![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max - Sunt nou pe aici şi nu prea ştiu multe despre computere cu excepţia Am deţinut 3 în ultimele 18 de ani - aşa că am ceva experienţă. Am cumpărat recent Windows Office Home and Student 2007 de software. Am încărcat-o şi eu sunt, folosind-o bine pe un computer. Eu cred că nu am nevoie de cutie de plastic care incomod de software-ul a venit, aşa că am aruncat-o de câteva zile mai târziu - asigurându-vă că am pastrat toate conţinutului de curs, înainte de a face acest lucru. Astăzi am decis să încărcaţi-l într-un alt computer (te încarcă 3 / pachet) şi atunci când este întrebat de cheia de produs ghici în cazul în care acesta a fost - Ai luat-o - de pe caseta de plastic am aruncat de luna trecută! Exista vreo modalitate de recuperare a produsului Két? Am încercat merge on-line de la Microsoft - uitati ca - este un labirint încerc să ajung pe aici. Am încercat telefon - este de la ore (nu deschis în weekend). Ei ar trebui să aibă o cheie de produs de sistem automat de la locul lor - aşa după ce vă înregistraţi, puteţi trimite un e-mail şi le va trimite la cheie - la fel ca atunci când vă uitaţi parola de pe un forum. Tocmai am mers înapoi şi a cumpărat-o din nou, cu câteva ore în urmă, la Costco $ 169 + fiscale - o lecţie învăţată - scrie lucru afurisit jos de pe CD (fie atenţi atunci când fac asta) - ca am facut pe vechiul meu MS Word software disc. Gândurile? |
|
| |||
| |||
| Licenta chei sunt vândute pe copie. Există legile copyright-ului în cauză. Ai avut dreptate, şi un fel de contact MS-te cu ei. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Deci - m-am dus şi a cumpărat produsul din nou - este mai uşor să plătească 200 dolari, uneori, decât să treacă prin toate probleme cu care încearcă să persoane de contact şi în jur de aşteptare. Trebuie să fi mai atent, pe viitor, şi nu aruncă nimic afară atunci când este vorba de software-ul. Cred ca sunt doar supărat pe mine pentru a fi atât de neglijent si a aruncat cheia departe. Si apropo, sunt pentru toate legile dreptului de autor. Ele nu ar trebui să fie atât de stricte cu cheia de produs (e), dacă nu au existat "pirating", în primul rând. cele darn piarates!Vă mulţumim pentru răspuns. |
![]() |
|
| Marcaje |