по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Забравена Продуктов ключ

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 3-ти ноември 2007, 19:08
Номер на групата

Default Забравена Продуктов ключ

Здравейте - аз съм нов тук и не знам много за компютрите освен съм собственост 3 в последните 18 години - така имам някакъв опит.

Аз наскоро закупен Windows Офис Дом и Студентски 2007 софтуер. Аз го товарят и аз съм с нея глоба на един компютър. Аз не мисля, че е необходимо тази мъчителна пластмасова кутия софтуера дойде затова хвърлиха го след няколко дни по-късно - което означава, че запазих цялото съдържание на курс, преди да го направи.

Днес реших да се зареди в друг компютър (получавате 3 натоварвания / пакет) и когато го попита за продуктов ключ Предполагам, където тя е била - Имаш ли го - на пластмасовата кутия Хвърлих се през последния месец!

Има ли начин за възстановяване на продукта KET? Опитах се случва линия до Microsoft - забравяме, че - това е лабиринт опитвате да получите тук. Опитах telephoning - това е след час (не отворени през уикендите). Те трябва да имат автоматична система за продуктовия ключ на място - така, след като се регистрирате можете да изпратите електронна поща и те изпратя ключа - точно както, когато сте забравили паролата си на форума.

Току що се върнах и го купи отново след няколко часа в Costco $ 169 + данък - урок учен - пишете закърпвам нещо, установени на CD (бъдете внимателни, когато правите този) - както го направих на моя стар софтуер MS Word диск.

Мисли?
Old 3-ти ноември 2007, 19:20
Модератор Група

Лиценз клавишите са продадени на копие. Там са законите за авторското право участват.

Ти беше прав, се свържете с МС и сортиране го с тях.

Old 3-ти ноември 2007, 19:36
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Лиценз клавишите са продадени на копие. Там са законите за авторското право участват.

Ти беше прав, се свържете с МС и сортиране го с тях.
Да - свържете MS, това не е толкова лесно, колкото звучи като съм разбере.

И така - отидох и купих продукта пак - тя е по-лесно да плати $ 200, отколкото понякога минават през всички неприятности опитвате да се свържете с хора и чакат наоколо. Трябва да бъде по-внимателен в бъдеще и да не хвърлят нищо, когато става дума за софтуер.

Предполагам, аз съм просто ядосан на себе си за това, че толкова безгрижни и хвърлят ключа далеч.

И между другото, аз съм всичко за авторското право. Те не трябва да бъде толкова строг с продуктов ключ (а), ако не е имало "pirating" в първото място.
тези закърпвам piarates!

Благодарим ви за отговора.
Closed Thread

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows XP, кои продукти са ми нужни? chubsiesmum Windows операционни системи 5 11 април 2009 05:26
Нов продукт ключовите въпроси за XP Home P5200 Windows операционни системи 2 7 февруари 2009 06:14
Продуктов ключ за думата tinkerbell Офис Suites & Приложения 5 11 Jan 2009 16:04
Продуктов ключ помощ и Drive писма! PCHardDrive Windows операционни системи 12 3 октомври 2008 16:17
Продуктов номер? Продуктов ключ? Обяснява 2 моля ashmehta Windows операционни системи 4 16 май 2008 13:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc