menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Zabudnuté Product Key

Closed Thread

Thread Tools
Old 3 novembra 2007, 19:08
Darcu Skupina

Default Zabudnuté Product Key

Ahoj - Som tu nový a nie je naozaj vedieť nič o počítačoch okrem som vlastnil 3 za posledných 18 rokov - takže mám nejaké skúsenosti.

Nedávno som kúpila Windows Office Home a Student 2007 software. I naložil a jsem s použitím jemného to na jednom počítači. I didn't think I potrebné, aby ošemetná plastové škatule softvéru prišla tak som ju o niekoľko dní neskôr - uistiť som všetok obsah samozrejme pred tým.

Dnes som sa rozhodol nahrať do iného počítača (obdržíte 3 bremien / balíček), a keď ju požiadal o Product Key hádat, kde to bolo - máš to - na plastové krabičky som vyhodil posledný mesiac!

Existuje nejaký spôsob využitia produktu ket? Snažil som sa deje-line na Microsoft - zabudnete, že - to je bludisko sa snažia dostať tam. Snažil som sa telefonicky - je to po hodinách (nie je otvorené cez víkendy). Mali by mať automatické Product Key systému v mieste - tak potom, čo sa zaregistrujete môžete poslať e-mail a pošleme vám na kľúč - rovnako ako keď ste zabudli heslo na fórum.

Práve som sa vrátil späť a znovu ho kúpil pred pár hodinami na Costco $ 169 + dane - lekciu naučili - napíšte látat vec nadol na cd (buďte opatrní, keď robím, že) - chcel som na mojom starom Wordu softvér disk.

Myšlienky?
Old 3 novembra 2007, 19:20
Moderátor skupiny

Licenčné kľúče sú predávané za kópiu. Sú autorské práva podieľajú.

Mal si pravdu, kontaktujte MS a triediť to s nimi.

Old 3 novembra 2007, 19:36
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Licenčné kľúče sú predávané za kópiu. Sú autorské práva podieľajú.

Mal si pravdu, kontaktujte MS a triediť to s nimi.
Áno - v prípade záujmu kontaktujte MS, že to nie je tak jednoduché, ako to znie, ako som zistil.

Takže - som šiel a kúpil výrobok znova - je to jednoduchšie zaplatiť 200 dolárov niekedy ako ísť cez všetky problémy snaží kontaktovať ľudí a čakanie. Musím byť opatrný v budúcnosti hodiť, a nie niečo, čo sa týka software.

Myslím, že som na seba naštvaný, že sú tak neopatrné a hádzanie kľúče preč.

A mimochodom, som všetkým za autorské práva. Mali by nemusela byť tak prísne s Product Key (s), ak neexistujú žiadne "pirátstvo" na prvom mieste.
ty látat piarates!

Ďakujeme za vašu odpoveď.
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.