менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Зробіть мій комп'ютер говорити

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2008, 14:43
Член групи

Default Зробіть мій комп'ютер говорити

Ok я думаю, було б здорово, якщо я можу зробити мій комп'ютер говорити доброго ранку до мене на ранок і добрий день в післяобідній час.

Я просто не Dont як 2 це зробити, і я не навіть немає, якщо це можливо. Якщо це можливо хтось може сказати мені, як 2 це зробити?
Old 17 червня 2008, 00:14
Донор групи

Вам необхідно програмне забезпечення розпізнавання мови для цього. Я знаю, що кілька uear тому компанія в Бельгії була eperimenting з такого роду речі і отримав своє програмне виступ так далеко, що крім диктанту, ви також можете Нехай ваш комп'ютер говорити.

Сказавши це, наскільки я пам'ятаю, програмне забезпечення було дуже дорогим I, не впевнений, що якщо він ще до тями після Microsoft купила всі активи після Theyr компанія була пил з-за великий скандал ...

У будь-якому разі, Ваша точка startof буде озиратися на деяке програмне забезпечення з LHS (Lernhout & Houspie) етикетку на ній.

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 17 червня 2008, 02:52
Донор групи

або може робити те, що я зробив .. Су простий .. Перейти до> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

Введіть те, що ви хочете сказати, збережіть файл. потім, щоб почати, то управління panell то звуки / speach та аудіо пристрій, а потім натисніть кнопку змінити звукову схему. потім натисніть на (приклад) Windows вийдіть із системи та використовувати звукову ви тільки що зробили і ваші зробили

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 17 червня 2008, 13:46
Член групи

Ive Got THT recongnition промові на моєму ноутбуці, вона прийшла з ним, коли я купив це за Crimbo.
Old 17 червня 2008, 16:10
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав pete21 View Post
або може робити те, що я зробив .. Су простий .. Перейти до> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php

Введіть те, що ви хочете сказати, збережіть файл. потім, щоб почати, то управління panell то звуки / speach та аудіо пристрій, а потім натисніть кнопку змінити звукову схему. потім натисніть на (приклад) Windows вийдіть із системи та використовувати звукову ви тільки що зробили і ваші зробили
Потім ваше посилання, і тепер, коли я коли-небудь вийти з "Мій комп'ютер" говорить "до побачення Кана" і при вході в систему він каже: "Ей Кано" Це дійсно злякалися моя подруга з ... Kinda дає мені деякі ідеї для свого комп'ютера
Old 18 червня 2008, 04:38
Донор групи

ж те, що сталося зі мною не впевнений, що якщо вона вважає своєю прохолодною або не Тхо Вона просто сказала, що ви Грайте та вигравайте! коли мої завантаження завершення мого ПК стверджує, що Ви завантаження повними на 100% До речі, мій комп'ютер називається тепер Віккі

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Потім ваше посилання, і тепер, коли я коли-небудь вийти з "Мій комп'ютер" говорить "до побачення Кана" і при вході в систему він каже: "Ей Кано" Це дійсно злякалися моя подруга з ... Kinda дає мені деякі ідеї для свого комп'ютера

Old 19 червня 2008, 11:51
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав pete21 View Post
... До речі, мій комп'ютер називається тепер Віккі
Содом, що ... Це awefull ім'я. По крайней мере, назвати Sonny, або якщо він повинен бути дівчинки ім'я, вибрати що-небудь відрізняється від Віккі ...

Cheers:
Кріс
Old 20 червня 2008, 01:16
Донор групи

а це був хороший фільм

Old 25 жовтня 2008, 10:32
Нові члени групи

Ей ВІККА було гарне ім'я для комп'ютера .. тим більше, якщо ваш Will Smith вентилятор .. і я після цього сайту .. Спасибо Я завжди дивувався, як це зробити, що моє "Я" ..

PS мої привілеї звуть Шейла
Old 2 листопада 2008, 03:14
Нові члени групи

Ніхто не згадується Microsoft Сем?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Microsoft Surface комп'ютерних та спосіб зробити одну за $ 350 USD Haun Генеральний обладнання чат 1 11 червня 2009 20:47
Як вивести комп'ютер трохи швидше за возитися з процесором tolet Процесори, материнські плати RAM & 7 11 лютого 2009 15:09
Віддалений файл, щоб SPAC але коли вилучив Didn't зробити будь-який простір enright666 General Software чат 2 22 грудня 2007 04:26
Talk Talk Пароль допоміжні ahuntington Веб-браузери & FTP-клієнти 1 17 листопада 2007 05:53
Помилка сценарію з Google Talk! nidalkolothody Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 22 27 серпня 2007 23:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.