μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Κάντε τον υπολογιστή μου μιλήσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2008, 14:43
Μέλος Ομάδα

Ok νομίζω ότι θα ήταν δροσερό εάν θα μπορούσα να κάνω τον υπολογιστή μου λένε καλημέρα μου το πρωί και καλό απόγευμα το απόγευμα.

I dont ακριβώς πώς δεν το κάνει 2, και i dont ακόμη και αν αυτό δεν είναι εφικτό. Αν είναι δυνατόν θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς το κάνει 2;
Old 17η Ιουνίου 2008, 00:14
Ομάδα Δωρητών

Χρειάζεστε λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας για αυτό. Ξέρω ότι μερικές uear πίσω μια εταιρία στο Βέλγιο ήταν eperimenting με τέτοιου είδους πράγματα και πήρε τους ομιλία λογισμικού μέχρι τώρα ότι εκτός από υπαγόρευση, μπορείτε επίσης να αφήσει τον υπολογιστή σας μιλήσω.

Κατόπιν τούτου, σε ό, τι θυμάμαι, το λογισμικό ήταν αρκετά ακριβό ένα Ι? Δεν είμαι σίγουρος αν ακόμη περίπου μετά από τη Microsoft theyr όλα τα περιουσιακά στοιχεία που αγοράστηκαν από την εταιρεία προχώρησε σκόνης οφείλεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο ...

Τέλος πάντων, σας startof σημείο θα ήταν να εξετάσουμε περίπου για κάποιο λογισμικό με τη LHS (Lernhout & Houspie) ετικέτα σε αυτή.

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 17η Ιουνίου 2008, 02:52
Ομάδα Δωρητών

ή θα μπορούσε να σας κάνει ό, τι έχω κάνει .. Soo απλό .. πηγαίνετε στο> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

τύπου σε ό, τι θέλετε να πω αποθηκεύσετε το αρχείο. στη συνέχεια να αρχίσει τότε ο έλεγχος panell τότε ήχους / speach συσκευή ήχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο αλλαγή του συστήματος ήχου. στη συνέχεια, κάντε κλικ για (π.χ.) τα παράθυρα και αποσυνδεθείτε χρησιμοποιήστε τον ήχο που μόλις γίνει και σας κάνει

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 17η Ιουνίου 2008, 13:46
Μέλος Ομάδα

IVe got tht ομιλία recongnition για φορητό υπολογιστή μου, αυτό έγινε με αυτό, όταν έχω για crimbo.
Old 17η Ιουνίου 2008, 16:10
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pete21 View Post
ή θα μπορούσε να σας κάνει ό, τι έχω κάνει .. Soo απλό .. πηγαίνετε στο> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

τύπου σε ό, τι θέλετε να πω αποθηκεύσετε το αρχείο. στη συνέχεια να αρχίσει τότε ο έλεγχος panell τότε ήχους / speach συσκευή ήχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο αλλαγή του συστήματος ήχου. στη συνέχεια, κάντε κλικ για (π.χ.) τα παράθυρα και αποσυνδεθείτε χρησιμοποιήστε τον ήχο που μόλις γίνει και σας κάνει
Ακολούθησε το link και τώρα, όταν ποτέ i αποσυνδεθείτε υπολογιστή μου λέει "Αντίο ΚΑΝΩ" και όταν θα συνδεθείτε με λέει "hey ΚΑΝΩ" Είναι πραγματικά freaked out φίλη μου ... κάπως μου δίνει κάποιες ιδέες για τον υπολογιστή
Old 18η Ιουν. 2008, 04:38
Ομάδα Δωρητών

την ίδια happend μου δεν είμαι σίγουρος αν το θεωρήσει τις δροσερές ή εν τούτοις δεν που μόλις είπε geek σας! Λήψεις μου όταν τελειώσετε τον υπολογιστή μου λέει DOWNLOADS ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ 100% από τον τρόπο τον υπολογιστή μου ονομάζεται τώρα Vikki

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
Ακολούθησε το link και τώρα, όταν ποτέ i αποσυνδεθείτε υπολογιστή μου λέει "Αντίο ΚΑΝΩ" και όταν θα συνδεθείτε με λέει "hey ΚΑΝΩ" Είναι πραγματικά freaked out φίλη μου ... κάπως μου δίνει κάποιες ιδέες για τον υπολογιστή

Old 19η Ιουν. 2008, 11:51
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pete21 View Post
... με τον τρόπο τον υπολογιστή μου ονομάζεται τώρα Vikki
Χλοοτάπητας ότι ... Αυτό είναι ένα awefull όνομα. Τουλάχιστον το ονομάσουμε Σόνι, ή εάν πρέπει να είναι ένα όνομα κορίτσια, διαλέξτε κάτι διαφορετικό από ό, τι Vikki ...

Cheers:
Chris
Old 20 Ιουν 2008, 01:16
Ομάδα Δωρητών

καλά θα ήταν μια καλή ταινία

Old 25 Οκτώβρη 2008, 10:32
Νέο Μέλος Ομάδα

hey Vikki ήταν ένα καλό όνομα για έναν υπολογιστή .. περισσότερο εάν σας ένα Γουίλ Σμιθ και ο ανεμιστήρας .. i ακολούθησε αυτό το site .. ευχαριστίες i πάντα αναρωτήθηκε πώς να το κάνουμε αυτό μου αυτο ..

ps comps όνομά μου είναι Sheila
Old 2 Νοέμβρη 2008, 03:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχει κανείς δεν ανέφερε το Microsoft Σαμ;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.