менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Втратили доступ до Захисник Windows-Установка й видалення програм

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 14:27
Нові члени групи

Default Втратили доступ до Захисник Windows-Установка й видалення програм

Я не можу отримати доступ до моєї брандмауер Windows Defender, Установка й видалення програм.

Я отримую appilcation вдалося initailize 0x800 106ba

і я Центр безпеки AM отримати не вдалося знайти rundll32.exe

Я намагався кілька вірус перевіряє Avira, Spybot, AdAware оголошень

Хто-небудь є які-небудь пропозиції?
Old 15 червня 2009, 05:13
Донор групи

Чи ви McAffee А.В. або міжмережевим екраном?
Old 16 червня 2009, 00:51
Нові члени групи

ні, я не використовую McAffee
Old 17 червня 2009, 01:48
Донор групи

Тому я запитав буквально напередодні я прочитав ваш пост я досліджував різні випуск брандмауера і натрапив на речі з McAffee возитися з брандмауером мс після оновлення. Якби це було так я збираюся направити вас до цієї статті. Але оскільки це не так, спробуйте цей, Він працював для мене.

Зміна: дерьмово, тобто для брандмауера, сказав захисник. Дай мені подивитися ще раз. Отримати для Вас сьогодні. Вибачте.

Edit-2: Я просто хотів уточнити, якщо ви натиснете Початок> Комп'ютери> локальний диск (C:)> Program Files немає файлу там для програми Windows Defender?
Old 17 червня 2009, 02:07
Донор групи

Ок, Rundll.exe помилка означає, що C: \ WINDOWS \ system32 \ rundll32.exe Файл відсутній або пошкоджений. Дивіться, якщо працює SFC / SCANNOW Команда може виправити цю файлову систему для вас.

EDIT: The Dude, що написав вище підручника є Freaking генія вікна і він робить це досить просто навіть для манекена, як я. Якщо це не допоможе, дайте мені знати, і ми постараємося щось інше.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc im407 General Software чат 16 13 липня 2009 13:59
Захисник Windows 1.41.110.0 evilfantasy Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 0 6 серпня 2008 15:26
Не можна отримати доступ Додати / Видалити Програми. Альбедо Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 16 грудня 2007 11:03
Шкідливих програм! Не можна отримати доступ Add / Remove Programs! trevy3 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 17 19 листопада 2007 11:50
Захисник Windows CSN-Карло General Software чат 2 3 вересня 2006 07:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.