mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Pamiršote Product Key

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Lapkritis 3, 2007, 19:08
Donorų grupės

Default Pamiršote Product Key

Hi - I'm new here, ir don't really know much about kompiuterius išskyrus Man priklauso 3 pastaruosius 18 metų - tiek, turiu šiek tiek patirties.

Aš neseniai įsigijote "Windows Office Home and Student 2007 programinės įrangos. Aš įkelti jį ir aš naudoju jį baudą viename kompiuteryje. Aš ne manau, man reikia, kad nepatogu plastikinės dėžutės, programinė įranga buvo tiek, aš retai jį po kelių dienų - ir įsitikinkite, aš nuolat visiems žinoma turinį prieš darant.

Šiandien aš nusprendžiau įkelti jį į kitą kompiuterį (jūs Gauk 3 apkrovų / pakete), ir kai ji paprašė produkto rakto atspėti, kur jis buvo - you got it - ant plastikinės dėžutės, aš retai dėmesį į praeitą mėnesį!

Ar galima susigrąžinti produktą ket būdu? I tried going on-line "Microsoft" - pamiršta, kad - tai maze bando gauti per ten. Bandžiau telefonu - tai po kelių valandų (ne savaitgaliais). Jie turi automatinio produkto rakto sistemą, - taigi po to, kai užsiregistruosite, galite siųsti elektroniniu paštu ir jie siunčia jums raktas - tiesiog patinka, kai tu pamiršai savo slaptažodį, forumas.

Aš ką tik grįžau ir nusipirkau ją dar kartą po kelių valandų atgal į Costco $ 169 + tax - pamoką išmoko - rašykite darn thing žemyn CD (būkite atsargūs, kad daro) - kaip ir aš padariau dėl mano amžiaus "MS Word" programinė įranga diską.

Mintis?
Old Lapkritis 3, 2007, 19:20
Moderatorius Grupė

Licencijos raktus parduodamos už kopiją. Yra autorinių teisių įstatymai dalyvauti.

Jums buvo teisingi, susisiekite su VN ir rūšiuoti jį su jais.

Old Lapkritis 3, 2007, 19:36
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Licencijos raktus parduodamos už kopiją. Yra autorinių teisių įstatymai dalyvauti.

Jums buvo teisingi, susisiekite su VN ir rūšiuoti jį su jais.
Taip - susisiekite su MS, kad ne taip paprasta, kaip atrodo, I've found out.

Taigi - aš ir nusipirkau produktas vėl - lengviau mokėti 200 $ kartais kaip pereiti per visus bėdų bando susisiekti su žmonėmis, ir laukia aplink. Turiu būti atidesnis į ateitį, o ne mesti viską atlikti, kai kalbama apie programinės įrangos.

I guess I'm just pissed ne save už tai, kad taip lengvabūdiškai ir mesti raktas toli.

And by the way, I'm all for autorių teisių įstatymus. Jie neturėtų būti tokios griežtos, su produkto raktas (-ai), jeigu nebuvo "piratavimas" į pirmąją vietą.
tas darn piarates!

Ačiū už atsakymą.
Closed Thread

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows XP, kuris produktas man reikia? chubsiesmum Windows "operacinės sistemos 5 Balandis 11, 2009 05:26
Naujas produktas pagrindinius klausimus dėl XP Home P5200 Windows "operacinės sistemos 2 7 vasaris 2009 06:14
Produkto raktas žodis Tinkerbell Office Suites & Applications 5 11 sausis 2009 16:04
Product Key Pagalba ir vairuoti Laiškai! PCHardDrive Windows "operacinės sistemos 12 3 spalis, 2008 16:17
Prekės ID? Product Key? Paaiškinti 2 prašom ashmehta Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 16, 2008 13:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.