![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi - Jestem tu nowy i nie wiemy wiele o komputerach wyjątkiem I've własnością 3 w ciągu ostatnich 18 lat - tak, mam pewne doświadczenie. Ja niedawno zakupione Windows i pakietu Office Home Student 2007 oprogramowaniem. I ładowane i Używam go grzywny na jednym komputerze. I nie uważam, że potrzebne niewygodne plastikowe polu oprogramowania wszedł więc wyrzucił go przez kilka dni później - upewniając się zachowałem całą zawartość kursu przed rozpoczęciem takiej działalności. Dziś postanowiłem załadować go do innego komputera (dostajesz 3 ładunki / pakiet) i kiedy poprosiła o klucz produktu odgadnąć, gdzie to było - you got it - na plastikowe pudełko I rzucili się w ostatnim miesiącu! Czy istnieje sposób na odzyskanie produktu na rynku? Starałem się on-line Microsoft - zapomnieć, że - jest to labirynt próbuje przedostać się tam. Próbowałem telefonicznie - to po godzinach pracy (nie w weekendy). Powinny one mieć automatycznego systemu klucza produktu w miejscu - tak po rejestracji można wysłać e-mail i wysłać cię na klucz - tak jak kiedy zapomnisz hasła na forum. Właśnie wróciłem i kupił ją ponownie za kilka godzin temu na Costco $ 169 + tax - jedna lekcja wyniesiona - piszą zacerować rzeczą w dół na płycie CD (należy uważać, że kiedy robisz) - jak mi na moim starym dysku oprogramowania MS Word. Myśli? |
|
| |||
| |||
| Licencja klawisze są sprzedawane na kopię. Istnieją prawa autorskiego zaangażowanych. Masz rację, skontaktuj MS i sortować ją z nimi. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Więc - Byłem i kupił produkt ponownie - łatwiej zapłacić niż 200 dolarów czasami przejść przez wszystkie problemy próbuje skontaktować osób oczekujących i okolice. Muszę być bardziej ostrożny w przyszłości, a nie rzucać się nic, jeśli chodzi o oprogramowanie. I guess I'm just pissed na siebie za tak niedbały i rzucania kluczowych away. A przy okazji, jestem wszystkim dla prawa autorskiego. Oni nie muszą być tak surowe z klucza produktu (-ów), jeżeli nie było "piractwa" w pierwszej kolejności. tych zacerować piarates!Dziękujemy za odpowiedź. |