![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj - Som tu nový a nie je naozaj vedieť nič o počítačoch okrem som vlastnil 3 za posledných 18 rokov - takže mám nejaké skúsenosti. Nedávno som kúpila Windows Office Home a Student 2007 software. I naložil a jsem s použitím jemného to na jednom počítači. I didn't think I potrebné, aby ošemetná plastové škatule softvéru prišla tak som ju o niekoľko dní neskôr - uistiť som všetok obsah samozrejme pred tým. Dnes som sa rozhodol nahrať do iného počítača (obdržíte 3 bremien / balíček), a keď ju požiadal o Product Key hádat, kde to bolo - máš to - na plastové krabičky som vyhodil posledný mesiac! Existuje nejaký spôsob využitia produktu ket? Snažil som sa deje-line na Microsoft - zabudnete, že - to je bludisko sa snažia dostať tam. Snažil som sa telefonicky - je to po hodinách (nie je otvorené cez víkendy). Mali by mať automatické Product Key systému v mieste - tak potom, čo sa zaregistrujete môžete poslať e-mail a pošleme vám na kľúč - rovnako ako keď ste zabudli heslo na fórum. Práve som sa vrátil späť a znovu ho kúpil pred pár hodinami na Costco $ 169 + dane - lekciu naučili - napíšte látat vec nadol na cd (buďte opatrní, keď robím, že) - chcel som na mojom starom Wordu softvér disk. Myšlienky? |
|
| |||
| |||
| Licenčné kľúče sú predávané za kópiu. Sú autorské práva podieľajú. Mal si pravdu, kontaktujte MS a triediť to s nimi. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Takže - som šiel a kúpil výrobok znova - je to jednoduchšie zaplatiť 200 dolárov niekedy ako ísť cez všetky problémy snaží kontaktovať ľudí a čakanie. Musím byť opatrný v budúcnosti hodiť, a nie niečo, čo sa týka software. Myslím, že som na seba naštvaný, že sú tak neopatrné a hádzanie kľúče preč. A mimochodom, som všetkým za autorské práva. Mali by nemusela byť tak prísne s Product Key (s), ak neexistujú žiadne "pirátstvo" na prvom mieste. ty látat piarates!Ďakujeme za vašu odpoveď. |