![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво - ја сам овде нови и не знам много о рачунарима осим сам власник 3 у последњих 18 година - како сам неки доживљај.
Недавно сам купио Уиндоус Оффице Хоме анд Студент 2007 софтвер. Ја учитава га и ја сам помоћу то фино на једном рачунару. Ја мислим да није потребно да неокретан пластични оквир софтвер тако да сам дошла у бацили га неколико дана касније - побринете сам задржао све садржаје наравно пре тога. Данас сам одлучио да се учита у другом рачунару (добијате 3 оптерећења / пакет) и када га је питао за производ кључ погодите где је - имаш га - на пластичне кутије И баци се прошли месец! Има ли било који начин обнављања производ кэт? Покушао сам идући, он-лине на Мицрософт - заборавите да - то је лабиринт покушавате проћи тамо. ЈА суђен назову - да је након сата (не радите викендом). Они би требали да имају аутоматски кључ производа система у место - па након што се региструјете, можете послати е-маил а они вам послати кључ - баш као и када сте заборавили вашу лозинку на форум. ЈА праведан је отишао леђа и купио га поново за неколико сати на Цостцо 169 $ + порез - а научила лекцију - уради кочити ствар доле на ЦД-у (будите пажљиви када то радите) - као што сам учинио на мој стари софтвер МС Уорд диск. Тхоугхтс? |
|
|
|||
|
|||
|
Дозвола Тастери се продају по копирате. Ту су укључени ауторских права.
Ви били у праву, контакт и МС разврстали то са њима. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Дакле - ја ишли и купили производ опет - то је лакше да плате $ 200 него понекад проћи кроз све невоље покушавају контакт лица и чека се. Морам бити опрезан у будућности, а не бацати ништа када је реч о софтверу. Мислим да сам само љут на себе, тако да се за безбрижан и бацајући кључ далеко. А уз пут, Им 'сви за законом о ауторским правима. Они неће морати да буде тако строга са производ кључ (е) ако није било "пиратинг" на првом месту. оне пиаратес дарн!Хвала за одговор. |