![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem jsem pomocí McAfee Anti virus software a chtěl jsem si názory na tento software. Byl jsem pomocí to nějakou dobu, ale teď nejsem jistý, je to buď dělá svou práci velmi dobře, protože nikdy se zdá vyzvednout virů nebo není chránit počítač problém, protože to není nic vyrývání nahoru. Má některý používá tento specifický proti viru software? Co si myslíte o tom? |
|
| |||
| |||
| Můžete si vždy zjistit, zda jste právě donwload některých freeware antiviry a prohledávání vašeho počítače. Pokud zjistí, že nic Mcafee neodhalil, je to zřejmě nedělal svou práci. Jaká verze McAfee máte a kolik jste za to platit? Osobně si myslím, že je to lepší jen stáhnout zdarma a používat antivirový software, který. Pokud víte, který z nich stáhnout a spustit, počítač bude uložena v bezpečí za všech okolností. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvedl, že před a špatného říkám znovu, já nejsem fanda, to zpomaluje strojů až moc pro mou zálibu, a že sám je dost pro mě nemělo používat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, jako Norton, a Bůh ti žehnej, že AOL je jako Ivy na zeď uvnitř vašeho PC.