![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не можу отримати доступ до моєї брандмауер Windows Defender, Установка й видалення програм. Я отримую appilcation вдалося initailize 0x800 106ba і я Центр безпеки AM отримати не вдалося знайти rundll32.exe Я намагався кілька вірус перевіряє Avira, Spybot, AdAware оголошень Хто-небудь є які-небудь пропозиції? |
|
| |||
| |||
| Чи ви McAffee А.В. або міжмережевим екраном? |
|
| |||
| |||
| ні, я не використовую McAffee |
|
| |||
| |||
| Тому я запитав буквально напередодні я прочитав ваш пост я досліджував різні випуск брандмауера і натрапив на речі з McAffee возитися з брандмауером мс після оновлення. Якби це було так я збираюся направити вас до цієї статті. Але оскільки це не так, спробуйте цей, Він працював для мене. Зміна: дерьмово, тобто для брандмауера, сказав захисник. Дай мені подивитися ще раз. Отримати для Вас сьогодні. Вибачте. Edit-2: Я просто хотів уточнити, якщо ви натиснете Початок> Комп'ютери> локальний диск (C:)> Program Files немає файлу там для програми Windows Defender? |
|
| |||
| |||
| Ок, Rundll.exe помилка означає, що C: \ WINDOWS \ system32 \ rundll32.exe Файл відсутній або пошкоджений. Дивіться, якщо працює SFC / SCANNOW Команда може виправити цю файлову систему для вас. EDIT: The Dude, що написав вище підручника є Freaking генія вікна і він робить це досить просто навіть для манекена, як я. Якщо це не допоможе, дайте мені знати, і ми постараємося щось інше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc | im407 | General Software чат | 16 | 13 липня 2009 13:59 |
| Захисник Windows 1.41.110.0 | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 0 | 6 серпня 2008 15:26 |
| Не можна отримати доступ Додати / Видалити Програми. | Альбедо | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 16 грудня 2007 11:03 |
| Шкідливих програм! Не можна отримати доступ Add / Remove Programs! | trevy3 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 19 листопада 2007 11:50 |
| Захисник Windows | CSN-Карло | General Software чат | 2 | 3 вересня 2006 07:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |