![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi - Én vagyok itt új és nem igazán tud sokat számítógépek kivéve I've tulajdonú 3 az elmúlt 18 évben - így van némi tapasztalata.
A közelmúltban vásárolt Windows Office Home és Student 2007 szoftvert. Én betöltve, és én azt használó bírság az egyik számítógépen. Én nem hiszem, hogy szükség kényelmetlen műanyag dobozban a szoftver bejött így dobta ki a néhány nappal később - annak biztosítása, tartottam a tartalmát természetesen hozzájárulását. Ma úgy döntöttem, hogy ez a terhelés egy másik számítógépre (kapsz 3 rakományokról / csomag), és amikor azt kérte, hogy a termék kulcs hiszem, ahol - ha van - a műanyag dobozban én dobta ki a múlt hónapban! Van-e bármilyen módon behajtása a termék piacra? Próbáltam megy az on-line a Microsoft - felejtsük el, hogy - Ez egy labirintus igyekezett keresztül ott. Próbáltam telefonon -, hogy óra után (nem nyitott a hétvégén). Azt kellett volna egy termék kulcs automatikus rendszer helyett - annak érdekében, miután nyilvántartásba akkor küldjön egy e-mailt, és küldjük el a kulcsot - akárcsak ha elfelejti a jelszavát egy fórum. Most ment vissza, és vettem újra egy pár órával ezelőtt Ár $ 169 + adó - megtanulta a leckét - írja a darn dolog le a CD (legyünk óvatosak csinálja) - mint én a régi Word szoftverek lemezt. Thoughts? |
|
|
|||
|
|||
|
Licenckulcsokat értékesített egy példányt. Vannak olyan jogok is.
Igazad volt, a kapcsolatot a tagállamok és a sort ki velük. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Így - Én elmentem, és a vásárolt terméket újra - könnyebb kifizetni a 200 $ néha megy keresztül, mint az összes bajt megpróbálja felvenni a kapcsolatot az emberek és a vár körül. Én is óvatosabbak a jövőben, és ne dobjon ki semmit, amikor a szoftvert. Azt hiszem, csak ideges vagyok a magam számára oly gondtalan és throwing a kulcs el. És egyébként is, én vagyok a szerzői jogi törvényeket. Ezek nem lennének olyan szigorúak, hogy a termék kulcs (ok), ha nem "kalózkodás" az első helyen. e darn piarates!Köszönöm a választ. |