мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Заборавили сте Производ Кључ

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2007, 19:08
Донаторска Група

Default Заборавили сте Производ Кључ

Здраво - ја сам овде нови и не знам много о рачунарима осим сам власник 3 у последњих 18 година - како сам неки доживљај.

Недавно сам купио Уиндоус Оффице Хоме анд Студент 2007 софтвер. Ја учитава га и ја сам помоћу то фино на једном рачунару. Ја мислим да није потребно да неокретан пластични оквир софтвер тако да сам дошла у бацили га неколико дана касније - побринете сам задржао све садржаје наравно пре тога.

Данас сам одлучио да се учита у другом рачунару (добијате 3 оптерећења / пакет) и када га је питао за производ кључ погодите где је - имаш га - на пластичне кутије И баци се прошли месец!

Има ли било који начин обнављања производ кэт? Покушао сам идући, он-лине на Мицрософт - заборавите да - то је лабиринт покушавате проћи тамо. ЈА суђен назову - да је након сата (не радите викендом). Они би требали да имају аутоматски кључ производа система у место - па након што се региструјете, можете послати е-маил а они вам послати кључ - баш као и када сте заборавили вашу лозинку на форум.

ЈА праведан је отишао леђа и купио га поново за неколико сати на Цостцо 169 $ + порез - а научила лекцију - уради кочити ствар доле на ЦД-у (будите пажљиви када то радите) - као што сам учинио на мој стари софтвер МС Уорд диск.

Тхоугхтс?
Old 3. Мар 2007, 19:20
Модератор / ица групе

Дозвола Тастери се продају по копирате. Ту су укључени ауторских права.

Ви били у праву, контакт и МС разврстали то са њима.

Old 3. Мар 2007, 19:36
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Дозвола Тастери се продају по копирате. Ту су укључени ауторских права.

Ви били у праву, контакт и МС разврстали то са њима.
Да - МС контакт, то није лако као што звучи као што сам сазнала.

Дакле - ја ишли и купили производ опет - то је лакше да плате $ 200 него понекад проћи кроз све невоље покушавају контакт лица и чека се. Морам бити опрезан у будућности, а не бацати ништа када је реч о софтверу.

Мислим да сам само љут на себе, тако да се за безбрижан и бацајући кључ далеко.

А уз пут, Им 'сви за законом о ауторским правима. Они неће морати да буде тако строга са производ кључ (е) ако није било "пиратинг" на првом месту.
оне пиаратес дарн!

Хвала за одговор.
Closed Thread

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц