![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре аз мисля, че би било готино, ако можех да направя моя компютър кажа добро утро да ме сутрин и следобед по-добри следобед. Аз просто не DONT 2 как го направи, а аз дори не DONT ако това е възможно. Ако е възможно някой да ми кажеш как 2 да го направиш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва реч софтуер за това. Знам, че няколко uear обратно компания в Белгия беше eperimenting с такива неща и имам тяхната реч софтуер толкова далеч, че освен диктат, Вие също бихте могли да споделите вашия компютър поговорим.
Като каза, че, доколкото си спомням, софтуерът е доста скъпо едно I; m не сигурен ако то все още около след Microsoft купи всички theyr активи, след като фирмата отиде прах се дължи на големия скандал ... Както и да е, вашата startof точка е да се огледаме за някои софтуерни с LHS (Lernhout & Houspie) етикет на него. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| или може да направи това, което съм сторил .. soo прости .. Отидете до> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php напишете това, което искам да кажа, запишете файла. след това отидете да започне след това контрола panell после звуци / speach и аудио устройства щракнете върху промяната на звука схема. след това кликнете върху (например) прозорци дневника си и използвайте звук просто направи и направи
|
| |||
| |||
| Айв имам tht реч recongnition на моя лаптоп, той дойде с нея, когато имам за crimbo. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Тя наистина се откачи моята приятелка ... нещо ми дава някои идеи за нея компютър |
|
| |||
| |||
![]() същото станало с мен не съм сигурен дали тя мисли, че му хладен или не все тя само каза, че Geek! Когато моят Downloads готови моя компютър казва YOUR DOWNLOADS, са пълни AT 100% по пътя си компютър се нарича vikki сега![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| СОД, че ... Това представлява awefull име. Най-малко го наричат Сони, или ако той се нуждае да бъде момичета име, изберете нещо по-различно, отколкото Vikki ... Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
и той беше добър филм ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ей VIKKI беше добър име на компютъра .. още повече, че ако вашата воля Смит фен .. и следвах този сайт .. благодаря аз винаги се чудеха как да се направи, че ми самооценка .. PS comps моето име е Шийла |
|
| |||
| |||
| Никой не е посочено Microsoft Сам? |