мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Направити мој рачунар разговор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2008, 14:43
Мембер Гроуп

Default Направити мој рачунар разговор

Ок мислим да би било супер кад бих могао направити мој рачунар рећи добро јутро ми у јутро и добар дан у поподневним сатима.

ЈА праведан донт не 2 како то да урадите, и ја донт чак ни ако је могуће. Ако је могуће могао неко рећи ми како 2 то учинити?
Old 17. јуни 2008, 00:14
Донаторска Група

Требате препознавање говора софтвер за то. Знам да је неколико компанија уеар назад у Белгији је епериментинг са овом врстом ствари и добио њихов говор софтвер тако далеко да поред диктирања, можете пустити вашем рачунару разговор.

Послије реченог да, колико ја сјећам, софтвер је прилично скупо једном сам; м не сигуран ако то још увек око Мицрософт након куповине све тхеыр имовина након фирма оде прашина због великог скандала ...

У сваком случају, ваш стартоф бод би био гледати око неке софтверске са ЛХС (Лернхоут & Хоуспие) етикета на њој.

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 17. јуни 2008, 02:52
Донаторска Група

или ваш могао чинити оно што сам учинио .. соо једноставно .. ићи у> хттп://ууу.ресеарцх.атт.цом/% 7Еттсуеб/ттс/демо.пхп

типа у оно што желите рећи да га сачувајте датотеку. затим идите на старт па онда звуци контролу панелл / спеацх и аудио уређаја, а онда кликните променити звук шема. , А онда кликните на (пример) уиндоус одјавите и да користе свој звук који сте управо направили и ваш учинио

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.34ГХЗ оверцлоцк! Атхлон64 3000 +
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1,50 свирка ДДР
Графичка картица (е):
256МБ ПЦИ Г сила
Соунд Цард:
Соунд Бластер се ХД 5.1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ ваздушним хладјењем хладњак
Нетуорк / Интернет:
девица 50мбпс
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Прозора 7 Коначан
Old 17. јуни 2008, 13:46
Мембер Гроуп

Иве гот тхт говор рецонгнитион на мој лаптоп, он је дошао с њим кад сам га добио за цримбо.
Old 17. јуни 2008, 16:10
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пете21 View Post
или ваш могао чинити оно што сам учинио .. соо једноставно .. ићи у> хттп://ууу.ресеарцх.атт.цом/% 7Еттсуеб/ттс/демо.пхп

типа у оно што желите рећи да га сачувајте датотеку. затим идите на старт па онда звуци контролу панелл / спеацх и аудио уређаја, а онда кликните променити звук шема. , А онда кликните на (пример) уиндоус одјавите и да користе свој звук који сте управо направили и ваш учинио
Слиједи ваш линк, а сада када сам икада одјавите мој рачунар каже "збогом кано" и нашто ја клада на то каже "хеј кано" То стварно ишаран својом девојком из ... кинд даје ми неке идеје за своје рачунар
Old 18. јуни 2008, 04:38
Донаторска Група

исто хаппенд то ме сам не сигуран ако она мисли да је његова кул или не мада Она рече: само ти перверзњак! када ми доунлоадс завра̨и мој пц каже ВАШЕ Доунлоадс СУ ПОТПУНО на 100% путем мој пц зове викки сада

Куоте:
Оригиналлы Постед бы каноакавирус View Post
Слиједи ваш линк, а сада када сам икада одјавите мој рачунар каже "збогом кано" и нашто ја клада на то каже "хеј кано" То стварно ишаран својом девојком из ... кинд даје ми неке идеје за своје рачунар

Old 19. јуни 2008, 11:51
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пете21 View Post
... На путу мој пц зове викки сада
Бусење да ... То је један ауефулл именом. Барем га зову синчић, или ако он треба да се девојке име, изаберите нешто другачије него Викки ...

Цхеерс:
Цхрис
Old 20. јуни 2008, 01:16
Донаторска Група

добро је то био добар филм

Old 25. октобар 2008, 10:32
Нови члан групе

хеј ВИККИ је био добар назив за рачунар .. тако да ако још једном Вашу Уилл Смитх фан .. и ја следио том месту .. хвала Ја увек чуди како то да моја селф ..

пс цомпс моје име је схеила
Old 2. Мар 2008, 03:14
Нови члан групе

Је нико не помиње Мицрософт Сам?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мицрософт Сурфаце Рачунарске и начина Да би један за ~ $ 350 УСД Хаун Генерал Хардуаре Цхат 1 11. јуна 2009 20:47
Како направити Цомпутер Мало Брже бы Мессинг Абоут са Процесор толет ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 7 11 фебруар 2009 15:09
Избрисане датотеке да би спаце али једном није избрисана направите размак енригхт666 Уопштено Софтуаре Цхат 2 22 децембар 2007 04:26
Талк талк лозинку помагач ахунтингтон Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 17 новембар 2007 05:53
Сцрипт грешка са Гоогле Талк! нидалколотходы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 22 27 аугуст 2007 23:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц