![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok - ja sam ovdje novi i ne znam mnogo o računalima osim sam vlasnik 3 u zadnjih 18 godina - kako sam neki doživljaj.
Nedavno sam kupio Windows Office Home and Student 2007 softver. Ja učitava ga i ja sam koristeći Internet fino na jednom računalu. Ja mislim da nije potrebno da neokretan plastični okvir softver tako da sam došla u bacili ga nekoliko dana kasnije - pobrinete sam zadržao sve sadržaje naravno prije toga. Danas sam odlučio da se učita u drugom računalu (dobivate 3 opterećenja / paket) i kada ga je pitao za proizvod ključ pogodite gdje je - imaš ga - na plastične kutije I baci se prošli mjesec! Ima li bilo koji način obnavljanja proizvod ket? Pokušao sam odlazeći, on-line na Microsoft - zaboravite da - to je labirint pokušavate proći tamo. JA pokušao nazovu - da je nakon sata (ne radite vikendom). Oni bi trebali imati automatski ključ proizvoda sustava u mjesto - pa nakon što se registrirate, možete poslati e-mail a oni vam poslati ključ - baš kao i kada ste zaboravili vašu lozinku na forum. JA pravedan je otišao leđa i kupio ga ponovno za nekoliko sati na Costco 169 $ + porez - a naučila lekciju - napiąite kočiti stvar dolje na CD-u (budite pažljivi kada to radite) - kao što sam učinio na moj stari softver MS Word disk. Thoughts? |
|
|
|||
|
|||
|
Dozvola Tipke se prodaju po kopirati. Tu su uključeni autorskih prava.
Vi bili u pravu, kontakt i MS razvrstali to s njima. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Dakle - ja išli i kupili proizvod opet - to je lakše platiti 200 dolara nego ponekad proći kroz sve nevolje pokušavaju kontakt osobe i čeka se. Moram biti oprezan u budućnosti, a ne bacati ništa kada je riječ o softveru. Mislim da sam samo ljut na sebe, tako da se za bezbrižan i bacajući ključ daleko. A uz put, Im 'svi za zakonom o autorskim pravima. Oni neće morati biti tako stroga sa stvarajući ključ (e) ako nije bilo "pirating" na prvom mjestu. one piarates darn!Hvala za odgovor. |