![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem tudok én a tűzfalat, a Windows Defender, add hozzá a Programok telepítése és törlése. Én kapok appilcation nem initailize 0x800 106ba és a biztonsági központ Én kapok nem találja Rundll32.exe Megpróbáltam néhány vírus ellenőrzést Avira, Spybot, ad adaware Has anyone got any suggestions? |
|
| |||
| |||
| Ön használja McAffee AV vagy tűzfal? |
|
| |||
| |||
| nem én nem használ mcaffee |
|
| |||
| |||
| Azért kérte a szó szoros előtt elolvastam a felad én kutatja a különböző tűzfal-kérdés, és jöttem át néhány dolgot a McAffee messing az MS tűzfal a frissítés után. Ha ez az eset azt akartam, hogy direkt, hogy a cikk. De mivel ez nincs, próbáld ez, Mûködött nekem. Edit: Crap, hogy a tűzfal, akkor azt mondta védő. Engedjék meg, nézd meg megint. I'll get it for you later ma. Sajnálat. EDIT-2: Csak tisztázni, ha a hit Start> Számítástechnika> Helyi Drive (C:)> Program Files nincs fájl ott van a Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| Ok, a Rundll.exe hiba azt jelenti, hogy a C: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe fájl hiányzik vagy sérült. Nézd meg a futó sfc / scannow parancs nem oldja meg a file-rendszer az Ön számára. Edit: Az ember írta, hogy a fent említett tutorial egy rohadt windows zseni, és teszi, hogy egyszerű, elég akár egy bábu, mint én. Ha ez nem működik, let me know, és megpróbáljuk valami más. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb | im407 | General Chat szoftver | 16 | 13. július 2009 13:59 |
| A Windows Defender 1.41.110.0 | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 0 | 6. augusztus 2008 15:26 |
| Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása. | Albedo | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 16. december 2007 11:03 |
| Malware! Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása! | trevy3 | Vírus, kémprogram és biztonság | 17 | 19. november 2007 11:50 |
| Windows Defender | CSN-Carl | General Chat szoftver | 2 | 3. Szeptember 2006 07:00 |
| Téma eszközök | |
| |