rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Zgubiłeś klucz produktu

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 3 listopada 2007, 19:08
Grupa dawcy

Hi - Jestem tu nowy i nie wiemy wiele o komputerach wyjątkiem I've własnością 3 w ciągu ostatnich 18 lat - tak, mam pewne doświadczenie.

Ja niedawno zakupione Windows i pakietu Office Home Student 2007 oprogramowaniem. I ładowane i Używam go grzywny na jednym komputerze. I nie uważam, że potrzebne niewygodne plastikowe polu oprogramowania wszedł więc wyrzucił go przez kilka dni później - upewniając się zachowałem całą zawartość kursu przed rozpoczęciem takiej działalności.

Dziś postanowiłem załadować go do innego komputera (dostajesz 3 ładunki / pakiet) i kiedy poprosiła o klucz produktu odgadnąć, gdzie to było - you got it - na plastikowe pudełko I rzucili się w ostatnim miesiącu!

Czy istnieje sposób na odzyskanie produktu na rynku? Starałem się on-line Microsoft - zapomnieć, że - jest to labirynt próbuje przedostać się tam. Próbowałem telefonicznie - to po godzinach pracy (nie w weekendy). Powinny one mieć automatycznego systemu klucza produktu w miejscu - tak po rejestracji można wysłać e-mail i wysłać cię na klucz - tak jak kiedy zapomnisz hasła na forum.

Właśnie wróciłem i kupił ją ponownie za kilka godzin temu na Costco $ 169 + tax - jedna lekcja wyniesiona - piszą zacerować rzeczą w dół na płycie CD (należy uważać, że kiedy robisz) - jak mi na moim starym dysku oprogramowania MS Word.

Myśli?
Old 3 listopada 2007, 19:20
Moderator grupy

Licencja klawisze są sprzedawane na kopię. Istnieją prawa autorskiego zaangażowanych.

Masz rację, skontaktuj MS i sortować ją z nimi.

Old 3 listopada 2007, 19:36
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Licencja klawisze są sprzedawane na kopię. Istnieją prawa autorskiego zaangażowanych.

Masz rację, skontaktuj MS i sortować ją z nimi.
Tak - kontakt MS, że nie jest tak proste, jak to brzmi jak I've found out.

Więc - Byłem i kupił produkt ponownie - łatwiej zapłacić niż 200 dolarów czasami przejść przez wszystkie problemy próbuje skontaktować osób oczekujących i okolice. Muszę być bardziej ostrożny w przyszłości, a nie rzucać się nic, jeśli chodzi o oprogramowanie.

I guess I'm just pissed na siebie za tak niedbały i rzucania kluczowych away.

A przy okazji, jestem wszystkim dla prawa autorskiego. Oni nie muszą być tak surowe z klucza produktu (-ów), jeżeli nie było "piractwa" w pierwszej kolejności.
tych zacerować piarates!

Dziękujemy za odpowiedź.
Closed Thread

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.