![]() |
|
| |||
| |||
| Hi - es esmu jauna šeit un nav īsti zināms daudz par datoriem, izņemot Man pieder 3 pēdējo 18 gadu laikā - tāpēc man ir zināma pieredze. Es nesen nopirkto Windows Office Home and Student 2007 programmatūra. Es piekrauts, un es esmu to izmanto naudas sodu viena datora. Es nedomāju, ka man nepieciešams, ka neveikli plastmasas kaste programmatūra ienāca tā es izmeta to ārā dažas dienas vēlāk - pārliecinoties, es tur visu saturu, protams, pirms to darīt. Šodien es nolēmu, lai ielādētu to citā datorā (jums 3 kravu / pakete) un kad tas pieprasīja produkta atslēga uzminēt, kur tas bija - jums tas - uz plastmasas kastē I threw out pēdējā mēneša laikā! Vai ir kāds veids, kā atgūt produkta ket? Es mēģināju notiek tiešsaistē Microsoft - aizmirst, ka - tas ir labirints mēģina tikt cauri tur. Es mēģināju tālruni - tas ir pēc stundas (nav atvērts nedēļas nogalēs). Tām vajadzētu būt automātiska produkta atslēgu sistēma, - tā pēc tam, kad Jūs reģistrējaties jūs varat sūtīt e-pastu un to nosūtīsim jums atslēga - tāpat kā tad, kad esat aizmirsis savu paroli forums. Es tikko atgriezos un nopirku atkal pāris stundas ago at Costco 169 $ + tax - mācība gūta - rakstīt darn lieta leju cd (esiet uzmanīgi, veicot ka) - kā es to par manu veco MS Word programmas disks. Domas? |
|
| |||
| |||
| Licences atslēgas pārdod vienu kopiju. Ir autortiesību likumus iesaistīti. Jums bija taisnība, sazinieties ar DV un šķirot to ārā kopā ar viņiem. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tātad - es gāju un nopirka produkts vēlreiz - tā ir vieglāk samaksāt $ 200 reizēm, nekā iet cauri visas problēmas mēģina sazināties ar cilvēkiem un gaidīšanas apkārt. Man ir daudz rūpīgāk nākotnē, nevis izmest kaut ko, kad runa iet par programmatūrām. I guess I'm just pissed par sevi, lai to tik vieglprātīgs un throwing taustiņu prom. Un tā, es esmu visu autortiesību likumiem. Tie nebūtu tik stingri ar produkta atslēgu (-i), ja nebūtu "pirātismu" in pirmo vietu. tiem darn piarates!Paldies par Jūsu atbildi. |
![]() |
|
| Bookmarks |