פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

אבידה מפתח מוצר

Closed Thread

שרשרת כלים
Old 3 נובמבר 2007, 19:08
קבוצת תורמים

Default אבידה מפתח מוצר

היי - אני חדש כאן, לא ממש יודע הרבה על מחשבים למעט ביצעתי בבעלות 3 ב 18 השנים האחרונות - אז יש לי קצת ניסיון.

אני לאחרונה לרכוש את Windows Office Home and Student 2007 התוכנה. אני טעון אותו ואני משתמש בו הקנס על מחשב אחד. אני לא חושב שאני צריך את זה מביך פלסטיק תיבת התוכנה הגיעו בכל כך זרקתי את זה כמה ימים מאוחר יותר - והקפד המשכתי את כל התכנים של הקורס לפני שתעשה זאת.

היום החלטתי לטעון אותו לתוך מחשב אחר (אתה מקבל המון 3 / חבילה) וגם כאשר הוא ביקש את מפתח המוצר לנחש איפה היא - יש לך את זה - על קופסת פלסטיק זרקתי את החודש האחרון!

האם יש דרך recovering המוצר ket? ניסיתי הולך על שורת מיקרוסופט - תשכח את זה - זהו מבוך מנסה לעבור שם. ניסיתי telephoning - הוא אחרי שעות (לא פתוח בסופי שבוע). הם צריכים לקבל אוטומטית מפתח המוצר המערכת במקום - זאת לאחר הרשמה אתה יכול לשלוח דוא"ל והם שולחים לך את המפתח - בדיוק כמו כאשר אתה שוכח את הסיסמא שלך על הפורום.

אני רק חזרתי ו קנו את זה שוב מספר שעות לפני Costco ב $ 169 + המס - למד לקח - לכתוב את הדבר לתקן על CD (היזהר שלא לעשות זאת) - כמו שעשיתי על הישן שלי MS Word דיסק התוכנה.

מחשבות?
Old 3 נובמבר 2007, 19:20
מנהל קבוצת

Default אבידה מפתח מוצר

רישיון מפתחות נמכרים לכל עותק. יש חוקי זכויות יוצרים מעורב.

צדקת, פנה MS ו מיין זה איתם.

Old 3 נובמבר 2007, 19:36
קבוצת תורמים

Default אבידה מפתח מוצר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי evilfantasy View Post
רישיון מפתחות נמכרים לכל עותק. יש חוקי זכויות יוצרים מעורב.

צדקת, פנה MS ו מיין זה איתם.
כן - איש הקשר של MS, זה לא קל כמו שזה נשמע כמו שאני כבר לא נמצא.

אז - הלכתי שוב קנו את המוצר - קל לשלם $ 200 לפעמים מאשר לעבור את כל בעיות מנסה ליצור קשר עם אנשים, סביב ההמתנה. אני צריך להיות יותר זהיר בעתיד ולא לזרוק משהו החוצה כאשר מדובר בתוכנה.

אני מניח שאני פשוט מעוצבן לעבר עצמי בשביל להיות כל כך אכפתי ו לזרוק את המפתח מהמקום.

ודרך אגב, אני שמח על כל חוקי זכויות יוצרים. הם לא צריכים להיות כל כך מחמירים עם מפתח המוצר (S) אם לא היו "pirating" את המקום הראשון.
אלה piarates לעזאזל!

תודה על התשובה שלך.
Closed Thread

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.