menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Stratili ste prístup k službe Windows Defender Pridať-odstrániť programy

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 14:27
Nový člen skupiny

Nemôžem získať prístup k mojim firewallu, Windows Defender, pridať odstrániť programy.

I am appilcation dostať nepodarilo initailize 0x800 106b

a pre istotu centre som dostať nemôže nájsť rundll32.exe

Jsem se pokoušel niekoľkých kontrolách vírusom avira, Spybot, reklama adaware

má tu niekto nejaké návrhy?
Old 15. júna 2009, 05:13
Darcu Skupina

Ste pomocou McAffee AV alebo firewall?
Old 16. júna 2009, 00:51
Nový člen skupiny

Ne já nejsem s použitím mcaffee
Old 17. júna 2009, 01:48
Darcu Skupina

Dôvodom Spýtal som sa doslova pred Čítal som váš príspevok som skúmať rôzne firewall problém a prišiel cez niektoré veci sa McAffee umazávání s MS firewall po aktualizácii. Ak by tomu tak bolo v prípade som išiel do priameho vám tento článok. Ale pretože je to ne, skúste tento, Je pre mňa pracoval.

Edit: blbost, to je za firewallom, vám povedal obhajcu. Dovoľte mi pozrieť znovu. Já si ho pre vás neskôr dnes. Ospravedlňovať sa.

EDIT-2: Len, aby objasnila, ak zadáte Štart> Počítač> Lokálny disk (C:)> Program Files neexistuje súbor existuje pre Windows Defender?
Old 17. júna 2009, 02:07
Darcu Skupina

Ok, je Rundll.exe chyba znamená, že C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe súbor chýba alebo je poškodený. Uvidíme, jestli beží sfc / scannow príkaz je možné opraviť systém súborov pre vás.

EDIT: V frájo že napísal vyššie tutorial je zpropadený okná geniálna a on je dosť jednoduché na to aj figuríny ako já. Ak to nefunguje, dajte mi vedieť a my skúsiť niečo iné.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.