μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Ξεχάσατε Πρόσβαση σε Windows Defender-Add Remove Programs

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 14:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ξεχάσατε Πρόσβαση σε Windows Defender-Add Remove Programs

Δεν μπορώ να αποκτήσουν πρόσβαση στο firewall μου, το Windows Defender, προσθέστε αφαίρεση προγραμμάτων.

Έχω αρχίσει appilcation παρέλειψε να initailize 0x800 106ba

και για την ασφάλεια κέντρο είμαι δεν μπορεί να βρει rundll32.exe

Έχω δοκιμάσει μερικά ιού ελέγχους Avira, Spybot, ad adaware

έχει κανείς έχεις κάποια πρόταση;
Old 15 Ιουν 2009, 05:13
Ομάδα Δωρητών

Χρησιμοποιείτε McAffee AV ή τείχος;
Old 16η Ιουν 2009, 00:51
Νέο Μέλος Ομάδα

δεν είμαι δεν χρησιμοποιούν mcaffee
Old 17η Ιουνίου 2009, 01:48
Ομάδα Δωρητών

Ο λόγος που ρώτησα είναι κυριολεκτικά δικαίωμα διάβασα πριν από την ανάρτησή σας ήμουν διαφορετική τείχος ερευνούν το θέμα και κατέληξε σε όλη ορισμένα πράγματα με McAffee Messing με το MS firewall, μετά από μια ενημέρωση. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο εγώ θα σας κατευθύνουν προς το εν λόγω άρθρο. Αλλά επειδή δεν είναι, προσπαθήστε να αυτό, Λειτούργησε για μένα.

Επεξεργασία: σκατά, ότι είναι για το τείχος, είπατε υπερασπιστής. Επιτρέψτε μου να εξετάσουν εκ νέου. Θα το κάνω για σας αργότερα σήμερα. Συγγνώμη.

EDIT-2: Ακριβώς για να διευκρινίσει, εάν πληγεί Έναρξη> Computer> Τοπικές Δίσκος (C:)> Program Files, δεν υπάρχει στο αρχείο υπάρχει για το Windows Defender;
Old 17η Ιουνίου 2009, 02:07
Ομάδα Δωρητών

Ok, το Rundll.exe σφάλματος σημαίνει ότι η C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο. Δες αν εκτελεί μια sfc / scannow εντολή μπορεί να διορθώσετε αυτό το σύστημα αρχείων για εσάς.

EDIT: Η μάγκα που έγραψαν τα παραπάνω είναι ένα φροντιστήριο freaking παράθυρα ιδιοφυία και αυτός καθιστά αρκετά απλό, ακόμα και ένα ομοίωμα σαν εμένα. Εάν αυτό δεν πιάσει πες μου και θα προσπαθήσουμε για κάτι διαφορετικό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επιτάχυνση των διαδικασιών PC - Προτάσεις για το ποια προγράμματα κατάργησης, κλπ. im407 Γενικά Λογισμικό Chat 16 13 Ιουλ 2009 13:59
Windows Defender 1.41.110.0 evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 0 6 Αυγ 2008 15:26
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Albedo Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 16 Δεκ. 2007 11:03
Malware! Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση Προσθαφαίρεση προγραμμάτων! trevy3 Virus, Spyware & Ασφάλεια 17 19 Νοε 2007 11:50
Windows Defender CSN-Carl Γενικά Λογισμικό Chat 2 3ο Σεπ 2006 07:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.