kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Closed Thread

Téma eszközök
Old November 3, 2007, 19:08
Donor Group

Hi - Én vagyok itt új és nem igazán tud sokat számítógépek kivéve I've tulajdonú 3 az elmúlt 18 évben - így van némi tapasztalata.

A közelmúltban vásárolt Windows Office Home és Student 2007 szoftvert. Én betöltve, és én azt használó bírság az egyik számítógépen. Én nem hiszem, hogy szükség kényelmetlen műanyag dobozban a szoftver bejött így dobta ki a néhány nappal később - annak biztosítása, tartottam a tartalmát természetesen hozzájárulását.

Ma úgy döntöttem, hogy ez a terhelés egy másik számítógépre (kapsz 3 rakományokról / csomag), és amikor azt kérte, hogy a termék kulcs hiszem, ahol - ha van - a műanyag dobozban én dobta ki a múlt hónapban!

Van-e bármilyen módon behajtása a termék piacra? Próbáltam megy az on-line a Microsoft - felejtsük el, hogy - Ez egy labirintus igyekezett keresztül ott. Próbáltam telefonon -, hogy óra után (nem nyitott a hétvégén). Azt kellett volna egy termék kulcs automatikus rendszer helyett - annak érdekében, miután nyilvántartásba akkor küldjön egy e-mailt, és küldjük el a kulcsot - akárcsak ha elfelejti a jelszavát egy fórum.

Most ment vissza, és vettem újra egy pár órával ezelőtt Ár $ 169 + adó - megtanulta a leckét - írja a darn dolog le a CD (legyünk óvatosak csinálja) - mint én a régi Word szoftverek lemezt.

Thoughts?
Old November 3, 2007, 19:20
Moderátor Csoport

Licenckulcsokat értékesített egy példányt. Vannak olyan jogok is.

Igazad volt, a kapcsolatot a tagállamok és a sort ki velük.

Old November 3, 2007, 19:36
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Licenckulcsokat értékesített egy példányt. Vannak olyan jogok is.

Igazad volt, a kapcsolatot a tagállamok és a sort ki velük.
Igen - MS kapcsolatot, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, mivel én találtam ki.

Így - Én elmentem, és a vásárolt terméket újra - könnyebb kifizetni a 200 $ néha megy keresztül, mint az összes bajt megpróbálja felvenni a kapcsolatot az emberek és a vár körül. Én is óvatosabbak a jövőben, és ne dobjon ki semmit, amikor a szoftvert.

Azt hiszem, csak ideges vagyok a magam számára oly gondtalan és throwing a kulcs el.

És egyébként is, én vagyok a szerzői jogi törvényeket. Ezek nem lennének olyan szigorúak, hogy a termék kulcs (ok), ha nem "kalózkodás" az első helyen.
e darn piarates!

Köszönöm a választ.
Closed Thread

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.