![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba - Burada yeni yaşıyorum ve yapmak gerçekten çok bilgisayarlar hakkında hariç Ben son 18 yılda 3 sahip olduğunuz bilmiyorum - ben biraz tecrübe var. Yakın zamanda Windows Office Home and Student 2007 yazılımı satın aldı. Ben yüklenmiş ve ben kullanıyorum iyi bir bilgisayar üzerinde. Sanırım yazılım ben bir kaç gün sonra bunu attı geldi bu garip plastik kutu gerekli - emin Böylece önce tabii ki tüm içeriğini muhafaza yaparken didn't think. Bugün başka bir bilgisayara dönüştürebilmek yüklemeye karar verdik (siz) ve 3 yük / paket alıyorsanız bu ürün anahtarı tahmin için - bu var nerede olduğunu sordu - Geçen ay dışarı attı plastik kutusunda! Bu ürün KET kurtarma herhangi bir yolu var mı? Ben devam denedim satırı Microsoft - unutma - bir labirent var aracılığıyla almaya çalışırken's. Ben telefon denedim - bu saatten sonra's (hafta sonları açık) değildir. Onlar yerine otomatik bir ürün anahtar sistemi olmalıdır - sonra size bir e-posta gönderebilir ve sizi - gibi bir forum şifrenizi unutmanız anahtar göndermek kaydı. Sadece döndü ve tekrar bir kaç saat önce Costco dolar 169 aldım + vergi - ders - bir yama şey aşağı cd (varsa) bu yaparken dikkatli olun üzerine yazmak - gibi eski MS Word yazılımı disk üzerinde mi öğrendim. Düşünce? |
|
| |||
| |||
| Lisans anahtarları kopya başına satılıyor. İşte telif hakkı yasaları katılıyor. Haklısın, kişi MS ve onlarla birlikte dışarı sıralama vardı. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yani - Gidip tekrar ürün satın - bazen daha bütün sorun insanların iletişim ve etrafında bekleyen çalışıyorum git o 200 $ ödemek kolaydır. Biraz daha ileride ve dikkatli olması için bu yazılımı ile bir şey atmak yok. Ben sadece kendim için sarhoş oldum tahmin çok dikkatsiz olmak ve yüz temel atma. Ve telif hakları yasalarına Bu arada, Ben herkes için. Bunlar yoksa "" İlk başta pirating olduğunu bu nedenle ürün anahtar (lar) ile sıkı olmak zorunda değildir. Bu yama piarates!Cevabınız için teşekkürler. |