![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj - Jsem tady nový a není opravdu vědět nic o počítačích kromě jsem vlastnil 3 za posledních 18 let - takže mám nějaké zkušenosti. Nedávno jsem zakoupila Windows Office Home a Student 2007 software. I naloženo a jsem s použitím jemného to na jednom počítači. I didn't think I zapotřebí, aby ošemetné plastové krabice softwaru přišla tak jsem ji o několik dní později - ujistit jsem veškerý obsah samozřejmě před tím. Dnes jsem se rozhodl nahrát do jiného počítače (obdržíte 3 břemen / balíček), a když ji požádal o Product Key hádat, kde to bylo - máš to - na plastové krabičky jsem vyhodil poslední měsíc! Existuje nějaký způsob využití produktu ket? Snažil jsem se děje-line na Microsoft - zapomenete, že - to je bludiště se snaží dostat tam. Snažil jsem se telefonicky - je to po hodinách (není otevřeno o víkendech). Měly by mít automatické Product Key systému v místě - tak poté, co se zaregistrujete můžete poslat e-mail a pošleme vám na klíč - stejně jako když jste zapomněli heslo na fórum. Právě jsem se vrátil zpět a znovu jej koupil před pár hodinami na Costco $ 169 + daně - lekci naučili - napište látat věc dolů na cd (buďte opatrní, když dělám, že) - rád jsem na mém starém Wordu software disk. Myšlenky? |
|
| |||
| |||
| Licenční klíče jsou prodávány za kopii. Jsou autorská práva podílejí. Měl jsi pravdu, kontaktujte MS a třídit to s nimi. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Takže - jsem šel a koupil výrobek znovu - je to jednodušší zaplatit 200 dolarů někdy než jít přes všechny problémy snaží kontaktovat lidi a čekání. Musím být opatrný v budoucnu hodit, a ne něco, co se týče software. Myslím, že jsem na sebe naštvaný, že jsou tak neopatrný a házení klíče pryč. A mimochodem, jsem všem za autorská práva. Měly by nemusela být tak přísná s Product Key (s), pokud neexistují žádné "pirátství" na prvním místě. ty látat piarates!Děkujeme za vaši odpověď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows XP, který produkt potřebuji? | chubsiesmum | Operační systémy Windows | 5 | 11. duben 2009 05:26 |
| Nový produkt klíčových otázek pro XP Home | P5200 | Operační systémy Windows | 2 | 7. února 2009 06:14 |
| Product klíčové slovo | Tinkerbell | Office & Aplikace | 5 | 11. leden 2009 16:04 |
| Product Key Nápověda a Drive dopisů! | PCHardDrive | Operační systémy Windows | 12 | 3. října 2008 16:17 |
| Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím | ashmehta | Operační systémy Windows | 4 | 16. května 2008 13:36 |
| Thread Nástroje | |
| |