![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני לא יכול לקבל גישה ל-firewall שלי, Windows Defender, הוספה הסרה של תוכניות. אני מקבל appilcation נכשל initailize 0x800 106ba ועל מרכז האבטחה אני מקבל לא מוצאת rundll32.exe ניסיתי כמה בדיקות avira וירוס, spybot, adaware המודעה מישהו יש לך הצעות? |
|
| |||
| |||
| האם אתה משתמש McAffee AV או חומת אש? |
|
| |||
| |||
| לא אני לא משתמש mcaffee |
|
| |||
| |||
| הסיבה שאלתי היא זכות ממש לפני שאני קורא את ההודעה הייתי למחקר אחר הנושא ואת חומת האש הגיעו פני כמה דברים עם McAffee להתעסק עם חומת האש של MS לאחר עדכון. אם כך היו פני הדברים הייתי הולך לכוון אותך כי המאמר. אבל מכיוון שזה לא, נסה זה, זה עבד בשבילי. עריכה: שטויות, זה עבור חומת האש, מגן שאמרת. תן לי להסתכל שוב. אני מבין את זה יהיה לך יותר מאוחר היום. מצטער. ערוך-2: רק כדי להבהיר, אם אתה מכה התחל> מחשב> כונן מקומי (C:)> Program Files, אין שם קובץ ב-Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| בסדר, את השגיאה Rundll.exe אומר C: \ Windows \ system32 \ rundll32.exe קובץ חסר או פגום. תבדוק אם הפעלת sfc / scannow הפקודה יכול לתקן את זה בשבילך מערכת הקבצים. ערוך: "דוד" של כתב כי האמור לעיל הוא מורה freaking Windows גאון והוא פשוט עושה את זה מספיק אפילו בובה כמוני. אם זה לא עובד תודיעי לי ואנו לנסות משהו שונה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זרוז מחשב - הצעות על מה כדי הסרה של תוכניות, וכו ' | im407 | כללי תוכנות צ 'אט | 16 | 13 יולי 2009 13:59 |
| Windows Defender 1.41.110.0 | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 0 | 6 אוגוסט 2008 15:26 |
| אין אפשרות לגשת הוספה / הסרה של תוכניות. | Albedo | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | 16th דצמבר 2007 11:03 |
| Malware! אין אפשרות לגשת הוספה / הסרה של תוכניות! | trevy3 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | 19th נובמבר 2007 11:50 |
| Windows Defender | CSN-Carl | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3 ספטמבר 2006 07:00 |
| שרשרת כלים | |
| |