az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Benim bilgisayar konuşma yapma

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2008, 14:43
Üye Grubu

Default Benim bilgisayar konuşma yapma

Tamam Eğer benim bilgisayar yapmak sizce şık olur söyleyin öğleden sonra iyi akşamlar sabah bana ve günaydın.

Sadece hayır nasıl 2 yapalım, dont ve i bile yok, eğer mümkün dont. Eğer birisi nasıl 2 bunu bana verebilir mi?
Old 17 Haziran 2008, 00:14
Bağış Grubu

Bunun için konuşma tanıma yazılımı gerekir. Ben Belçika, bir kaç uear bir şirket bu tür şeyler ile eperimenting olduğunu biliyoruz ve şimdiye kadar bu dikte yanında, aynı zamanda bilgisayarınızın konuşabilir misin onların konuşma yazılım var.

Bu, bildiğim kadarıyla hatırlıyorum, yazılım olduğunu oldukça eğer hala sonra Microsoft, şirket toz büyük bir skandal nedeniyle gittik sonra tüm theyr varlıklarını satın I; emin değilim pahalı söyledikten sonra ...

Her neyse, sizin startof noktası LHS bazı yazılımlar için etrafına bakmak olacaktır (Lernhout & Houspie) üzerine etiket.

Şerefe:
Chris

Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Anakart:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Soket 775
RAM hafıza:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafik Kartı (ler):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Ses Kartı:
Onboard 7,1 Ses
Sabit Disk (ler):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optik Sürücü (ler):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Soğutma:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Onboard
Monitör (ler):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
İşletim Sistemi (ler):
Win XP (SP2)
Old 17 Haziran 2008, 02:52
Bağış Grubu

ya da ben .. yaptıklarını yapabilir soo basit .. gitmek> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

Bu dosyayı kaydetmek ne istiyorsanız yazın. sonra sonra başlatmak için kontrol panell sonra git sesler / speach ve ses Aygıt tıklatın ses düzenini değiştirmek. sonra (örnek) Windows tıklayın oturumu kapatın ve yeni yaptğnz ses kullanmak ve yapılması

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 17 Haziran 2008, 13:46
Üye Grubu

Ive benim laptopunda tht konuşma recongnition var, bu iş ne zaman i crimbo için var geldi.
Old 17 Haziran 2008, 16:10
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by pete21 View Post
ya da ben .. yaptıklarını yapabilir soo basit .. gitmek> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

Bu dosyayı kaydetmek ne istiyorsanız yazın. sonra sonra başlatmak için kontrol panell sonra git sesler / speach ve ses Aygıt tıklatın ses düzenini değiştirmek. sonra (örnek) Windows tıklayın oturumu kapatın ve yeni yaptğnz ses kullanmak ve yapılması
Ve artık hiç benim bilgisayar oturumunu kapatma Bağlantı İzlenecek "iyi güle Kano" ve i "Hey diyor oturum söyledi Kano" Bu gerçekten benim kız arkadaşım dışarı freaked ... tür yaz onu bilgisayar için bazı fikirler verir
Old 18 Haziran 2008, 04:38
Bağış Grubu

Eğer kendi veya olmayan tho düşünüyor bana aynı happend emin değilim O sadece inek dedi! benim indirme benim PC'yi İNDİRİLENLER TAMAMLAMA AT 100% söylüyor bitmiştir my PC vikki şimdi denir bu arada

Alıntı:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Ve artık hiç benim bilgisayar oturumunu kapatma Bağlantı İzlenecek "iyi güle Kano" ve i "Hey diyor oturum söyledi Kano" Bu gerçekten benim kız arkadaşım dışarı freaked ... tür yaz onu bilgisayar için bazı fikirler verir

Old 19 Haziran 2008, 11:51
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by pete21 View Post
... benim bilgisayar vikki şimdi denir bu arada
Kahretsin ki ... Bu bir awefull adı. En azından Sunny, ya da bir kız ismi, bir Vikki farklı almak gerekir arama ...

Şerefe:
Chris
Old 20 Haziran 2008, 01:16
Bağış Grubu

çok iyi bir filmi oldu

Old 25 Ekim 2008, 10:32
Yeni Üye Grubu

Hey VIKKI bir bilgisayar .. daha çok iyi bir isim eğer hayranıyım .. ve i Smith bu sitede .. teşekkür hep nasıl yapıldığını merak izledi benim öz ..

PS benim Comps adı Sheila olduğunu
Old 2 Kasım 2008 03:14,
Yeni Üye Grubu

Herhangi bir Microsoft Sam söz etti mi?
Reply

Register

Bookmarks