![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני חושב שזה יהיה מגניב אם אני יכול להפוך את המחשב שלי אומר לי בוקר טוב לפנות בוקר ו צהריים טובים בשעות אחר הצהרים. אני רק dont אין 2 איך לעשות את זה, ואני אפילו לא dont אם זה אפשרי. אם זה אפשרי מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה 2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך תוכנת זיהוי דיבור זה. אני יודע שכמה uear חזור חברה בבלגיה היה eperimenting עם זה סוג של דברים וקיבלתי את הנאום תוכנה עד כה, כי מלבד הכתבה, אתה גם יכול להרשות את המחשב לדבר.
לאחר אמר כי, עד כמה שאני זוכר, התוכנה היתה די יקר של אני, אני לא בטוח אם הוא עדיין בסביבה אחרי מיקרוסופט קנו theyr כל הנכסים של החברה לאחר מאבק הלך בגלל סקנדל גדול ... בכל מקרה, הצבע startof שלך יהיה להסתכל מסביב לחלק את התוכנה עם LHS (Lernhout & Houspie) תווית עליו. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או את יכולה לעשות מה שאני עשיתי .. soo פשוט .. ללכת> http://www.research.att.com/ 7Ettsweb/tts/demo.php% הקלד את מה שאתה רוצה להגיד את זה לשמור את הקובץ. לאחר מכן, כדי להתחיל ללכת אז שליטה panell אז נשמע / speach ושמע ההתקנים ולאחר מכן לחץ על שנה את סכימת קול. לאחר מכן לחץ על (לדוגמה) Windows התנתק ולהשתמש שלך נשמע שאתה פשוט עשה ואת עשית
|
| |||
| |||
| Ive יש tht דיבור recongnition על הנייד שלי, זה בא עם זה, כאשר יש לי את זה crimbo. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה באמת freaked חברה שלי החוצה ... די נותן לי כמה רעיונות עבור המחשב שלה |
|
| |||
| |||
![]() באותו happend לי איני בטוח אם היא חושבת שלה מגניב או לא tho היא רק אמרה לך חנון! הורדות שלי כאשר הם סיימו את המחשב שלך אומר הורדות הושלמו ב -100% דרך אגב המחשב שלי נקרא vikki עכשיו![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ברנש כי ... זה שם של awefull. לפחות לקרוא לזה סוני, או אם הוא צריך להיות שם בחורות, לקחת משהו שונה Vikki ... לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
גם זה היה סרט טוב ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| היי VIKKI היה שם טוב עבור מחשב יותר .. אז אם את צוואה סמית מעריץ .. ואני אחריו באותו אתר .. תודה, אני תמיד תוהה איך לעשות את זה העצמי שלי .. נ.ב. השם שלי comps Sheila |
|
| |||
| |||
| האם אף אחד לא הזכיר את מיקרוסופט סם? |