![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nemôžem získať prístup k mojim firewallu, Windows Defender, pridať odstrániť programy. I am appilcation dostať nepodarilo initailize 0x800 106b a pre istotu centre som dostať nemôže nájsť rundll32.exe Jsem se pokoušel niekoľkých kontrolách vírusom avira, Spybot, reklama adaware má tu niekto nejaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Ste pomocou McAffee AV alebo firewall? |
|
| |||
| |||
| Ne já nejsem s použitím mcaffee |
|
| |||
| |||
| Dôvodom Spýtal som sa doslova pred Čítal som váš príspevok som skúmať rôzne firewall problém a prišiel cez niektoré veci sa McAffee umazávání s MS firewall po aktualizácii. Ak by tomu tak bolo v prípade som išiel do priameho vám tento článok. Ale pretože je to ne, skúste tento, Je pre mňa pracoval. Edit: blbost, to je za firewallom, vám povedal obhajcu. Dovoľte mi pozrieť znovu. Já si ho pre vás neskôr dnes. Ospravedlňovať sa. EDIT-2: Len, aby objasnila, ak zadáte Štart> Počítač> Lokálny disk (C:)> Program Files neexistuje súbor existuje pre Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| Ok, je Rundll.exe chyba znamená, že C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe súbor chýba alebo je poškodený. Uvidíme, jestli beží sfc / scannow príkaz je možné opraviť systém súborov pre vás. EDIT: V frájo že napísal vyššie tutorial je zpropadený okná geniálna a on je dosť jednoduché na to aj figuríny ako já. Ak to nefunguje, dajte mi vedieť a my skúsiť niečo iné. |