![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok I think it would be cool if i może sprawić, że mój komputer powiedzieć dzień dobry do mnie rano i dobry w godzinach popołudniowych. I just dont nr 2, jak to zrobić, i ja dont nawet jeśli nie jest to możliwe. Jeśli to możliwe, może ktoś mi powiedzieć jak 2 to zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz mowy dla tego oprogramowania. Wiem, że kilka uear powrót spółki w Belgii został eperimenting z tego typu rzeczy i dostał ich mowy oprogramowania do tej pory, że oprócz dyktanda, może również pozwolić na komputerze rozmawiać.
Mimo, że o ile dobrze pamiętam, program był dość drogie jeden I nie jestem pewien, czy nadal po około Microsoft kupił theyr wszystkie aktywa spółki poszedł po pyłów ze względu na duży skandal ... Anyway, startof swój punkt byłoby rozejrzeć za niektóre programy z LHS (Lernhout & Houspie) etykiety na jej temat. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lub może robić to, co mam zrobić .. soo proste .. Idź do> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php wpisz co chcesz powiedzieć, zapisać je do pliku. następnie przejdź do rozpoczęcia kontroli następnie panell następnie dźwięki / speach i urządzenia audio następnie kliknij przycisk Zmień dźwięk systemu. a następnie kliknij przycisk (np.) okna wylogować i wykorzystanie dźwięku po prostu się i zrobione
|
| |||
| |||
| Ive got tht mowy recongnition na moim laptopie, to było to, kiedy mam do crimbo. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
To naprawdę freaked obecnie moją dziewczyną ... kinda daje mi jakieś pomysły na jej komputer |
|
| |||
| |||
![]() tym samym happend do mnie nie jestem pewien, czy uważa, że jej zimno albo nie tho Ona po prostu powiedział, że geek! kiedy są gotowe do pobrania moim komputerze mówi YOUR DOWNLOADS są kompletne w 100% na drodze mojego komputera jest teraz vikki![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Sod że ... To jeden awefull nazwą. Przynajmniej nazywają go Sonny, czy musi być dziewcząt nazwę, wybrać coś innego niż Vikki ... Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
również była dobra filmu ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| hey VIKKI było dobre imię na komputerze .. bardziej, jeśli jeden fan .. Will Smith i ja po tej witryny .. podziękowania i zawsze zastanawiał się jak to zrobić mój własny rachunek .. ps Comps moje nazwisko jest Sheila |
|
| |||
| |||
| Czy nikt nie wymienione Microsoft Sam? |