![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок мислим да би било супер кад бих могао направити мој рачунар рећи добро јутро ми у јутро и добар дан у поподневним сатима. ЈА праведан донт не 2 како то да урадите, и ја донт чак ни ако је могуће. Ако је могуће могао неко рећи ми како 2 то учинити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требате препознавање говора софтвер за то. Знам да је неколико компанија уеар назад у Белгији је епериментинг са овом врстом ствари и добио њихов говор софтвер тако далеко да поред диктирања, можете пустити вашем рачунару разговор.
Послије реченог да, колико ја сјећам, софтвер је прилично скупо једном сам; м не сигуран ако то још увек око Мицрософт након куповине све тхеыр имовина након фирма оде прашина због великог скандала ... У сваком случају, ваш стартоф бод би био гледати око неке софтверске са ЛХС (Лернхоут & Хоуспие) етикета на њој. Цхеерс: Цхрис Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| или ваш могао чинити оно што сам учинио .. соо једноставно .. ићи у> хттп://ууу.ресеарцх.атт.цом/% 7Еттсуеб/ттс/демо.пхп типа у оно што желите рећи да га сачувајте датотеку. затим идите на старт па онда звуци контролу панелл / спеацх и аудио уређаја, а онда кликните променити звук шема. , А онда кликните на (пример) уиндоус одјавите и да користе свој звук који сте управо направили и ваш учинио
|
| |||
| |||
| Иве гот тхт говор рецонгнитион на мој лаптоп, он је дошао с њим кад сам га добио за цримбо. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
То стварно ишаран својом девојком из ... кинд даје ми неке идеје за своје рачунар |
|
| |||
| |||
![]() исто хаппенд то ме сам не сигуран ако она мисли да је његова кул или не мада Она рече: само ти перверзњак! када ми доунлоадс завра̨и мој пц каже ВАШЕ Доунлоадс СУ ПОТПУНО на 100% путем мој пц зове викки сада![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Бусење да ... То је један ауефулл именом. Барем га зову синчић, или ако он треба да се девојке име, изаберите нешто другачије него Викки ... Цхеерс: Цхрис |
|
| |||
| |||
добро је то био добар филм ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| хеј ВИККИ је био добар назив за рачунар .. тако да ако још једном Вашу Уилл Смитх фан .. и ја следио том месту .. хвала Ја увек чуди како то да моја селф .. пс цомпс моје име је схеила |
|
| |||
| |||
| Је нико не помиње Мицрософт Сам? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мицрософт Сурфаце Рачунарске и начина Да би један за ~ $ 350 УСД | Хаун | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11. јуна 2009 20:47 |
| Како направити Цомпутер Мало Брже бы Мессинг Абоут са Процесор | толет | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 11 фебруар 2009 15:09 |
| Избрисане датотеке да би спаце али једном није избрисана направите размак | енригхт666 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 22 децембар 2007 04:26 |
| Талк талк лозинку помагач | ахунтингтон | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 17 новембар 2007 05:53 |
| Сцрипт грешка са Гоогле Талк! | нидалколотходы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 22 | 27 аугуст 2007 23:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |