![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No myslím, že to bude v pohodě, když se můj počítač mohl říct dobré ráno ke mně ráno a odpoledne v dobré odpoledne. I dont jen ne 2, jak to udělat, a já dont dokonce žádný, pokud je to možné. Pokud je to možné, někdo by mohl říct, jak mi 2 to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete řeči pro tento software. Já vím, že několik uear zpět společnosti v Belgii byl eperimenting s tímto druhem věci a dostali své řeči software tak daleko, že kromě úst, můžete také nechat počítač mluvit.
Který uvedl, že pokud jde Pamatuji si, že software byl dost drahý I; nejsem jistá, pokud to ještě asi po Microsoft koupil všechny theyr majetek poté, co společnost šla prachu díky velký skandál ... Mimochodem, vaše startof bodem by bylo podívat po nějaké software s LHS (Lernhout & Houspie) štítek na to. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nebo vaše mohl udělat to, co jsem dělal já .. soo jednoduché .. Jdi na> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php typu v tom, co chceš říct, soubor uložte. potom jděte na start pak kontroly panell pak zvuky / speach audio zařízení a potom klepněte na tlačítko Změnit zvuk režimu. pak klikněte na (například) Windows odhlásit a používat svůj zvuk stačí provést a vaše udělat
|
| |||
| |||
| Ive dostal THT řeči recongnition na mém notebooku, stalo se to, když jsem ji crimbo. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Je skutečně podivínský moje holka ven ... trochu mi dává inspiraci pro její počítače |
|
| |||
| |||
![]() stejné se stalo se mi, já nejsem jistý, jestli je v pohodě, nebo si myslí, že jeho ne ThO Ona jen řekla jste geek! když moje soubory jsou hotové moje ks říká přehlednost jsou kompletní AT 100% na cestě mého PC je nyní vikki![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Sod, že ... To je awefull název. Alespoň říká Sonny, nebo pokud je potřeba, aby se dívky název, vybrat něco jiného, než Vikki ... Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
dobře, že je to dobrý film ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| hej VIKKI byl dobrý název pro počítač více .. takže pokud váš jeden Will Smith fanoušek .. a jsem za tuto stránku .. děkuji i vždycky divili, jak se to dělá, že moje vlastní .. ps comps mé jméno je Sheila |
|
| |||
| |||
| Nemá nikdo uvedených Microsoft Sam? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Surface počítače a způsob, jak Jedním Pro ~ $ 350 Usd | Haun | Obecné Hardware Chat | 1 | 11. června 2009 20:47 |
| Jak způsobit, že počítač bude mírně rychlejší by umazávání O s procesorem | tolet | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 11. únor 2009 15:09 |
| Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor | enright666 | Obecné Software Chat | 2 | 22. prosinec 2007 04:26 |
| Talk talk heslo pomocníka | ahuntington | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 17. listopadu 2007 05:53 |
| Script chyba s Google Talk! | nidalkolothody | Email, VoIP & IM Diskuse | 22 | 27. srpna 2007 23:33 |
| Thread Nástroje | |
| |