![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nemohu získat přístup k mým firewallu, Windows Defender, přidat odebrat programy. I am appilcation dostat nepodařilo initailize 0x800 106ba a pro jistotu centru jsem dostat nemůže najít rundll32.exe Jsem se pokoušel několika kontrolách virem avira, Spybot, reklama adaware má tu někdo nějaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Jste pomocí McAffee AV či firewall? |
|
| |||
| |||
| Ne já nejsem s použitím mcaffee |
|
| |||
| |||
| Důvodem Zeptal jsem se doslova před Četl jsem váš příspěvek jsem zkoumat různé firewall problém a přišel přes některé věci se McAffee umazávání s MS firewall po aktualizaci. Pokud by tomu tak bylo v případě jsem šel do přímého vám tento článek. Ale protože je to ne, zkuste tento, Je pro mě pracoval. Edit: blbost, to je za firewallem, vám řekl obhájce. Dovolte mi podívat znovu. Já si ho pro vás později dnes. Omlouvat se. EDIT-2: Jen, aby objasnila, pokud zadáte Start> Počítač> Místní disk (C:)> Program Files neexistuje soubor existuje pro Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| Ok, je Rundll.exe chyba znamená, že C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe soubor chybí nebo je poškozený. Uvidíme, jestli běží sfc / scannow příkaz lze opravit systém souborů pro vás. EDIT: V frájo že napsal výše tutorial je zpropadený okna geniální a on je dost jednoduché na to i figuríny jako já. Pokud to nefunguje, dejte mi vědět a my zkusit něco jiného. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Urychlení PC - návrhy, jak odebrat programy, atd. | im407 | Obecné Software Chat | 16 | 13. července 2009 13:59 |
| Windows Defender 1.41.110.0 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 0 | 6. srpna 2008 15:26 |
| Nelze získat přístup ke Přidat nebo odebrat programy. | Albedo | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 16. prosince 2007 11:03 |
| Malware! Nelze získat přístup ke Přidat / Odebrat programy! | trevy3 | Virus, spyware a bezpečnost | 17 | 19. listopadu 2007 11:50 |
| Windows Defender | CSN-Carl | Obecné Software Chat | 2 | 3. Září 2006 07:00 |
| Thread Nástroje | |
| |