manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Izraditi moj računalo razgovor

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2008, 14:43
Member Group

Default Izraditi moj računalo razgovor

Ok mislim da bi bilo super kad bih mogao izraditi moj računalo reći dobro jutro mi u jutro i dobar dan u popodnevnim satima.

JA pravedan dont ne 2 kako to učiniti, i ja dont čak ni ako je moguće. Ako je moguće mogao netko reći mene kako 2 to učiniti?
Old 17. lipnja 2008, 00:14
Donatorska Grupa

Trebate prepoznavanje govora softver za to. Znam da je nekoliko kompanija uear natrag u Belgiji je eperimenting sa ovom vrstom stvari i dobio njihov govor softver tako daleko da pored diktiranje, možete pustiti vašem računalu razgovor.

Poslije rečenog da, koliko ja sjećam, softver je prilično skupo jednom sam; m ne siguran ako to još uvijek oko Microsoft nakon kupnje sve theyr imovina nakon tvrtka ode prašina zbog velikog skandala ...

U svakom slučaju, vaš startof bod bi bio gledati oko neke softverske s LHS (Lernhout & Houspie) etiketa na njoj.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's poligona Factory

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memorija:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafička kartica (e):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Sound Card:
Onboard Sound 7,1
Tvrdi disk (i):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optički pogon (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Hlađenje:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Onboard
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacijski sustav (e):
Win-XP (SP2)
Old 17. lipnja 2008, 02:52
Donatorska Grupa

ili vaš mogao činiti ono što sam učinio .. soo jednostavno .. ići u> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

tipa u ono što želite reći da ga spremite datoteku. zatim idite na start pa onda zvuci kontrolu panell / speach i audio uređaja, a onda kliknite promijeniti zvuk shema. , a onda kliknite na (primjer) windows odjavite i koristiti svoj zvuk koji ste upravo napravili i vaš učinio

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 17. lipnja 2008, 13:46
Member Group

Ive got tht govor recongnition na moj laptop, on je došao s njim kad sam ga dobio za crimbo.
Old 17. lipnja 2008, 16:10
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
ili vaš mogao činiti ono što sam učinio .. soo jednostavno .. ići u> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

tipa u ono što želite reći da ga spremite datoteku. zatim idite na start pa onda zvuci kontrolu panell / speach i audio uređaja, a onda kliknite promijeniti zvuk shema. , a onda kliknite na (primjer) windows odjavite i koristiti svoj zvuk koji ste upravo napravili i vaš učinio
Slijedi vaš link, a sada kada sam ikada odjavite moj računalo kaže "zbogom kano" i našto ja klada na to kaže "hej kano" To stvarno išaran svojom djevojkom iz ... kinda daje mi neke ideje za svoje računalo
Old 18. lipnja 2008, 04:38
Donatorska Grupa

isto happend to me sam ne siguran ako ona misli da je njegova kul ili ne mada Ona reče: samo ti perverznjak! kada mi downloads zavrąite moj pc kaže VAŠE DOWNLOADS SU POTPUNO na 100% putem moj pc zove vikki sada

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Slijedi vaš link, a sada kada sam ikada odjavite moj računalo kaže "zbogom kano" i našto ja klada na to kaže "hej kano" To stvarno išaran svojom djevojkom iz ... kinda daje mi neke ideje za svoje računalo

Old 19. lipnja 2008, 11:51
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
... na putu moj pc zove vikki sada
Busenje da ... To je jedan awefull imenom. Barem ga zovu sinčić, ili ako on treba da se djevojke ime, odaberite nešto drugačije nego Vikki ...

Cheers:
Chris
Old 20. lipnja 2008, 01:16
Donatorska Grupa

dobro je to bio dobar film

Old 25. listopad 2008, 10:32
Novi član grupe

hej VIKKI je bio dobar naziv za računalo .. tako da ako još jednom Vašu Will Smith fan .. i ja slijedio tom mjestu .. hvala Ja uvijek čudio kako to da moja self ..

ps comps moje ime je sheila
Old 2. studenoga 2008, 03:14
Novi član grupe

Je nitko ne spominje Microsoft Sam?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Microsoft Surface Računalne i načina Da bi jedan za ~ $ 350 USD Haun General Hardware Chat 1 11. lipnja 2009 20:47
Kako napraviti Computer Malo Brže by Messing About sa Procesor tolet CPU, Matične ploče i RAM 7 11. veljača 2009 15:09
Obrisane datoteke kako bi spac ali jednom nije obrisana načinite razmak enright666 Općenito Software Chat 2 22. prosinac 2007 04:26
Talk talk lozinku pomagač ahuntington Web Browsers & FTP Klijenti 1 17. studeni 2007 05:53
Script pogreška s Google Talk! nidalkolothody Email, VoIP & IM Razgovor 22 27. kolovoz 2007 23:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.