kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Készíts saját gépen beszélni

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2008, 14:43
Csoport tagja

Default Készíts saját gépen beszélni

Ok Azt hiszem, ez király, ha teheti a számítógépet jó reggelt, hogy nekem a reggeli és a délutáni jó a délután.

I just dont no 2, hogyan csinálja, és én dont még ha ez nem lehetséges. Ha lehetséges, hogy valaki mondja meg, hogyan 2 do it?
Old Június 17 2008, 00:14
Donor Group

Meg kell beszédfelismerés szoftver erre a célra. Tudom, hogy néhány uear vissza a cég eperimenting Belgium volt, ennek a fajta dolgot, és van a beszéd szoftver eddig távol diktálás, akkor is hagyja a számítógépét beszélni.

Miután azt mondta, hogy, amennyire emlékszem, a szoftver volt az én drága, nem vagyok biztos abban, hogy még mintegy után Microsoft megvásárolta az összes theyr eszközök után a társaság folytatta a por miatt nagy botrányt ...

Különben is, a startof pont az lenne, hogy nézz körül egy szoftver az LHS (Lernhout & Houspie) címke van.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Június 17 2008, 02:52
Donor Group

vagy az is, amit én .. soo egyszerű .. Tovább a> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

Írd be, hogy mit akar mondani, hogy mentse a fájlt. akkor megy, hogy aztán majd ellenőrzés panell hangok / speach és audió eszközt, majd kattintson változtatni a hang-rendszerben. majd kattintson a (pl.) Windows log le és használja a hang, amit most tett és a kész

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Old Június 17 2008, 13:46
Csoport tagja

Ive got THT beszéd recongnition on my laptop, akkor jöttem rá, amikor megvan a crimbo.
Old Június 17 2008, 16:10
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by pete21 View Post
vagy az is, amit én .. soo egyszerű .. Tovább a> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

Írd be, hogy mit akar mondani, hogy mentse a fájlt. akkor megy, hogy aztán majd ellenőrzés panell hangok / speach és audió eszközt, majd kattintson változtatni a hang-rendszerben. majd kattintson a (pl.) Windows log le és használja a hang, amit most tett és a kész
Követte el a kapcsolatot, és most, amikor egyre i log le a számítógép azt mondja: "Viszlát Kano" és mikor lépjen be, hogy azt mondja: "Hé Kano" Tényleg kiborult a barátnõmet ki ... kinda nekem ötleteket ad neki számítógépet
Old Június 18 2008, 04:38
Donor Group

ugyanolyan happend én nem vagyok biztos benne, ha ő úgy gondolja, hogy cool vagy nem tho Ő csak azt mondta, geek! mikor befejeztem a mű pc mondja YOUR LETÖLTÉSEK, a teljes 100%-os by the way my pc hívják Vikki most

Idézet:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Követte el a kapcsolatot, és most, amikor egyre i log le a számítógép azt mondja: "Viszlát Kano" és mikor lépjen be, hogy azt mondja: "Hé Kano" Tényleg kiborult a barátnõmet ki ... kinda nekem ötleteket ad neki számítógépet

Old Június 19 2008, 11:51
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by pete21 View Post
... az, ahogy én pc hívják Vikki most
Gyep, hogy ... Ez egy awefull neve. Legalább hívják Sonny, vagy ha kell, a lányok nevét, válasszon valami más, mint ... Vikki

Cheers:
Chris
Old Június 20 2008, 01:16
Donor Group

is volt egy jó film

Old Október 25 2008, 10:32
Új tag Csoport

Szia Vikki volt egy jó nevet a számítógép .. annál is inkább, ha az a Will Smith fan .. és én .. köszönet, hogy a webhely mindig csodálkoztam, hogyan kell csinálni, hogy magától ..

ps én comps név Sheila
Old November 2, 2008, 03:14
Új tag Csoport

Már senki nem említette a Microsoft Sam?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Microsoft Surface Számítástechnikai egyik módja annak, hogy a ~ $ 350 usd Tengeralattjáró Általános fémáru Chat 1 11. június 2009 20:47
Hogyan lehet a számítógép által kissé gyorsabb Messing About a processzor tolet Processzorok, alaplapok és RAM 7 11. február 2009 15:09
Törölve a fájl, hogy spac, de egyszer el kell hagyni didnt tesz space enright666 General Chat szoftver 2 22. december 2007 04:26
Talk talk jelszó helper ahuntington Web böngésző és FTP Clients 1 17. november 2007 05:53
Parancsfájlhiba a Google Talk! nidalkolothody E-mail, a VoIP és IM Vitalap 22 27. augusztus 2007 23:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.