![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok mislim da bi bilo super kad bih mogao izraditi moj računalo reći dobro jutro mi u jutro i dobar dan u popodnevnim satima. JA pravedan dont ne 2 kako to učiniti, i ja dont čak ni ako je moguće. Ako je moguće mogao netko reći mene kako 2 to učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate prepoznavanje govora softver za to. Znam da je nekoliko kompanija uear natrag u Belgiji je eperimenting sa ovom vrstom stvari i dobio njihov govor softver tako daleko da pored diktiranje, možete pustiti vašem računalu razgovor.
Poslije rečenog da, koliko ja sjećam, softver je prilično skupo jednom sam; m ne siguran ako to još uvijek oko Microsoft nakon kupnje sve theyr imovina nakon tvrtka ode prašina zbog velikog skandala ... U svakom slučaju, vaš startof bod bi bio gledati oko neke softverske s LHS (Lernhout & Houspie) etiketa na njoj. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ili vaš mogao činiti ono što sam učinio .. soo jednostavno .. ići u> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php tipa u ono što želite reći da ga spremite datoteku. zatim idite na start pa onda zvuci kontrolu panell / speach i audio uređaja, a onda kliknite promijeniti zvuk shema. , a onda kliknite na (primjer) windows odjavite i koristiti svoj zvuk koji ste upravo napravili i vaš učinio
|
| |||
| |||
| Ive got tht govor recongnition na moj laptop, on je došao s njim kad sam ga dobio za crimbo. |
|
| |||
| |||
| Quote:
To stvarno išaran svojom djevojkom iz ... kinda daje mi neke ideje za svoje računalo |
|
| |||
| |||
![]() isto happend to me sam ne siguran ako ona misli da je njegova kul ili ne mada Ona reče: samo ti perverznjak! kada mi downloads zavrąite moj pc kaže VAŠE DOWNLOADS SU POTPUNO na 100% putem moj pc zove vikki sada![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Busenje da ... To je jedan awefull imenom. Barem ga zovu sinčić, ili ako on treba da se djevojke ime, odaberite nešto drugačije nego Vikki ... Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
dobro je to bio dobar film ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| hej VIKKI je bio dobar naziv za računalo .. tako da ako još jednom Vašu Will Smith fan .. i ja slijedio tom mjestu .. hvala Ja uvijek čudio kako to da moja self .. ps comps moje ime je sheila |
|
| |||
| |||
| Je nitko ne spominje Microsoft Sam? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Surface Računalne i načina Da bi jedan za ~ $ 350 USD | Haun | General Hardware Chat | 1 | 11. lipnja 2009 20:47 |
| Kako napraviti Computer Malo Brže by Messing About sa Procesor | tolet | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 11. veljača 2009 15:09 |
| Obrisane datoteke kako bi spac ali jednom nije obrisana načinite razmak | enright666 | Općenito Software Chat | 2 | 22. prosinac 2007 04:26 |
| Talk talk lozinku pomagač | ahuntington | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 17. studeni 2007 05:53 |
| Script pogreška s Google Talk! | nidalkolothody | Email, VoIP & IM Razgovor | 22 | 27. kolovoz 2007 23:33 |
| Thread Tools | |
| |