![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте - аз съм нов тук и не знам много за компютрите освен съм собственост 3 в последните 18 години - така имам някакъв опит. Аз наскоро закупен Windows Офис Дом и Студентски 2007 софтуер. Аз го товарят и аз съм с нея глоба на един компютър. Аз не мисля, че е необходимо тази мъчителна пластмасова кутия софтуера дойде затова хвърлиха го след няколко дни по-късно - което означава, че запазих цялото съдържание на курс, преди да го направи. Днес реших да се зареди в друг компютър (получавате 3 натоварвания / пакет) и когато го попита за продуктов ключ Предполагам, където тя е била - Имаш ли го - на пластмасовата кутия Хвърлих се през последния месец! Има ли начин за възстановяване на продукта KET? Опитах се случва линия до Microsoft - забравяме, че - това е лабиринт опитвате да получите тук. Опитах telephoning - това е след час (не отворени през уикендите). Те трябва да имат автоматична система за продуктовия ключ на място - така, след като се регистрирате можете да изпратите електронна поща и те изпратя ключа - точно както, когато сте забравили паролата си на форума. Току що се върнах и го купи отново след няколко часа в Costco $ 169 + данък - урок учен - пишете закърпвам нещо, установени на CD (бъдете внимателни, когато правите този) - както го направих на моя стар софтуер MS Word диск. Мисли? |
|
| |||
| |||
| Лиценз клавишите са продадени на копие. Там са законите за авторското право участват. Ти беше прав, се свържете с МС и сортиране го с тях. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
И така - отидох и купих продукта пак - тя е по-лесно да плати $ 200, отколкото понякога минават през всички неприятности опитвате да се свържете с хора и чакат наоколо. Трябва да бъде по-внимателен в бъдеще и да не хвърлят нищо, когато става дума за софтуер. Предполагам, аз съм просто ядосан на себе си за това, че толкова безгрижни и хвърлят ключа далеч. И между другото, аз съм всичко за авторското право. Те не трябва да бъде толкова строг с продуктов ключ (а), ако не е имало "pirating" в първото място. тези закърпвам piarates!Благодарим ви за отговора. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP, кои продукти са ми нужни? | chubsiesmum | Windows операционни системи | 5 | 11 април 2009 05:26 |
| Нов продукт ключовите въпроси за XP Home | P5200 | Windows операционни системи | 2 | 7 февруари 2009 06:14 |
| Продуктов ключ за думата | tinkerbell | Офис Suites & Приложения | 5 | 11 Jan 2009 16:04 |
| Продуктов ключ помощ и Drive писма! | PCHardDrive | Windows операционни системи | 12 | 3 октомври 2008 16:17 |
| Продуктов номер? Продуктов ключ? Обяснява 2 моля | ashmehta | Windows операционни системи | 4 | 16 май 2008 13:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |