mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Pamiršote Prieiga prie "Windows Defender-Add Remove Programs

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 14:27
Naujas Narys

Default Pamiršote Prieiga prie "Windows Defender-Add Remove Programs

Negaliu gauti prieigos prie savo užkardą, Windows Defender, Pridėti arba šalinti programas.

Gaunu appilcation nepavyko initailize 0x800 106ba

ir dėl saugumo centro gaunu negali rasti rundll32.exe

Aš išbandžiau keletą virusas patikrina Avira, Spybot, ad Adaware

Has anyone got any suggestions?
Old Birželis 15, 2009, 05:13
Donorų grupės

Ar jūs naudojate McAffee AV ar ugniasienės?
Old Birželis 16, 2009, 00:51
Naujas Narys

ne nesu naudojant McAffee
Old Birželis 17, 2009, 01:48
Donorų grupės

Todėl aš paklausiau tai tiesiog tiesiai prieš aš perskaičiau tavo žinutę buvau tiria įvairių užkardos problemą ir užtiko Parašyti McAffee Messing su MS firewall po atnaujinimo. Jei taip būtų, aš būsiu su tiesioginiu jums tą straipsnį. Bet kadangi tai ne, pabandykite šitas, Jis dirbo už mane.

Edit: Crap, kad yra už ugniasienės, tai sakė gynėjas. Leiskite man dar kartą patikrinti. I'll get it for you later today. Atsiprašau.

EDIT-2: Just aiškiau, jei paspausite mygtuką "Start"> Kompiuteriai> vietiniame diske (C:)> Program Files, nėra ten failą "Windows Defender?
Old Birželis 17, 2009, 02:07
Donorų grupės

Gerai, Rundll.exe klaida reiškia, kad C: \ Windows \ system32 \ rundll32.exe failo arba jis sugadintas. Patikrinkite, ar veikia sfc / scannow komanda gali nustatyti šį sistemos failo jums.

EDIT: dude, kad jis parašė virš Tutorial yra freaking langai genijus, ir jis tampa gana paprasta net kaip man manekeną. Jei tai nepadeda, leiskite man žinoti, ir mes bandysime kažkuo kitu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paspartinti PC - Pasiūlymai dėl kokias programas reikia pašalinti, ir tt im407 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 16 13 liepa 2009 13:59
Windows Defender 1.41.110.0 evilfantasy Virus, Spyware & Security 0 6 rugpjūtis 2008 15:26
Negaliu gauti prieigos prie Add / Remove Programs. Albedas Virus, Spyware & Security 8 16 gruodis 2007 11:03
Kenkėjiška! Negaliu gauti prieigos prie Add / Remove Programs! trevy3 Virus, Spyware & Security 17 Lapkritis 19, 2007 11:50
Windows Defender CSN-Carl BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 3 rugsėjis 2006 07:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.