kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Elfelejtette a hozzáférést a Windows Defender Add-Remove Programs

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 14:27
Új tag Csoport

Default Elfelejtette a hozzáférést a Windows Defender Add-Remove Programs

Nem tudok én a tűzfalat, a Windows Defender, add hozzá a Programok telepítése és törlése.

Én kapok appilcation nem initailize 0x800 106ba

és a biztonsági központ Én kapok nem találja Rundll32.exe

Megpróbáltam néhány vírus ellenőrzést Avira, Spybot, ad adaware

Has anyone got any suggestions?
Old Június 15 2009, 05:13
Donor Group

Ön használja McAffee AV vagy tűzfal?
Old Június 16 2009, 00:51
Új tag Csoport

nem én nem használ mcaffee
Old Június 17 2009, 01:48
Donor Group

Azért kérte a szó szoros előtt elolvastam a felad én kutatja a különböző tűzfal-kérdés, és jöttem át néhány dolgot a McAffee messing az MS tűzfal a frissítés után. Ha ez az eset azt akartam, hogy direkt, hogy a cikk. De mivel ez nincs, próbáld ez, Mûködött nekem.

Edit: Crap, hogy a tűzfal, akkor azt mondta védő. Engedjék meg, nézd meg megint. I'll get it for you later ma. Sajnálat.

EDIT-2: Csak tisztázni, ha a hit Start> Számítástechnika> Helyi Drive (C:)> Program Files nincs fájl ott van a Windows Defender?
Old Június 17 2009, 02:07
Donor Group

Ok, a Rundll.exe hiba azt jelenti, hogy a C: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe fájl hiányzik vagy sérült. Nézd meg a futó sfc / scannow parancs nem oldja meg a file-rendszer az Ön számára.

Edit: Az ember írta, hogy a fent említett tutorial egy rohadt windows zseni, és teszi, hogy egyszerű, elég akár egy bábu, mint én. Ha ez nem működik, let me know, és megpróbáljuk valami más.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb im407 General Chat szoftver 16 13. július 2009 13:59
A Windows Defender 1.41.110.0 evilfantasy Vírus, kémprogram és biztonság 0 6. augusztus 2008 15:26
Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása. Albedo Vírus, kémprogram és biztonság 8 16. december 2007 11:03
Malware! Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása! trevy3 Vírus, kémprogram és biztonság 17 19. november 2007 11:50
Windows Defender CSN-Carl General Chat szoftver 2 3. Szeptember 2006 07:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.