![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu nu pot avea acces la meu firewall, Windows Defender, adăugaţi elimina programe. Sunt appilcation Noţiuni de bază nu a reuşit să initailize 0x800 106ba şi pentru securitatea centrului Sunt achiziţie nu poate găsi rundll32.exe Am încercat câteva controale Avira virus, spybot, adaware anunţuri a luat cineva sugestii? |
|
| |||
| |||
| Sunteţi folosind McAffee AV sau firewall? |
|
| |||
| |||
| nici eu nu sunt utilizaţi McAffee |
|
| |||
| |||
| Motivul pentru care l-am întrebat este literalmente chiar înainte l-am citit mesajul tau am fost cercetând o altă problemă de firewall şi dat peste nişte lucruri cu McAffee joc cu firewall MS după o actualizare. În cazul în care au fost cazul am de gând să vă direct la acest articol. Dar din moment ce nu, să încercaţi acesta, El a lucrat pentru mine. Editare: Crap, care este de firewall, ai spus apărător. Lasă-mă să mă uit din nou. Voi lua-o pentru mai târziu astăzi. Regret. EDIT-2: Doar pentru a clarifica, dacă aţi lovit Start> Computer> Local Drive (C:)> Program Files, nu există nici un fişier într-acolo pentru Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| OK, Rundll.exe eroare înseamnă că C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe fişier lipseşte sau este deteriorat. Vezi dacă rulează un sfc / scannow comandă poate repara acest sistem de fişiere pentru tine. EDIT: Tipul care a scris de mai sus este un tutorial sperii Windows geniu si el o face destul de simplu, chiar pentru un fals ca mine. Dacă nu funcţionează, să-mi spuneţi şi vom încerca ceva diferit. |
![]() |
|
| Marcaje |