![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, cred că ar fi în regulă dacă i-ar putea face calculatorul meu spune bună dimineaţa la mine în dimineaţa şi după-amiază bună în după-amiaza. I dont nu doar 2 cum s-o faci, şi i dont chiar dacă nu este posibil acest lucru. Dacă este posibil, ar putea cineva sa-mi spui cum 2 faci asta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie de recunoaşterea vorbirii software-ul pentru acest lucru. Ştiu că de câteva uear spate o companie, în Belgia, a fost eperimenting cu acest fel de lucruri şi de ai lor discurs software până acum că în afară de dictando, ai putea de asemenea să-ţi vorbesc computer.
După ce a declarat că, în măsura în care mi-l amintesc, software-ul a fost destul de scump un I; Sunt sigur că dacă nu-l încă în jurul după ce Microsoft a cumparat toate theyr după activele companiei au fost de praf din cauza un mare scandal ... Oricum, vă startof punct ar fi să te uiţi în jur pentru unele programe cu LHS (Lernhout & Houspie) Eticheta de pe el. Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sau dvs. ar putea să facă ceea ce am facut .. soo simplu .. du-te la> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php de tip în ceea ce vrei tu sa spui salvaţi fişierul. apoi atunci du-te pentru a începe apoi control panell apoi sunete / speach şi apoi daţi clic pe dispozitivul audio schimba schema de sunet. apoi faceţi clic pe (de exemplu) ferestre log off şi de a folosi placa dvs. de sunet pe care tocmai aţi făcut şi vă face
|
| |||
| |||
| Ive am tht discurs recongnition pe sistemul meu laptop, a venit cu ea de pe când am luat-o pentru crimbo. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Este foarte speriat prietena mea afara ... cam da-mi niste idei pentru calculatorul |
|
| |||
| |||
![]() acelaşi happend pentru mine, nu sunt sigur dacă ea crede său răcoros sau nu Thợ ea a spus că ai doar geek! atunci când mi descărcări terminat-mi spune că PC-VĂ DOWNLOAD sunt complete, la 100% de modul în care PC-ul meu se numeşte acum vikki![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Gazon, care ... Asta e un nume de awefull. Cel putin, spune Sonny, sau în cazul în care acesta trebuie să fie un nume de fete, alegeţi ceva diferit de cel Vikki ... Noroc: Chris |
|
| |||
| |||
bine ca a fost un bun film ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| hei VIKKI a fost un nume bun pentru un computer .. mai mult, deci, dacă-ţi un fan Will Smith .. si am urmat pe care site-ul .. mersi Mereu am intrebat cum se face că-mi auto .. ps comps numele meu este Sheila |
|
| |||
| |||
| Nu are nici o menţionate Microsoft Sam? |