menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Značka můj počítač mluvit

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2008, 14:43
Člen Skupina

Default Značka můj počítač mluvit

No myslím, že to bude v pohodě, když se můj počítač mohl říct dobré ráno ke mně ráno a odpoledne v dobré odpoledne.

I dont jen ne 2, jak to udělat, a já dont dokonce žádný, pokud je to možné. Pokud je to možné, někdo by mohl říct, jak mi 2 to?
Old 17. června 2008, 00:14
Dárce Skupina

Potřebujete řeči pro tento software. Já vím, že několik uear zpět společnosti v Belgii byl eperimenting s tímto druhem věci a dostali své řeči software tak daleko, že kromě úst, můžete také nechat počítač mluvit.

Který uvedl, že pokud jde Pamatuji si, že software byl dost drahý I; nejsem jistá, pokud to ještě asi po Microsoft koupil všechny theyr majetek poté, co společnost šla prachu díky velký skandál ...

Mimochodem, vaše startof bodem by bylo podívat po nějaké software s LHS (Lernhout & Houspie) štítek na to.

Nazdraví:
Chris

Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Paměť RAM:
4 GB Micronu PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubní 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400gb / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chlazení:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Síť / Internet:
Palubní
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operační systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 17. června 2008, 02:52
Dárce Skupina

nebo vaše mohl udělat to, co jsem dělal já .. soo jednoduché .. Jdi na> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

typu v tom, co chceš říct, soubor uložte. potom jděte na start pak kontroly panell pak zvuky / speach audio zařízení a potom klepněte na tlačítko Změnit zvuk režimu. pak klikněte na (například) Windows odhlásit a používat svůj zvuk stačí provést a vaše udělat

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 17. června 2008, 13:46
Člen Skupina

Ive dostal THT řeči recongnition na mém notebooku, stalo se to, když jsem ji crimbo.
Old 17. června 2008, 16:10
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal pete21 View Post
nebo vaše mohl udělat to, co jsem dělal já .. soo jednoduché .. Jdi na> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

typu v tom, co chceš říct, soubor uložte. potom jděte na start pak kontroly panell pak zvuky / speach audio zařízení a potom klepněte na tlačítko Změnit zvuk režimu. pak klikněte na (například) Windows odhlásit a používat svůj zvuk stačí provést a vaše udělat
Následuje váš vztah, a teď, když někdy i odhlásit počítač řekne "sbohem Kano" a když jsem se přihlásit na ní napsáno "hej Kano" Je skutečně podivínský moje holka ven ... trochu mi dává inspiraci pro její počítače
Old 18. června 2008, 04:38
Dárce Skupina

stejné se stalo se mi, já nejsem jistý, jestli je v pohodě, nebo si myslí, že jeho ne ThO Ona jen řekla jste geek! když moje soubory jsou hotové moje ks říká přehlednost jsou kompletní AT 100% na cestě mého PC je nyní vikki

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
Následuje váš vztah, a teď, když někdy i odhlásit počítač řekne "sbohem Kano" a když jsem se přihlásit na ní napsáno "hej Kano" Je skutečně podivínský moje holka ven ... trochu mi dává inspiraci pro její počítače

Old 19. června 2008, 11:51
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal pete21 View Post
... na cestě mého PC je nyní vikki
Sod, že ... To je awefull název. Alespoň říká Sonny, nebo pokud je potřeba, aby se dívky název, vybrat něco jiného, než Vikki ...

Nazdraví:
Chris
Old 20. června 2008, 01:16
Dárce Skupina

dobře, že je to dobrý film

Old 25. října 2008, 10:32
Nový člen skupiny

hej VIKKI byl dobrý název pro počítač více .. takže pokud váš jeden Will Smith fanoušek .. a jsem za tuto stránku .. děkuji i vždycky divili, jak se to dělá, že moje vlastní ..

ps comps mé jméno je Sheila
Old 2 listopadu 2008, 03:14
Nový člen skupiny

Nemá nikdo uvedených Microsoft Sam?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Microsoft Surface počítače a způsob, jak Jedním Pro ~ $ 350 Usd Haun Obecné Hardware Chat 1 11. června 2009 20:47
Jak způsobit, že počítač bude mírně rychlejší by umazávání O s procesorem tolet Procesory, základní desky & RAM 7 11. únor 2009 15:09
Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor enright666 Obecné Software Chat 2 22. prosinec 2007 04:26
Talk talk heslo pomocníka ahuntington Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 17. listopadu 2007 05:53
Script chyba s Google Talk! nidalkolothody Email, VoIP & IM Diskuse 22 27. srpna 2007 23:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.