![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт - я тут новий і не дуже багато знаю про комп'ютерах, за винятком я належить 3 протягом останніх 18 років - так, у мене є досвід.
Я нещодавно купив для Windows Office Home and Student 2007 програмне забезпечення. Я зарядив його і я використовую це штраф на одному комп'ютері. Я не думаю, що мені потрібно незручне пластиковій коробці програм прийшли в так що я кинув її на декілька днів пізніше - переконавшись Я зберіг всі вміст, звичайно, перш ніж зробити це. Сьогодні я вирішила, щоб завантажити його на іншому комп'ютері (ви отримуєте 3 навантажень / пакет), а коли вона попросила ключ продукту вгадати, де він був - ви його отримали - на пластикові вікна я викинув останній місяць! Чи є спосіб відновлення продукт Кетскій? Я намагався йти далі рядки Microsoft - забувають, що - це лабіринт намагається пробитися там. Я спробував телефонія - це після кількох годин (не відкриті у вихідні дні). Вони повинні мати автоматичний ключ продукту, система на місці - так що після реєстрації Ви можете відправити лист, і вони надсилають ключ - як і коли ви забули свій пароль на форумі. Я тільки що повернувся і купив її знову через кілька годин тому в Costco $ 169 + ПДВ - хороший урок, - напишіть латання річ вниз на компакт-диску (будьте обережні, коли робите це) - як я зробив у моєму старому диску словом програми MS. Думки? |
|
|
|||
|
|||
|
Ліцензійні ключі продаються за екземпляр. Існують закони про авторське право участі.
Ви були праві, контакт МС і розібратися з ними. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Отже - я пішов і купив продукт знову - простіше заплатити $ 200 деколи, ніж пройти через всі неприємності намагався зв'язатися з людьми і затримок. Я повинен бути більш обережним у майбутньому, а не кидати все, коли справа доходить до програмного забезпечення. Напевно, я просто п'яний на себе за те, що таким безтурботним і кидання ключові геть. І, до речі, я все за авторські права. Вони не повинні бути настільки суворим з ключем продукту (и), якщо у них немає "піратству" в першу чергу. латання ці piarates!Спасибі за Вашу відповідь. |