![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yani, Windows Defender, programları kaldırmak eklemek benim güvenlik duvarı erişim elde edemezsiniz. Ben elde appilcation 0x800 106ba initailize başarısız ve güvenlik merkezi I rundll32.exe bulamazsanız alıyorum Birkaç virüs kontrol avira, Spybot, reklam adaware denedi Herkesin herhangi bir öneriniz var mı? |
|
| |||
| |||
| Size McAffee AV veya güvenlik duvarı kullanıyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| hayır ben McAffee kullanarak değilim |
|
| |||
| |||
| Diye sordum nedeni gerçekten doğru önce farklı bir güvenlik duvarı sorunu araştırmaktadır ve bazı şeyler üzerinde McAffee ile MS güvenlik duvarı karıştırmasını bir güncelleştirme sonra geldi mesajlarınızın okunur. Eğer o yazı için doğrudan gidiyordu durum vardı. Fakat bu çalışmayın,'s bu, Bu benim için çalıştı. Düzenle: Kitap, bir güvenlik duvarı için ise, defans söyledi. Beni tekrar göz atalım. Senin için bugün yapacağım. Üzgünüm. EDIT-2: Sadece netleştirmek, eğer> Bilgisayar> Yerel Disk (C Başlat'ı bulunanlar:)> Program Files, Windows Defender için orada hiçbir dosya nedir? |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu Rundll.exe hatası demektir C: \ windows \ system32 \ rundll32.exe dosya eksik veya bozuk. Eğer çalışan bir bakın sfc / scannow komutu dosya bu sistem düzeltebilirsiniz. EDIT: bu yazıldı Ahbap Öğreticiyi yukarıdaki freaking pencereleri dahisin ve o yapar Basitliği yeterli için benim gibi de bir kukla. Bu bana bildirin çalışmıyor ve bir şey denemek olacaktır. |
![]() |
|
| Bookmarks |