![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja ne mogu dobiti pristup mojim vatrozid, Windows Defender, dodati maknuti plan. Ja sam uzimajući appilcation nije initailize 0x800 106ba i centar za sigurnost Ja sam uzimajući ne može pronaći rundll32.exe Pokušao sam nekoliko virusa provjerava avira, Spybot, ad adaware je bilo tko je dobio bilo koji sugestija? |
|
| |||
| |||
| Jeste li koristite firewall ili AV McAffee? |
|
| |||
| |||
| no ja ne koristite mcaffee |
|
| |||
| |||
| Razlog JA je pitao je doslovno pravo prije nego što sam pročitao vaš post bio sam istraživao različite firewall problem i je došao preko neke stvari s McAffee messing s MS firewall nakon ažurirati. Ako je slučaj da su mi se događalo da vas u tom članku. Ali budući da ne, probajte ovo, Internet izrađen za mene. Edit: glupost, to je za firewall, te je rekao branitelj. Pusti me gledati ponovno. Ja ću se za vas kasnije danas. Žao mi je. EDIT-2: Samo da pojasnimo, ako pritisnete Start> Computer> Local Disk (C:)> Program Files, nema tu datoteku u programu Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| OK, Rundll.exe pogreška znači da je C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe datoteka nedostaje ili je oštećen. Pogledajte i ako je pokrenut sfc / scannow naredba može škripac ovaj sustav datoteka za vas. EDIT: The dude koje je napisao gore tutorial je friknuto prozora genija i on čini dovoljno jednostavne za čak pseudo poput mene. Ako se to ne radi, javite mi, a mi ćemo pokušati nešto drugačije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. | im407 | Općenito Software Chat | 16 | 13. srpnja 2009 13:59 |
| Windows Defender 1.41.110.0 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 0 | 6. kolovoz 2008 15:26 |
| Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe. | Albedo | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 16. prosinac 2007 11:03 |
| Zaštita od zlonamjernih programa! Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe! | trevy3 | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 19. studeni 2007 11:50 |
| Windows Defender | CSN-Carl | Općenito Software Chat | 2 | 3. Sep 2006 07:00 |
| Thread Tools | |
| |