![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam Eğer benim bilgisayar yapmak sizce şık olur söyleyin öğleden sonra iyi akşamlar sabah bana ve günaydın. Sadece hayır nasıl 2 yapalım, dont ve i bile yok, eğer mümkün dont. Eğer birisi nasıl 2 bunu bana verebilir mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun için konuşma tanıma yazılımı gerekir. Ben Belçika, bir kaç uear bir şirket bu tür şeyler ile eperimenting olduğunu biliyoruz ve şimdiye kadar bu dikte yanında, aynı zamanda bilgisayarınızın konuşabilir misin onların konuşma yazılım var.
Bu, bildiğim kadarıyla hatırlıyorum, yazılım olduğunu oldukça eğer hala sonra Microsoft, şirket toz büyük bir skandal nedeniyle gittik sonra tüm theyr varlıklarını satın I; emin değilim pahalı söyledikten sonra ... Her neyse, sizin startof noktası LHS bazı yazılımlar için etrafına bakmak olacaktır (Lernhout & Houspie) üzerine etiket. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya da ben .. yaptıklarını yapabilir soo basit .. gitmek> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php Bu dosyayı kaydetmek ne istiyorsanız yazın. sonra sonra başlatmak için kontrol panell sonra git sesler / speach ve ses Aygıt tıklatın ses düzenini değiştirmek. sonra (örnek) Windows tıklayın oturumu kapatın ve yeni yaptğnz ses kullanmak ve yapılması
|
| |||
| |||
| Ive benim laptopunda tht konuşma recongnition var, bu iş ne zaman i crimbo için var geldi. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu gerçekten benim kız arkadaşım dışarı freaked ... tür yaz onu bilgisayar için bazı fikirler verir |
|
| |||
| |||
![]() Eğer kendi veya olmayan tho düşünüyor bana aynı happend emin değilim O sadece inek dedi! benim indirme benim PC'yi İNDİRİLENLER TAMAMLAMA AT 100% söylüyor bitmiştir my PC vikki şimdi denir bu arada![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Kahretsin ki ... Bu bir awefull adı. En azından Sunny, ya da bir kız ismi, bir Vikki farklı almak gerekir arama ... Şerefe: Chris |
|
| |||
| |||
çok iyi bir filmi oldu ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Hey VIKKI bir bilgisayar .. daha çok iyi bir isim eğer hayranıyım .. ve i Smith bu sitede .. teşekkür hep nasıl yapıldığını merak izledi benim öz .. PS benim Comps adı Sheila olduğunu |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir Microsoft Sam söz etti mi? |
![]() |
|
| Bookmarks |