![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Negaliu gauti prieigos prie savo užkardą, Windows Defender, Pridėti arba šalinti programas. Gaunu appilcation nepavyko initailize 0x800 106ba ir dėl saugumo centro gaunu negali rasti rundll32.exe Aš išbandžiau keletą virusas patikrina Avira, Spybot, ad Adaware Has anyone got any suggestions? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate McAffee AV ar ugniasienės? |
|
| |||
| |||
| ne nesu naudojant McAffee |
|
| |||
| |||
| Todėl aš paklausiau tai tiesiog tiesiai prieš aš perskaičiau tavo žinutę buvau tiria įvairių užkardos problemą ir užtiko Parašyti McAffee Messing su MS firewall po atnaujinimo. Jei taip būtų, aš būsiu su tiesioginiu jums tą straipsnį. Bet kadangi tai ne, pabandykite šitas, Jis dirbo už mane. Edit: Crap, kad yra už ugniasienės, tai sakė gynėjas. Leiskite man dar kartą patikrinti. I'll get it for you later today. Atsiprašau. EDIT-2: Just aiškiau, jei paspausite mygtuką "Start"> Kompiuteriai> vietiniame diske (C:)> Program Files, nėra ten failą "Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| Gerai, Rundll.exe klaida reiškia, kad C: \ Windows \ system32 \ rundll32.exe failo arba jis sugadintas. Patikrinkite, ar veikia sfc / scannow komanda gali nustatyti šį sistemos failo jums. EDIT: dude, kad jis parašė virš Tutorial yra freaking langai genijus, ir jis tampa gana paprasta net kaip man manekeną. Jei tai nepadeda, leiskite man žinoti, ir mes bandysime kažkuo kitu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspartinti PC - Pasiūlymai dėl kokias programas reikia pašalinti, ir tt | im407 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 16 | 13 liepa 2009 13:59 |
| Windows Defender 1.41.110.0 | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 0 | 6 rugpjūtis 2008 15:26 |
| Negaliu gauti prieigos prie Add / Remove Programs. | Albedas | Virus, Spyware & Security | 8 | 16 gruodis 2007 11:03 |
| Kenkėjiška! Negaliu gauti prieigos prie Add / Remove Programs! | trevy3 | Virus, Spyware & Security | 17 | Lapkritis 19, 2007 11:50 |
| Windows Defender | CSN-Carl | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 rugsėjis 2006 07:00 |
| Temos įrankiai | |
| |