mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Padarīt datoru runāt

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2008, 14:43
Loceklis

Labi, es domāju, ka tas būtu cool, ja es varētu darīt savu datoru teikt labrīt man rīta un labu pēcpusdienā pēcpusdienā.

Es tikko dont ne kā 2 do to, un i dont pat ne tad, ja tas ir iespējams. Ja tas ir iespējams, varētu kāds man pateikt, cik 2 do it?
Old Jūnijs 17, 2008, 00:14
Donors Group

Jums nepieciešams runas atpazīšanas programmatūru punktus. Es zinu, ka daži uear atpakaļ uzņēmumam Beļģijā bija eperimenting šāda veida sīkumi un ieguva savu runu programmatūru tiktāl, ka bez diktāts, jūs varat ļaut datoram runāt.

Tas nozīmē, ka cik es atceros, programmatūra, bija diezgan dārga I; neesmu pārliecināts, vai tā joprojām aptuveni pēc Microsoft nopirka visas theyr aktīvi pēc uzņēmuma devās putekļu dēļ liels skandāls ...

Anyway, jūsu startof punkts būtu paskatīties kādu programmatūru ar LHS (Lernhout & Houspie) marķējums uz tā.

Cheers:
Chris

Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Graphics Card (s):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Sound Card:
Borta 7,1 Sound
Hard Drive (s):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
OPTIARC AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Dzesēšana:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tīkla / Internets:
Onboard
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old Jūnijs 17, 2008, 02:52
Donors Group

vai jūsu varēja darīt to, ko es esmu darījis .. soo vienkārši .. aiziet līdz> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

tipa, ko vēlaties to pateikt saglabāt failu. tad ejiet uz sākumu pēc tam kontrolēt panell tad skaņas / speach un audio Device tam noklikšķiniet uz Mainīt skaņu shēmu. pēc tam noklikšķiniet uz (piemērs) logi log off un izmantot savu skaņu tu tikko un jūsu darīts

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1,50 GIG DDR
Graphics Card (s):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY gaisa dzesēšanu Heatsink
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50Mbps
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Loga 7 Ultimate
Old Jūnijs 17, 2008, 13:46
Loceklis

Ive got THT runu recongnition par manu klēpjdatoru, tas atnāca ar to, kad es dabūju to crimbo.
Old Jūnijs 17, 2008, 16:10
Donors Group

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
vai jūsu varēja darīt to, ko es esmu darījis .. soo vienkārši .. aiziet līdz> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

tipa, ko vēlaties to pateikt saglabāt failu. tad ejiet uz sākumu pēc tam kontrolēt panell tad skaņas / speach un audio Device tam noklikšķiniet uz Mainīt skaņu shēmu. pēc tam noklikšķiniet uz (piemērs) logi log off un izmantot savu skaņu tu tikko un jūsu darīts
Pēc Jūsu saites, un tagad, kad arvien varu pieslēgties pie sava datora saka: "Uz redzēšanos Kano", un kad es pieteiktos uz to saka: "hey Kano" Tas tiešām freaked mana draudzene no ... kinda dod man viņas dators idejas
Old Jūnijs 18, 2008, 04:38
Donors Group

pats happend man neesmu pārliecināts, vai viņa domā tā aukstās vai tho viņa vienkārši teica geek! kad mans downloads ir pabeigts mans pc saka JŪSU DOWNLOADS ir pilnīgi 100% pēc kā mana pc sauc vikki tagad

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Pēc Jūsu saites, un tagad, kad arvien varu pieslēgties pie sava datora saka: "Uz redzēšanos Kano", un kad es pieteiktos uz to saka: "hey Kano" Tas tiešām freaked mana draudzene no ... kinda dod man viņas dators idejas

Old Jūnijs 19, 2008, 11:51
Donors Group

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
... pēc kā mana pc sauc vikki tagad
Velēna, ka ... That's awefull nosaukumu. Vismaz to sauc Sonny, vai ja tai ir jābūt meitenes vārdu, izvēlies kaut ko citu nekā Vikki ...

Cheers:
Chris
Old Jūnijs 20, 2008, 01:16
Donors Group

labi tas bija labs kino

Old 25 oktobris 2008, 10:32
New Member Group

hey VIKKI bija labs nosaukums dators .. vairāk tāpēc, ja jūsu Will Smith ventilatoru .. un es pēc šīs vietnes .. paldies, es vienmēr prātoju, kā to darīt, ka mana self ..

ps mans datori sauc Sheila
Old 2 novembris, 2008, 03:14
New Member Group

Nav neviena, kas minēti Microsoft Sam?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.