мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Заборавили сте Приступ Уиндоус Дефендер Адд-Ремове Програмс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 14:27
Нови члан групе

Default Заборавили сте Приступ Уиндоус Дефендер Адд-Ремове Програмс

Ја не могу добити приступ мојим заштитни зид, Уиндоус Дефендер, додати премештање план.

Ја сам узимајући аппилцатион није инитаилизе 0кс800 106ба

и центар за безбедност Ја сам узимајући не може пронаћи рундлл32.ексе

Покушао сам неколико вируса проверава авира, Спыбот, ад АдАуаре

је било ко је добио било који сугестија?
Old 15. јуни 2009, 05:13
Донаторска Група

Јесте ли користите фиреуалл или АВ МцАффее?
Old 16. јуни 2009, 00:51
Нови члан групе

но ја не користите мцаффее
Old 17. јуни 2009, 01:48
Донаторска Група

Разлог ЈА је питао је буквално право пре него што сам прочитао ваш пост био сам истраживао различите фиреуалл проблем и је дошао преко неке ствари са МцАффее мессинг са МС фиреуалл након модернизирати. Ако је случај да су ми се дешавало да вас у том члану. Али будући да не, пробајте ово, То израђен за мене.

Едит: глупост, то је за фиреуалл, те је рекао бранилац. Пусти ме гледати поново. Ја ћу се за вас касније данас. Жао ми је.

Едит-2: Само да појаснимо, ако притиснете Старт> Цомпутер> Лоцал Диск (Ц:)> Програм Филес, нема ту датотеку у програму Уиндоус Дефендер?
Old 17. јуни 2009, 02:07
Донаторска Група

ОК, Рундлл.ексе грешка значи да је Ц: \ уиндоус \ сыстем32 \ рундлл32.ексе датотека недостаје или је оштећен. Погледајте и ако је покренут сфц / сцанноу наредба може шкрипац данашји систем датотека за вас.

Едит: Тхе дуде које је написао горе туториал је фрикнуто прозора генија и он чини довољно једноставне за чак Псеудо попут мене. Ако се то не ради, јавите ми, а ми ћемо пробати нешто другачије.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Убрзавање ПЦ - предлози о томе шта се уклони програме, итд им407 Уопштено Софтуаре Цхат 16 13. јула 2009 13:59
Уиндоус Дефендер 1.41.110.0 евилфантасы Вирус, Спыуаре и безбедност 0 6 аугуст 2008 15:26
Не може да приступи Додај / Уклони програме. Албедо Вирус, Спыуаре и безбедност 8 16 децембар 2007 11:03
Заштита од злонамерних програма! Не може да приступи Додај / Уклони програме! тревы3 Вирус, Спыуаре и безбедност 17 19 новембар 2007 11:50
Уиндоус Дефендер ЦСН-Царл Уопштено Софтуаре Цхат 2 3. Сеп 2006 07:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц