פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

הפוך את המחשב שלי לדבר

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2008, 14:43
חבר קבוצת

בסדר, אני חושב שזה יהיה מגניב אם אני יכול להפוך את המחשב שלי אומר לי בוקר טוב לפנות בוקר ו צהריים טובים בשעות אחר הצהרים.

אני רק dont אין 2 איך לעשות את זה, ואני אפילו לא dont אם זה אפשרי. אם זה אפשרי מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה 2?
Old 17 יוני 2008, 00:14
קבוצת תורמים

אתה צריך תוכנת זיהוי דיבור זה. אני יודע שכמה uear חזור חברה בבלגיה היה eperimenting עם זה סוג של דברים וקיבלתי את הנאום תוכנה עד כה, כי מלבד הכתבה, אתה גם יכול להרשות את המחשב לדבר.

לאחר אמר כי, עד כמה שאני זוכר, התוכנה היתה די יקר של אני, אני לא בטוח אם הוא עדיין בסביבה אחרי מיקרוסופט קנו theyr כל הנכסים של החברה לאחר מאבק הלך בגלל סקנדל גדול ...

בכל מקרה, הצבע startof שלך יהיה להסתכל מסביב לחלק את התוכנה עם LHS (Lernhout & Houspie) תווית עליו.

לחיים:
כריס

המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
זיכרון RAM:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
כרטיס מסך (S):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
כרטיס קול:
Onboard 7.1 סאונד
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
כונן אופטי (S):
Optiarc AD-7200D 20x-DVD-RW (x2)
Case / PSU:
קוסמוס RC-1000 / הארקטי 600W PSU
Cooling:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
רשת / אינטרנט:
Onboard
צג (S):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
מערכת הפעלה (S):
Win-XP (SP2)
Old 17 יוני 2008, 02:52
קבוצת תורמים

או את יכולה לעשות מה שאני עשיתי .. soo פשוט .. ללכת> http://www.research.att.com/ 7Ettsweb/tts/demo.php%

הקלד את מה שאתה רוצה להגיד את זה לשמור את הקובץ. לאחר מכן, כדי להתחיל ללכת אז שליטה panell אז נשמע / speach ושמע ההתקנים ולאחר מכן לחץ על שנה את סכימת קול. לאחר מכן לחץ על (לדוגמה) Windows התנתק ולהשתמש שלך נשמע שאתה פשוט עשה ואת עשית

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1.50 DDR חלטורה
כרטיס מסך (S):
256mb PCI-G-כוח
כרטיס קול:
קול 5.1 HD Blaster
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY קירור אוויר מקורר
רשת / אינטרנט:
50mbps בתולה
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
החלון של 7 Ultimate
Old 17 יוני 2008, 13:46
חבר קבוצת

Ive יש tht דיבור recongnition על הנייד שלי, זה בא עם זה, כאשר יש לי את זה crimbo.
Old 17 יוני 2008, 16:10
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pete21 View Post
או את יכולה לעשות מה שאני עשיתי .. soo פשוט .. ללכת> http://www.research.att.com/ 7Ettsweb/tts/demo.php%

הקלד את מה שאתה רוצה להגיד את זה לשמור את הקובץ. לאחר מכן, כדי להתחיל ללכת אז שליטה panell אז נשמע / speach ושמע ההתקנים ולאחר מכן לחץ על שנה את סכימת קול. לאחר מכן לחץ על (לדוגמה) Windows התנתק ולהשתמש שלך נשמע שאתה פשוט עשה ואת עשית
לאחר מכן את הקישור, ועכשיו כאשר אני התנתק פעם המחשב שלי אומר "להתראות קאנו" וכאשר אני נכנס למחשב זה אומר "היי קאנו" זה באמת freaked חברה שלי החוצה ... די נותן לי כמה רעיונות עבור המחשב שלה
Old 18 יוני 2008, 04:38
קבוצת תורמים

באותו happend לי איני בטוח אם היא חושבת שלה מגניב או לא tho היא רק אמרה לך חנון! הורדות שלי כאשר הם סיימו את המחשב שלך אומר הורדות הושלמו ב -100% דרך אגב המחשב שלי נקרא vikki עכשיו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kanoakavirus View Post
לאחר מכן את הקישור, ועכשיו כאשר אני התנתק פעם המחשב שלי אומר "להתראות קאנו" וכאשר אני נכנס למחשב זה אומר "היי קאנו" זה באמת freaked חברה שלי החוצה ... די נותן לי כמה רעיונות עבור המחשב שלה

Old 19 יוני 2008, 11:51
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pete21 View Post
... דרך אגב המחשב שלי נקרא vikki עכשיו
ברנש כי ... זה שם של awefull. לפחות לקרוא לזה סוני, או אם הוא צריך להיות שם בחורות, לקחת משהו שונה Vikki ...

לחיים:
כריס
Old 20 יוני 2008, 01:16
קבוצת תורמים

גם זה היה סרט טוב

Old 25 אוקטובר 2008, 10:32
קבוצת חברות חדשות

היי VIKKI היה שם טוב עבור מחשב יותר .. אז אם את צוואה סמית מעריץ .. ואני אחריו באותו אתר .. תודה, אני תמיד תוהה איך לעשות את זה העצמי שלי ..

נ.ב. השם שלי comps Sheila
Old 2 נובמבר 2008, 03:14
קבוצת חברות חדשות

האם אף אחד לא הזכיר את מיקרוסופט סם?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.