![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok я думаю, було б здорово, якщо я можу зробити мій комп'ютер говорити доброго ранку до мене на ранок і добрий день в післяобідній час. Я просто не Dont як 2 це зробити, і я не навіть немає, якщо це можливо. Якщо це можливо хтось може сказати мені, як 2 це зробити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно програмне забезпечення розпізнавання мови для цього. Я знаю, що кілька uear тому компанія в Бельгії була eperimenting з такого роду речі і отримав своє програмне виступ так далеко, що крім диктанту, ви також можете Нехай ваш комп'ютер говорити.
Сказавши це, наскільки я пам'ятаю, програмне забезпечення було дуже дорогим I, не впевнений, що якщо він ще до тями після Microsoft купила всі активи після Theyr компанія була пил з-за великий скандал ... У будь-якому разі, Ваша точка startof буде озиратися на деяке програмне забезпечення з LHS (Lernhout & Houspie) етикетку на ній. Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| або може робити те, що я зробив .. Су простий .. Перейти до> http://www.research.att.com/% 7Ettsweb/tts/demo.php Введіть те, що ви хочете сказати, збережіть файл. потім, щоб почати, то управління panell то звуки / speach та аудіо пристрій, а потім натисніть кнопку змінити звукову схему. потім натисніть на (приклад) Windows вийдіть із системи та використовувати звукову ви тільки що зробили і ваші зробили
|
| |||
| |||
| Ive Got THT recongnition промові на моєму ноутбуці, вона прийшла з ним, коли я купив це за Crimbo. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це дійсно злякалися моя подруга з ... Kinda дає мені деякі ідеї для свого комп'ютера |
|
| |||
| |||
![]() ж те, що сталося зі мною не впевнений, що якщо вона вважає своєю прохолодною або не Тхо Вона просто сказала, що ви Грайте та вигравайте! коли мої завантаження завершення мого ПК стверджує, що Ви завантаження повними на 100% До речі, мій комп'ютер називається тепер Віккі![]() ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Содом, що ... Це awefull ім'я. По крайней мере, назвати Sonny, або якщо він повинен бути дівчинки ім'я, вибрати що-небудь відрізняється від Віккі ... Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
а це був хороший фільм ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ей ВІККА було гарне ім'я для комп'ютера .. тим більше, якщо ваш Will Smith вентилятор .. і я після цього сайту .. Спасибо Я завжди дивувався, як це зробити, що моє "Я" .. PS мої привілеї звуть Шейла |
|
| |||
| |||
| Ніхто не згадується Microsoft Сем? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Surface комп'ютерних та спосіб зробити одну за $ 350 USD | Haun | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 червня 2009 20:47 |
| Як вивести комп'ютер трохи швидше за возитися з процесором | tolet | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 11 лютого 2009 15:09 |
| Віддалений файл, щоб SPAC але коли вилучив Didn't зробити будь-який простір | enright666 | General Software чат | 2 | 22 грудня 2007 04:26 |
| Talk Talk Пароль допоміжні | ahuntington | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 17 листопада 2007 05:53 |
| Помилка сценарію з Google Talk! | nidalkolothody | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 22 | 27 серпня 2007 23:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |