mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Asiguraţi-computerul meu vorbesc

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2008, 14:43
Grupul de stat

Bine, cred că ar fi în regulă dacă i-ar putea face calculatorul meu spune bună dimineaţa la mine în dimineaţa şi după-amiază bună în după-amiaza.

I dont nu doar 2 cum s-o faci, şi i dont chiar dacă nu este posibil acest lucru. Dacă este posibil, ar putea cineva sa-mi spui cum 2 faci asta?
Old 17 iunie 2008, 00:14
Grupul de donator

Ai nevoie de recunoaşterea vorbirii software-ul pentru acest lucru. Ştiu că de câteva uear spate o companie, în Belgia, a fost eperimenting cu acest fel de lucruri şi de ai lor discurs software până acum că în afară de dictando, ai putea de asemenea să-ţi vorbesc computer.

După ce a declarat că, în măsura în care mi-l amintesc, software-ul a fost destul de scump un I; Sunt sigur că dacă nu-l încă în jurul după ce Microsoft a cumparat toate theyr după activele companiei au fost de praf din cauza un mare scandal ...

Oricum, vă startof punct ar fi să te uiţi în jur pentru unele programe cu LHS (Lernhout & Houspie) Eticheta de pe el.

Noroc:
Chris

Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Memorie RAM:
Micron 4GB PC-6400 (800Mhz)
Placă grafică (e):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Placă de sunet:
Aflate la bord, de sunet 7.1
Hard Drive (e):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Cauza / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Răcire:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
La bord
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Sistem de operare (e):
Win-XP (SP2)
Old 17 iunie 2008, 02:52
Grupul de donator

sau dvs. ar putea să facă ceea ce am facut .. soo simplu .. du-te la> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

de tip în ceea ce vrei tu sa spui salvaţi fişierul. apoi atunci du-te pentru a începe apoi control panell apoi sunete / speach şi apoi daţi clic pe dispozitivul audio schimba schema de sunet. apoi faceţi clic pe (de exemplu) ferestre log off şi de a folosi placa dvs. de sunet pe care tocmai aţi făcut şi vă face

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 17 iunie 2008, 13:46
Grupul de stat

Ive am tht discurs recongnition pe sistemul meu laptop, a venit cu ea de pe când am luat-o pentru crimbo.
Old 17 iunie 2008, 16:10
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de pete21 View Post
sau dvs. ar putea să facă ceea ce am facut .. soo simplu .. du-te la> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

de tip în ceea ce vrei tu sa spui salvaţi fişierul. apoi atunci du-te pentru a începe apoi control panell apoi sunete / speach şi apoi daţi clic pe dispozitivul audio schimba schema de sunet. apoi faceţi clic pe (de exemplu) ferestre log off şi de a folosi placa dvs. de sunet pe care tocmai aţi făcut şi vă face
Urmat link-ul dvs., şi acum, când mai am log off computerul meu spune "la revedere Kano" şi când am jurnal pe el scrie "hei Kano" Este foarte speriat prietena mea afara ... cam da-mi niste idei pentru calculatorul
Old 18 iunie 2008, 04:38
Grupul de donator

acelaşi happend pentru mine, nu sunt sigur dacă ea crede său răcoros sau nu Thợ ea a spus că ai doar geek! atunci când mi descărcări terminat-mi spune că PC-VĂ DOWNLOAD sunt complete, la 100% de modul în care PC-ul meu se numeşte acum vikki

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de kanoakavirus View Post
Urmat link-ul dvs., şi acum, când mai am log off computerul meu spune "la revedere Kano" şi când am jurnal pe el scrie "hei Kano" Este foarte speriat prietena mea afara ... cam da-mi niste idei pentru calculatorul

Old 19 iunie 2008, 11:51
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de pete21 View Post
... de modul în care PC-ul meu se numeşte acum vikki
Gazon, care ... Asta e un nume de awefull. Cel putin, spune Sonny, sau în cazul în care acesta trebuie să fie un nume de fete, alegeţi ceva diferit de cel Vikki ...

Noroc:
Chris
Old 20 iunie 2008, 01:16
Grupul de donator

bine ca a fost un bun film

Old 25 octombrie 2008, 10:32
Noile state Group

hei VIKKI a fost un nume bun pentru un computer .. mai mult, deci, dacă-ţi un fan Will Smith .. si am urmat pe care site-ul .. mersi Mereu am intrebat cum se face că-mi auto ..

ps comps numele meu este Sheila
Old 2 noiembrie 2008, 03:14
Noile state Group

Nu are nici o menţionate Microsoft Sam?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.