menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Zapomenuté Product Key

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 3 listopadu 2007, 19:08
Dárce Skupina

Default Zapomenuté Product Key

Ahoj - Jsem tady nový a není opravdu vědět nic o počítačích kromě jsem vlastnil 3 za posledních 18 let - takže mám nějaké zkušenosti.

Nedávno jsem zakoupila Windows Office Home a Student 2007 software. I naloženo a jsem s použitím jemného to na jednom počítači. I didn't think I zapotřebí, aby ošemetné plastové krabice softwaru přišla tak jsem ji o několik dní později - ujistit jsem veškerý obsah samozřejmě před tím.

Dnes jsem se rozhodl nahrát do jiného počítače (obdržíte 3 břemen / balíček), a když ji požádal o Product Key hádat, kde to bylo - máš to - na plastové krabičky jsem vyhodil poslední měsíc!

Existuje nějaký způsob využití produktu ket? Snažil jsem se děje-line na Microsoft - zapomenete, že - to je bludiště se snaží dostat tam. Snažil jsem se telefonicky - je to po hodinách (není otevřeno o víkendech). Měly by mít automatické Product Key systému v místě - tak poté, co se zaregistrujete můžete poslat e-mail a pošleme vám na klíč - stejně jako když jste zapomněli heslo na fórum.

Právě jsem se vrátil zpět a znovu jej koupil před pár hodinami na Costco $ 169 + daně - lekci naučili - napište látat věc dolů na cd (buďte opatrní, když dělám, že) - rád jsem na mém starém Wordu software disk.

Myšlenky?
Old 3 listopadu 2007, 19:20
Moderátor skupiny

Licenční klíče jsou prodávány za kopii. Jsou autorská práva podílejí.

Měl jsi pravdu, kontaktujte MS a třídit to s nimi.

Old 3 listopadu 2007, 19:36
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Licenční klíče jsou prodávány za kopii. Jsou autorská práva podílejí.

Měl jsi pravdu, kontaktujte MS a třídit to s nimi.
Ano - v případě zájmu kontaktujte MS, že to není tak jednoduché, jak to zní, jak jsem zjistil.

Takže - jsem šel a koupil výrobek znovu - je to jednodušší zaplatit 200 dolarů někdy než jít přes všechny problémy snaží kontaktovat lidi a čekání. Musím být opatrný v budoucnu hodit, a ne něco, co se týče software.

Myslím, že jsem na sebe naštvaný, že jsou tak neopatrný a házení klíče pryč.

A mimochodem, jsem všem za autorská práva. Měly by nemusela být tak přísná s Product Key (s), pokud neexistují žádné "pirátství" na prvním místě.
ty látat piarates!

Děkujeme za vaši odpověď.
Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows XP, který produkt potřebuji? chubsiesmum Operační systémy Windows 5 11. duben 2009 05:26
Nový produkt klíčových otázek pro XP Home P5200 Operační systémy Windows 2 7. února 2009 06:14
Product klíčové slovo Tinkerbell Office & Aplikace 5 11. leden 2009 16:04
Product Key Nápověda a Drive dopisů! PCHardDrive Operační systémy Windows 12 3. října 2008 16:17
Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím ashmehta Operační systémy Windows 4 16. května 2008 13:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.