odebrat programy.

I am appilcation dostat nepodařilo initailize 0x800 106ba

a pro jistotu centru jsem dostat nemůže najít rundll32.exe

Jsem se pokoušel několika kontrolách virem avira, Spybot, reklama adaware

má tu někdo nějaké návrhy?
Old 15. června 2009, 05:13
Dárce Skupina

Default Ztratili jste přístup ke službě Windows Defender Přidat-odebrat programy

Jste pomocí McAffee AV či firewall?
Old 16. června 2009, 00:51
Nový člen skupiny

Ne já nejsem s použitím mcaffee
Old 17. června 2009, 01:48
Dárce Skupina

Důvodem Zeptal jsem se doslova před Četl jsem váš příspěvek jsem zkoumat různé firewall problém a přišel přes některé věci se McAffee umazávání s MS firewall po aktualizaci. Pokud by tomu tak bylo v případě jsem šel do přímého vám tento článek. Ale protože je to ne, zkuste tento, Je pro mě pracoval.

Edit: blbost, to je za firewallem, vám řekl obhájce. Dovolte mi podívat znovu. Já si ho pro vás později dnes. Omlouvat se.

EDIT-2: Jen, aby objasnila, pokud zadáte Start> Počítač> Místní disk (C:)> Program Files neexistuje soubor existuje pro Windows Defender?
Old 17. června 2009, 02:07
Dárce Skupina

Ok, je Rundll.exe chyba znamená, že C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe soubor chybí nebo je poškozený. Uvidíme, jestli běží sfc / scannow příkaz lze opravit systém souborů pro vás.

EDIT: V frájo že napsal výše tutorial je zpropadený okna geniální a on je dost jednoduché na to i figuríny jako já. Pokud to nefunguje, dejte mi vědět a my zkusit něco jiného.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Urychlení PC - návrhy, jak odebrat programy, atd. im407 Obecné Software Chat 16 13. července 2009 13:59
Windows Defender 1.41.110.0 evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 0 6. srpna 2008 15:26
Nelze získat přístup ke Přidat nebo odebrat programy. Albedo Virus, spyware a bezpečnost 8 16. prosince 2007 11:03
Malware! Nelze získat přístup ke Přidat / Odebrat programy! trevy3 Virus, spyware a bezpečnost 17 19. listopadu 2007 11:50
Windows Defender CSN-Carl Obecné Software Chat 2 3. Září 2006 07:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.