по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Направете компютъра си поговорим

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 юни 2008, 14:43
Член Група

Default Направете компютъра си поговорим

Добре аз мисля, че би било готино, ако можех да направя моя компютър кажа добро утро да ме сутрин и следобед по-добри следобед.

Аз просто не DONT 2 как го направи, а аз дори не DONT ако това е възможно. Ако е възможно някой да ми кажеш как 2 да го направиш?
Old 17 юни 2008, 00:14
Номер на групата

Трябва реч софтуер за това. Знам, че няколко uear обратно компания в Белгия беше eperimenting с такива неща и имам тяхната реч софтуер толкова далеч, че освен диктат, Вие също бихте могли да споделите вашия компютър поговорим.

Като каза, че, доколкото си спомням, софтуерът е доста скъпо едно I; m не сигурен ако то все още около след Microsoft купи всички theyr активи, след като фирмата отиде прах се дължи на големия скандал ...

Както и да е, вашата startof точка е да се огледаме за някои софтуерни с LHS (Lernhout & Houspie) етикет на него.

Наздраве:
Крис

Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM памет:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Графична карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Звукова карта:
Борда 7,1 Звук
Hard Drive (и):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Оптично устройство (а):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Дело / PSU:
Космос RC-1000 / Арктика 600W PSU
Охлаждане:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мрежа / Интернет:
На борда
Монитор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операционна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 17 юни 2008, 02:52
Номер на групата

или може да направи това, което съм сторил .. soo прости .. Отидете до> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

напишете това, което искам да кажа, запишете файла. след това отидете да започне след това контрола panell после звуци / speach и аудио устройства щракнете върху промяната на звука схема. след това кликнете върху (например) прозорци дневника си и използвайте звук просто направи и направи

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 17 юни 2008, 13:46
Член Група

Айв имам tht реч recongnition на моя лаптоп, той дойде с нея, когато имам за crimbo.
Old 17 юни 2008, 16:10
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от pete21 View Post
или може да направи това, което съм сторил .. soo прости .. Отидете до> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

напишете това, което искам да кажа, запишете файла. след това отидете да започне след това контрола panell после звуци / speach и аудио устройства щракнете върху промяната на звука схема. след това кликнете върху (например) прозорци дневника си и използвайте звук просто направи и направи
Следвани вашата връзка, а сега и винаги, когато излезете на компютъра ми казва "чао добри Кано" и когато влезете тя казва "Ей Кано" Тя наистина се откачи моята приятелка ... нещо ми дава някои идеи за нея компютър
Old 18 юни 2008, 04:38
Номер на групата

същото станало с мен не съм сигурен дали тя мисли, че му хладен или не все тя само каза, че Geek! Когато моят Downloads готови моя компютър казва YOUR DOWNLOADS, са пълни AT 100% по пътя си компютър се нарича vikki сега

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post
Следвани вашата връзка, а сега и винаги, когато излезете на компютъра ми казва "чао добри Кано" и когато влезете тя казва "Ей Кано" Тя наистина се откачи моята приятелка ... нещо ми дава някои идеи за нея компютър

Old 19 юни 2008, 11:51
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от pete21 View Post
... по пътя си компютър се нарича vikki сега
СОД, че ... Това представлява awefull име. Най-малко го наричат Сони, или ако той се нуждае да бъде момичета име, изберете нещо по-различно, отколкото Vikki ...

Наздраве:
Крис
Old 20 юни 2008, 01:16
Номер на групата

и той беше добър филм

Old 25 октомври 2008, 10:32
Новите държави Група

Ей VIKKI беше добър име на компютъра .. още повече, че ако вашата воля Смит фен .. и следвах този сайт .. благодаря аз винаги се чудеха как да се направи, че ми самооценка ..

PS comps моето име е Шийла
Old 2-ри ноември 2008 год., 03:14
Новите държави Група

Никой не е посочено Microsoft Сам?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc