μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Lost Product Key

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Νοεμβρίου 2007, 19:08
Ομάδα Δωρητών

Default Lost Product Key

Hi - Είμαι νέα εδώ και δεν γνωρίζουν πολλά σχετικά με υπολογιστές εκτός Έχω 3 ανήκουν στην τελευταία 18 χρόνια - έτσι έχω κάποια εμπειρία.

Πρόσφατα αγόρασε τα Windows και το Office Home Student 2007 λογισμικού. I φορτώνονται και είμαι χρησιμοποιούν προστίμου σε έναν υπολογιστή. Δεν πίστευα ότι είχα ανάγκη αμήχανη πλαστικό κουτί του λογισμικού τέθηκε σε έτσι έριξε έξω μερικές μέρες αργότερα - να διασφαλίσουμε Ι φυλάσσονται όλα τα περιεχόμενα του πορεία πριν γίνει αυτό.

Σήμερα αποφάσισα να φορτώσει σε άλλον υπολογιστή (έχετε 3 φορτία / πακέτο) και όταν ζήτησε για το βασικό προϊόν στο οποίο μαντέψει - βρήκες αυτό - σχετικά με το πλαστικό κουτί μου απέρριψε τον περασμένο μήνα!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτούν το προϊόν της αγοράς; Προσπάθησα να σε απευθείας σύνδεση με τη Microsoft - ξεχνάμε ότι - είναι ένα λαβύρινθο προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε αυτό. Προσπάθησα τηλεφωνώντας - είναι μετά από ώρες (δεν ανοιχτή τα Σαββατοκύριακα). Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν αυτόματο σύστημα κλειδί προϊόντος στην χώρα - τόσο μετά την εγγραφή σας μπορείτε να στείλετε ένα email και θα σας στείλουμε τα βασικά - όπως ακριβώς όταν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης σε ένα forum.

Πήγα πίσω και αγόρασε και πάλι πριν από λίγες ώρες σε Costco $ 169 + φόρου - ένα μάθημα - γράψτε το μαντάρισμα πράγμα προβλέπονται στο CD (να είστε προσεκτικοί όταν κάνουμε) - όπως έκανα σε παλιό μου δίσκο το λογισμικό MS Word.

Σκέψεις;
Old 3 Νοεμβρίου 2007, 19:20
Συντονιστής Ομάδας

Default Lost Product Key

Άδεια πλήκτρα πωλούνται ανά αντίτυπο. Υπάρχουν νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπλέκονται.

Είχες δίκιο, επικοινωνήστε με το MS και να διευθετήσουν το θέμα με αυτούς.

Old 3 Νοεμβρίου 2007, 19:36
Ομάδα Δωρητών

Default Lost Product Key

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Άδεια πλήκτρα πωλούνται ανά αντίτυπο. Υπάρχουν νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπλέκονται.

Είχες δίκιο, επικοινωνήστε με το MS και να διευθετήσουν το θέμα με αυτούς.
Ναι - επικοινωνία ΚΜ, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, όπως έχω ανακάλυψε.

Έτσι - Πήγα και αγόρασα το προϊόν και πάλι - είναι πιο εύκολο να καταβάλει τα 200 δολάρια περάσει μερικές φορές από το σύνολο των προβλημάτων προσπαθεί να έλθει σε επαφή με ανθρώπους και περιμένει περίπου. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον και να μην πετάμε τίποτα, όταν πρόκειται για λογισμικό.

Μάλλον είμαι μόνο για τον εαυτό μου σε νευριάσει τόσο απρόσεκτη και ρίχνουν το κλειδί μακριά.

Και κατά τα άλλα, είμαι σε όλους για τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν θα πρέπει να έχουν τόσο αυστηρή με τον αριθμό-κλειδί προϊόντος (-ων), εάν δεν υπήρχαν "πειρατείας" στην πρώτη θέση.
μαντάρισμα piarates αυτές!

Ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows XP, ποιο προϊόν χρειάζομαι; chubsiesmum Λειτουργικά συστήματα Windows 5 11 Απρ 2009 05:26
Νέο προϊόν βασικά ερωτήματα για XP Home P5200 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 7 Φεβ 2009 06:14
Λέξη-κλειδί προϊόντος για tinkerbell Office Suites & Εφαρμογές 5 11 Ιαν 2009 16:04
Product Key Βοήθεια Και Drive επιστολών! PCHardDrive Λειτουργικά συστήματα Windows 12 3 Οκτ. 2008 16:17
Αναγνωριστικό προϊόντος; Product Key; Εξηγώντας τους 2 παρακαλώ ashmehta Λειτουργικά συστήματα Windows 4 16η Μαΐου 2008 13:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.