![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја не могу добити приступ мојим заштитни зид, Уиндоус Дефендер, додати премештање план. Ја сам узимајући аппилцатион није инитаилизе 0кс800 106ба и центар за безбедност Ја сам узимајући не може пронаћи рундлл32.ексе Покушао сам неколико вируса проверава авира, Спыбот, ад АдАуаре је било ко је добио било који сугестија? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли користите фиреуалл или АВ МцАффее? |
|
| |||
| |||
| но ја не користите мцаффее |
|
| |||
| |||
| Разлог ЈА је питао је буквално право пре него што сам прочитао ваш пост био сам истраживао различите фиреуалл проблем и је дошао преко неке ствари са МцАффее мессинг са МС фиреуалл након модернизирати. Ако је случај да су ми се дешавало да вас у том члану. Али будући да не, пробајте ово, То израђен за мене. Едит: глупост, то је за фиреуалл, те је рекао бранилац. Пусти ме гледати поново. Ја ћу се за вас касније данас. Жао ми је. Едит-2: Само да појаснимо, ако притиснете Старт> Цомпутер> Лоцал Диск (Ц:)> Програм Филес, нема ту датотеку у програму Уиндоус Дефендер? |
|
| |||
| |||
| ОК, Рундлл.ексе грешка значи да је Ц: \ уиндоус \ сыстем32 \ рундлл32.ексе датотека недостаје или је оштећен. Погледајте и ако је покренут сфц / сцанноу наредба може шкрипац данашји систем датотека за вас. Едит: Тхе дуде које је написао горе туториал је фрикнуто прозора генија и он чини довољно једноставне за чак Псеудо попут мене. Ако се то не ради, јавите ми, а ми ћемо пробати нешто другачије. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Убрзавање ПЦ - предлози о томе шта се уклони програме, итд | им407 | Уопштено Софтуаре Цхат | 16 | 13. јула 2009 13:59 |
| Уиндоус Дефендер 1.41.110.0 | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 0 | 6 аугуст 2008 15:26 |
| Не може да приступи Додај / Уклони програме. | Албедо | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 16 децембар 2007 11:03 |
| Заштита од злонамерних програма! Не може да приступи Додај / Уклони програме! | тревы3 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 17 | 19 новембар 2007 11:50 |
| Уиндоус Дефендер | ЦСН-Царл | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3. Сеп 2006 07:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |