менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Загублений ключ продукту

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 3 листопада 2007, 19:08
Донор групи

Default Загублений ключ продукту

Привіт - я тут новий і не дуже багато знаю про комп'ютерах, за винятком я належить 3 протягом останніх 18 років - так, у мене є досвід.

Я нещодавно купив для Windows Office Home and Student 2007 програмне забезпечення. Я зарядив його і я використовую це штраф на одному комп'ютері. Я не думаю, що мені потрібно незручне пластиковій коробці програм прийшли в так що я кинув її на декілька днів пізніше - переконавшись Я зберіг всі вміст, звичайно, перш ніж зробити це.

Сьогодні я вирішила, щоб завантажити його на іншому комп'ютері (ви отримуєте 3 навантажень / пакет), а коли вона попросила ключ продукту вгадати, де він був - ви його отримали - на пластикові вікна я викинув останній місяць!

Чи є спосіб відновлення продукт Кетскій? Я намагався йти далі рядки Microsoft - забувають, що - це лабіринт намагається пробитися там. Я спробував телефонія - це після кількох годин (не відкриті у вихідні дні). Вони повинні мати автоматичний ключ продукту, система на місці - так що після реєстрації Ви можете відправити лист, і вони надсилають ключ - як і коли ви забули свій пароль на форумі.

Я тільки що повернувся і купив її знову через кілька годин тому в Costco $ 169 + ПДВ - хороший урок, - напишіть латання річ вниз на компакт-диску (будьте обережні, коли робите це) - як я зробив у моєму старому диску словом програми MS.

Думки?
Old 3 листопада 2007, 19:20
Модератор групи

Ліцензійні ключі продаються за екземпляр. Існують закони про авторське право участі.

Ви були праві, контакт МС і розібратися з ними.

Old 3 листопада 2007, 19:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Ліцензійні ключі продаються за екземпляр. Існують закони про авторське право участі.

Ви були праві, контакт МС і розібратися з ними.
Так - зверніться до MS, це не так просто, як це звучить, як я з'ясував.

Отже - я пішов і купив продукт знову - простіше заплатити $ 200 деколи, ніж пройти через всі неприємності намагався зв'язатися з людьми і затримок. Я повинен бути більш обережним у майбутньому, а не кидати все, коли справа доходить до програмного забезпечення.

Напевно, я просто п'яний на себе за те, що таким безтурботним і кидання ключові геть.

І, до речі, я все за авторські права. Вони не повинні бути настільки суворим з ключем продукту (и), якщо у них немає "піратству" в першу чергу.
латання ці piarates!

Спасибі за Вашу відповідь.
Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.