![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, es domāju, ka tas būtu cool, ja es varētu darīt savu datoru teikt labrīt man rīta un labu pēcpusdienā pēcpusdienā. Es tikko dont ne kā 2 do to, un i dont pat ne tad, ja tas ir iespējams. Ja tas ir iespējams, varētu kāds man pateikt, cik 2 do it? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams runas atpazīšanas programmatūru punktus. Es zinu, ka daži uear atpakaļ uzņēmumam Beļģijā bija eperimenting šāda veida sīkumi un ieguva savu runu programmatūru tiktāl, ka bez diktāts, jūs varat ļaut datoram runāt.
Tas nozīmē, ka cik es atceros, programmatūra, bija diezgan dārga I; neesmu pārliecināts, vai tā joprojām aptuveni pēc Microsoft nopirka visas theyr aktīvi pēc uzņēmuma devās putekļu dēļ liels skandāls ... Anyway, jūsu startof punkts būtu paskatīties kādu programmatūru ar LHS (Lernhout & Houspie) marķējums uz tā. Cheers: Chris Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vai jūsu varēja darīt to, ko es esmu darījis .. soo vienkārši .. aiziet līdz> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php tipa, ko vēlaties to pateikt saglabāt failu. tad ejiet uz sākumu pēc tam kontrolēt panell tad skaņas / speach un audio Device tam noklikšķiniet uz Mainīt skaņu shēmu. pēc tam noklikšķiniet uz (piemērs) logi log off un izmantot savu skaņu tu tikko un jūsu darīts
|
| |||
| |||
| Ive got THT runu recongnition par manu klēpjdatoru, tas atnāca ar to, kad es dabūju to crimbo. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tas tiešām freaked mana draudzene no ... kinda dod man viņas dators idejas |
|
| |||
| |||
![]() pats happend man neesmu pārliecināts, vai viņa domā tā aukstās vai tho viņa vienkārši teica geek! kad mans downloads ir pabeigts mans pc saka JŪSU DOWNLOADS ir pilnīgi 100% pēc kā mana pc sauc vikki tagad![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Velēna, ka ... That's awefull nosaukumu. Vismaz to sauc Sonny, vai ja tai ir jābūt meitenes vārdu, izvēlies kaut ko citu nekā Vikki ... Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
labi tas bija labs kino ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| hey VIKKI bija labs nosaukums dators .. vairāk tāpēc, ja jūsu Will Smith ventilatoru .. un es pēc šīs vietnes .. paldies, es vienmēr prātoju, kā to darīt, ka mana self .. ps mans datori sauc Sheila |
|
| |||
| |||
| Nav neviena, kas minēti Microsoft Sam? |