manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Zaboravili ste Proizvod Ključ

Closed Thread

Thread Tools
Old 3. studeni 2007, 19:08
Donatorska Grupa

Default Zaboravili ste Proizvod Ključ

Bok - ja sam ovdje novi i ne znam mnogo o računalima osim sam vlasnik 3 u zadnjih 18 godina - kako sam neki doživljaj.

Nedavno sam kupio Windows Office Home and Student 2007 softver. Ja učitava ga i ja sam koristeći Internet fino na jednom računalu. Ja mislim da nije potrebno da neokretan plastični okvir softver tako da sam došla u bacili ga nekoliko dana kasnije - pobrinete sam zadržao sve sadržaje naravno prije toga.

Danas sam odlučio da se učita u drugom računalu (dobivate 3 opterećenja / paket) i kada ga je pitao za proizvod ključ pogodite gdje je - imaš ga - na plastične kutije I baci se prošli mjesec!

Ima li bilo koji način obnavljanja proizvod ket? Pokušao sam odlazeći, on-line na Microsoft - zaboravite da - to je labirint pokušavate proći tamo. JA pokušao nazovu - da je nakon sata (ne radite vikendom). Oni bi trebali imati automatski ključ proizvoda sustava u mjesto - pa nakon što se registrirate, možete poslati e-mail a oni vam poslati ključ - baš kao i kada ste zaboravili vašu lozinku na forum.

JA pravedan je otišao leđa i kupio ga ponovno za nekoliko sati na Costco 169 $ + porez - a naučila lekciju - napiąite kočiti stvar dolje na CD-u (budite pažljivi kada to radite) - kao što sam učinio na moj stari softver MS Word disk.

Thoughts?
Old 3. studeni 2007, 19:20
Moderator / ica grupe

Dozvola Tipke se prodaju po kopirati. Tu su uključeni autorskih prava.

Vi bili u pravu, kontakt i MS razvrstali to s njima.

Old 3. studeni 2007, 19:36
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Dozvola Tipke se prodaju po kopirati. Tu su uključeni autorskih prava.

Vi bili u pravu, kontakt i MS razvrstali to s njima.
Da - MS kontakt, to nije lako kao što zvuči kao što sam saznala.

Dakle - ja išli i kupili proizvod opet - to je lakše platiti 200 dolara nego ponekad proći kroz sve nevolje pokušavaju kontakt osobe i čeka se. Moram biti oprezan u budućnosti, a ne bacati ništa kada je riječ o softveru.

Mislim da sam samo ljut na sebe, tako da se za bezbrižan i bacajući ključ daleko.

A uz put, Im 'svi za zakonom o autorskim pravima. Oni neće morati biti tako stroga sa stvarajući ključ (e) ako nije bilo "pirating" na prvom mjestu.
one piarates darn!

Hvala za odgovor.
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.