menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Značka môj počítač hovoriť

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2008, 14:43
Člen Skupina

Default Značka môj počítač hovoriť

No myslím, že to bude v pohode, keď sa môj počítač mohol povedať dobré ráno ku mne ráno a popoludní v dobrej popoludní.

I dont len nie 2, ako to urobiť, a já dont dokonca žiadny, ak je to možné. Ak je to možné, niekto by mohol povedať, ako mi 2 to?
Old 17. júna 2008, 00:14
Darcu Skupina

Potrebujete reči pre tento softvér. Já vím, že niekoľko uear späť spoločnosti v Belgicku bol eperimenting s týmto typom veci a dostali svoje reči softvér tak ďaleko, že okrem úst, môžete tiež nechať počítač hovoriť.

Ktorý uviedol, že pokiaľ ide Pamätám si, že softvér bol dosť drahý I; nejsem jistá, ak to ešte asi po Microsoft kúpil všetky theyr majetok potom, čo spoločnosť šla prachu vďaka veľký škandál ...

Mimochodom, vaše startof bodom by bolo pozrieť po nejakej software s LHS (Lernhout & Houspie) štítok na to.

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 17. júna 2008, 02:52
Darcu Skupina

alebo vaša mohol urobiť to, čo som robil ja .. soo jednoduché .. Choď na> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

typu v tom, čo chceš povedať, súbor uložte. potom choďte na štart potom kontroly panelli potom zvuky / speach audio zariadenie a potom kliknite na tlačidlo Zmeniť zvuk režime. potom kliknite na (napríklad) Windows odhlásiť a používať svoj zvuk stačí vykonať a vaša urobiť

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 17. júna 2008, 13:46
Člen Skupina

Ive dostal THT reči recongnition na mojom notebooku, stalo sa to, keď som ju crimbo.
Old 17. júna 2008, 16:10
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal pete21 View Post
alebo vaša mohol urobiť to, čo som robil ja .. soo jednoduché .. Choď na> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

typu v tom, čo chceš povedať, súbor uložte. potom choďte na štart potom kontroly panelli potom zvuky / speach audio zariadenie a potom kliknite na tlačidlo Zmeniť zvuk režime. potom kliknite na (napríklad) Windows odhlásiť a používať svoj zvuk stačí vykonať a vaša urobiť
Nasleduje váš vzťah, a teraz, keď niekedy aj odhlásiť počítač povie "sbohem Kano" a keď som sa prihlásiť na nej napísané "hej Kano" Je skutočne Podivínský moje holka von ... trochu mi dáva inšpiráciu pre jej počítače
Old 18. júna 2008, 04:38
Darcu Skupina

isté sa stalo sa mi, já nejsem jistý, jestli je v pohode, alebo si myslí, že jeho ne Tho Ona len povedala ste geek! keď moje súbory sú hotové moje ks hovorí prehľadnosť sú kompletné AT 100% na ceste môjho PC je teraz vikk

Citácia:
Pôvodne Poslal kanoakavirus View Post
Nasleduje váš vzťah, a teraz, keď niekedy aj odhlásiť počítač povie "sbohem Kano" a keď som sa prihlásiť na nej napísané "hej Kano" Je skutočne Podivínský moje holka von ... trochu mi dáva inšpiráciu pre jej počítače

Old 19. júna 2008, 11:51
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal pete21 View Post
... Na ceste môjho PC je teraz vikk
Sod, že ... To je awefull názov. Aspoň hovorí Sonny, alebo ak je potrebné, aby sa dievčatá názov, vybrať niečo iné, ako vikk ...

Nazdraví:
Chris
Old 20. júna 2008, 01:16
Darcu Skupina

dobre, že je to dobrý film

Old 25. októbra 2008, 10:32
Nový člen skupiny

hej vikk bol dobrý názov pre počítač viac .. takže ak váš jeden Will Smith fanúšik .. a som za túto stránku .. děkuji i vždycky divili, ako sa to robí, že moje vlastné ..

vc comps moje meno je Sheila
Old 2 novembra 2008, 03:14
Nový člen skupiny

Nemá nikto uvedených Microsoft Sam?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Microsoft Surface počítača a spôsob, ako Jedným Pre ~ $ 350 usd Haun Všeobecné Hardware Chat 1 11. júna 2009 20:47
Ako spôsobiť, že počítač bude mierne rýchlejší by umazávání O s procesorom tolet Procesory, základné dosky & RAM 7 11. február 2009 15:09
Vypúšťa súbor aby space ale raz vypúšťa didnt akýkoľvek priestor enright666 Všeobecné Software Chat 2 22. december 2007 04:26
Talk talk heslo pomocníka ahuntington Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 17. novembra 2007 05:53
Script chyba s Google Talk! nidalkolothody Email, VoIP & IM Diskusia 22 27. augusta 2007 23:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.