rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Sprawdź mój komputer porozmawiać

Reply

Narzędzia wątku
Old 16. czerwca 2008, 14:43
Członek grupy

Default Sprawdź mój komputer porozmawiać

Ok I think it would be cool if i może sprawić, że mój komputer powiedzieć dzień dobry do mnie rano i dobry w godzinach popołudniowych.

I just dont nr 2, jak to zrobić, i ja dont nawet jeśli nie jest to możliwe. Jeśli to możliwe, może ktoś mi powiedzieć jak 2 to zrobić?
Old 17 czerwca 2008, 00:14
Grupa dawcy

Musisz mowy dla tego oprogramowania. Wiem, że kilka uear powrót spółki w Belgii został eperimenting z tego typu rzeczy i dostał ich mowy oprogramowania do tej pory, że oprócz dyktanda, może również pozwolić na komputerze rozmawiać.

Mimo, że o ile dobrze pamiętam, program był dość drogie jeden I nie jestem pewien, czy nadal po około Microsoft kupił theyr wszystkie aktywa spółki poszedł po pyłów ze względu na duży skandal ...

Anyway, startof swój punkt byłoby rozejrzeć za niektóre programy z LHS (Lernhout & Houspie) etykiety na jej temat.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamięć RAM:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Karta graficzna (y):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Karta dźwiękowa:
Onboard Sound 7.1
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieć / Internet:
Onboard
Monitor (y):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (-y):
Win XP (SP2)
Old 17 czerwca 2008, 02:52
Grupa dawcy

lub może robić to, co mam zrobić .. soo proste .. Idź do> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

wpisz co chcesz powiedzieć, zapisać je do pliku. następnie przejdź do rozpoczęcia kontroli następnie panell następnie dźwięki / speach i urządzenia audio następnie kliknij przycisk Zmień dźwięk systemu. a następnie kliknij przycisk (np.) okna wylogować i wykorzystanie dźwięku po prostu się i zrobione

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 17 czerwca 2008, 13:46
Członek grupy

Ive got tht mowy recongnition na moim laptopie, to było to, kiedy mam do crimbo.
Old 17 czerwca 2008, 16:10
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by pete21 View Post
lub może robić to, co mam zrobić .. soo proste .. Idź do> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

wpisz co chcesz powiedzieć, zapisać je do pliku. następnie przejdź do rozpoczęcia kontroli następnie panell następnie dźwięki / speach i urządzenia audio następnie kliknij przycisk Zmień dźwięk systemu. a następnie kliknij przycisk (np.) okna wylogować i wykorzystanie dźwięku po prostu się i zrobione
Po linku, a teraz, gdy coraz wylogować i mój komputer mówi "good bye Kano" i kiedy mam się zalogować na to mówi "hej Kano" To naprawdę freaked obecnie moją dziewczyną ... kinda daje mi jakieś pomysły na jej komputer
Old 18 czerwca 2008, 04:38
Grupa dawcy

tym samym happend do mnie nie jestem pewien, czy uważa, że jej zimno albo nie tho Ona po prostu powiedział, że geek! kiedy są gotowe do pobrania moim komputerze mówi YOUR DOWNLOADS są kompletne w 100% na drodze mojego komputera jest teraz vikki

Cytat:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Po linku, a teraz, gdy coraz wylogować i mój komputer mówi "good bye Kano" i kiedy mam się zalogować na to mówi "hej Kano" To naprawdę freaked obecnie moją dziewczyną ... kinda daje mi jakieś pomysły na jej komputer

Old 19 czerwca 2008, 11:51
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by pete21 View Post
... w drodze na moim komputerze jest teraz vikki
Sod że ... To jeden awefull nazwą. Przynajmniej nazywają go Sonny, czy musi być dziewcząt nazwę, wybrać coś innego niż Vikki ...

Cheers:
Chris
Old 20 czerwca 2008, 01:16
Grupa dawcy

również była dobra filmu

Old 25 października 2008, 10:32
Nowe państwa grupy

hey VIKKI było dobre imię na komputerze .. bardziej, jeśli jeden fan .. Will Smith i ja po tej witryny .. podziękowania i zawsze zastanawiał się jak to zrobić mój własny rachunek ..

ps Comps moje nazwisko jest Sheila
Old 2 listopada 2008, 03:14
Nowe państwa grupy

Czy nikt nie wymienione Microsoft Sam?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.