mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Padaryti mano kompiuteryje Bendravimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2008, 14:43
Narys

Default Padaryti mano kompiuteryje Bendravimas

Gerai, aš manau, kad būtų kietas, jei aš galėčiau padaryti, kad mano kompiuteris pasakyti labas rytas pas mane rytas ir geros popietę po pietų.

I just dont no 2, kaip tai padaryti, ir i dont net ne jei tai įmanoma. Jei tai įmanoma, galėtų kas nors pasakyti, kaip 2 do it?
Old Birželis 17, 2008, 00:14
Donorų grupės

Jūs turite balso atpažinimo programinę įrangą tam. Žinau, kad mažai uear Atgal į Belgijos įmonė eperimenting su šia Daiktai rūšiuoti ir gavo savo kalbą programinę įrangą taip toli, kad ne tik diktanto, jūs taip pat gali leisti kompiuterį aptarimas.

Having said that, kiek aš atsimenu, programinė įranga buvo gana brangus man; nesu tikras, ar ji vis dar netoli nuo "Microsoft" įsigijo visas turtas po theyr bendrovė atiteko dulkių, nes didelis skandalas ...

Anyway, jūsų maitinimą taškas būtų apsižvalgyti kai su LHS įranga (Lernhout & Houspie) etiketę ant jos.

Cheers:
Chris

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Old Birželis 17, 2008, 02:52
Donorų grupės

ar tavo gali daryti tai, ką aš padariau .. Soo paprasta .. Eiti į> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

tipo, ką norite pasakyti, išsaugokite failą. tada eikite į start tada kontrolės panell tada skamba / speach ir garso prietaiso tada spustelėkite Keisti garso sistema. spauskite (pavyzdys) Windows Log Off ir naudokite garso jūs tiesiog padaryta ir tavo padaryta

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Birželis 17, 2008, 13:46
Narys

Ive got THT kalbos recongnition mano nešiojamas, jis atėjo su juo, kai aš jį crimbo.
Old Birželis 17, 2008, 16:10
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by pete21 View Post
ar tavo gali daryti tai, ką aš padariau .. Soo paprasta .. Eiti į> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

tipo, ką norite pasakyti, išsaugokite failą. tada eikite į start tada kontrolės panell tada skamba / speach ir garso prietaiso tada spustelėkite Keisti garso sistema. spauskite (pavyzdys) Windows Log Off ir naudokite garso jūs tiesiog padaryta ir tavo padaryta
Po jūsų nuorodą, ir dabar, kai kada man prisijungti prie mano kompiuterio sako "Good Bye Kanas", ir kai aš prisijungti ji sako: "Ei Kanas" Tikrai Pstry Mano draugė iš ... kinda man duoda tam tikrą savo kompiuterį idėjos
Old Birželis 18, 2008, 04:38
Donorų grupės

pats atsitiko su manimi nesu tikras, jei ji mano jo cool ar ne tho Ji tiesiog pasakė jums Geek! kai mano atsisiųsti baigė savo kompiuteryje sako tavo Atsisiuntimai atlikęs ne 100% beje mano kompiuteryje yra vadinamas vikki dabar

Citata:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Po jūsų nuorodą, ir dabar, kai kada man prisijungti prie mano kompiuterio sako "Good Bye Kanas", ir kai aš prisijungti ji sako: "Ei Kanas" Tikrai Pstry Mano draugė iš ... kinda man duoda tam tikrą savo kompiuterį idėjos

Old Birželis 19, 2008, 11:51
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by pete21 View Post
... beje mano kompiuteryje yra vadinamas vikki dabar
SOD, kad ... Tai awefull pavadinimas. Bent vadina Sonny, arba jeigu ją reikia mergaitės vardas, paimti ką nors kitokio negu Vikki ...

Cheers:
Chris
Old Birželis 20, 2008, 01:16
Donorų grupės

ir jis buvo geras filmas

Old Spalis 25, 2008, 10:32
Naujas Narys

Hey VIKKI buvo geras pavadinimas kompiuteris .. labiau, kad jei jūsų Will Smith fanu .. ir aš laikytis šios svetainės .. Ačiū Aš visada iškėlė klausimą, kaip padaryti, kad my self ..

PS mano comps vardas Sheila
Old Lapkritis 2, 2008, 03:14
Naujas Narys

Niekas paminėti Microsoft Sam?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.