![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es nevaru piekļūt manu ugunsmūri, Windows Defender, pievieno noņemt programmas. Man kļūst appilcation nav initailize 0x800 106ba un drošības centra es arvien nevaru atrast rundll32.exe Es esmu mēģinājis dažas vīrusu pārbaudes Avira, Spybot, ad adaware ir kāds got any suggestions? |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izmantojat McAffee AV vai ugunsmūra? |
|
| |||
| |||
| Nē, es neesmu, izmantojot mcaffee |
|
| |||
| |||
| Iemesls es jautāju, burtiski tieši pirms I read your post biju pētot dažādu ugunsmūra jautājumu un nonāca pāri daži sīkumi ar McAffee messing ar MS firewall pēc atjauninājumu. Ja kas bija gadījumā es gatavojas tieši jums šo rakstu. Bet tā tas nav, mēģiniet šis, Tā strādāja par mani. Edit: Muļķības, tas ir, ugunsmūri, jūs teicāt, aizstāvis. Atļaujiet man vēlreiz. I'll get to you later today. Atvainojiet. EDIT-2: Just to precizēt, ja jūs hit Start> Computer> Local Drive (C:)> Program Files, nav tur neviens fails Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| Ok, Rundll.exe kļūda nozīmē to, ka C: \ Windows \ system32 \ rundll32.exe fails ir pazudis vai bojāts. Redzētu, vai darbojas sfc / scannow komanda var noteikt šīs sistēmas failu. EDIT: dude, kas rakstījusi iepriekš apmācība ir freaking logi ģēnijs un viņš to vienkārši nepietiek pat lelles, piemēram, man. Ja tas nedarbojas let me know, un mēs mēģināsim kaut ko atšķiras. |
![]() |
|
| Bookmarks |