manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Zaboravili ste Pristup Windows Defender Add-Remove Programs

Reply

Thread Tools
Old 14. lipnja 2009, 14:27
Novi član grupe

Default Zaboravili ste Pristup Windows Defender Add-Remove Programs

Ja ne mogu dobiti pristup mojim vatrozid, Windows Defender, dodati maknuti plan.

Ja sam uzimajući appilcation nije initailize 0x800 106ba

i centar za sigurnost Ja sam uzimajući ne može pronaći rundll32.exe

Pokušao sam nekoliko virusa provjerava avira, Spybot, ad adaware

je bilo tko je dobio bilo koji sugestija?
Old 15. lipnja 2009, 05:13
Donatorska Grupa

Jeste li koristite firewall ili AV McAffee?
Old 16. lipnja 2009, 00:51
Novi član grupe

no ja ne koristite mcaffee
Old 17. lipnja 2009, 01:48
Donatorska Grupa

Razlog JA je pitao je doslovno pravo prije nego što sam pročitao vaš post bio sam istraživao različite firewall problem i je došao preko neke stvari s McAffee messing s MS firewall nakon ažurirati. Ako je slučaj da su mi se događalo da vas u tom članku. Ali budući da ne, probajte ovo, Internet izrađen za mene.

Edit: glupost, to je za firewall, te je rekao branitelj. Pusti me gledati ponovno. Ja ću se za vas kasnije danas. Žao mi je.

EDIT-2: Samo da pojasnimo, ako pritisnete Start> Computer> Local Disk (C:)> Program Files, nema tu datoteku u programu Windows Defender?
Old 17. lipnja 2009, 02:07
Donatorska Grupa

OK, Rundll.exe pogreška znači da je C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe datoteka nedostaje ili je oštećen. Pogledajte i ako je pokrenut sfc / scannow naredba može škripac ovaj sustav datoteka za vas.

EDIT: The dude koje je napisao gore tutorial je friknuto prozora genija i on čini dovoljno jednostavne za čak pseudo poput mene. Ako se to ne radi, javite mi, a mi ćemo pokušati nešto drugačije.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. im407 Općenito Software Chat 16 13. srpnja 2009 13:59
Windows Defender 1.41.110.0 evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 0 6. kolovoz 2008 15:26
Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe. Albedo Virus, Spyware i sigurnost 8 16. prosinac 2007 11:03
Zaštita od zlonamjernih programa! Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe! trevy3 Virus, Spyware i sigurnost 17 19. studeni 2007 11:50
Windows Defender CSN-Carl Općenito Software Chat 2 3. Sep 2006 07:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.