μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

McAfee αντι λογισμικό ιών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28ης Σεπτεμβρίου 2006, 03:38
Μέλος Ομάδα

Default McAfee αντι λογισμικό ιών

Γεια σας, είμαι με τη χρήση λογισμικού McAfee καταπολέμησης του ιού και θα ήθελα να τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το λογισμικό.

Έχω ήδη το χρησιμοποιεί για λίγο τώρα, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι 'αυτό, είναι είτε να κάνουμε την δουλειά εξαιρετικά καλά, διότι ποτέ δεν φαίνεται να εντείνεται κάθε ιός ή δεν είναι η προστασία υπολογιστή μου πρόβλημα, διότι δεν είναι τίποτε picking up.

Έχει μία συγκεκριμένη αυτή που χρησιμοποιείται κατά του ιού του λογισμικού; Ποια είναι η γνώμη σας γι 'αυτό;
Old 1ης Οκτωβρίου 2006, 14:12
Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να πείτε αν μόνο μερικές donwload δωρεάν antiviruses και σάρωση του υπολογιστή σας. Εάν βρείτε κάτι που δεν ανιχνεύουν McAfee, είναι πιθανόν να μην κάνει αυτό το επάγγελμα.
Ποια έκδοση του McAfee έχετε και πόσο έκανε να πληρώνετε για αυτό;
Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κατεβάσετε δωρεάν μόνο το λογισμικό αντιμετώπισης ιών και να τις χρησιμοποιούν. Εάν γνωρίζετε ποια να κατεβάσετε και να τρέχει, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να τηρούνται απόλυτα ασφαλή ανά πάσα στιγμή.
Old 2ης Οκτωβρίου 2006, 12:29
Διαχειριστής Ομάδα

Το είπε πριν και κακής πω ξανά, δεν είμαι οπαδός, που προβλέπεται να επιβραδύνει μηχανές πολύ για μένα και μόνο αυτό είναι αρκετό για μένα να μην το χρησιμοποιήσουν.

Dave.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13η Μαΐου 2007, 09:44
Banned Ομάδα

McAfee, όπως το Norton και, Θεός φυλάξοι ότι η AOL είναι σαν Ivy σε έναν τοίχο στο εσωτερικό του υπολογιστή σας.
Απλώς γίνεται κάθε περίπτωση και είναι ένα πραγματικό πόνο για την απομάκρυνση.
Λίγο όπως προσπαθούμε να κλείσουμε από τη μητέρα σου στο δίκαιο τα Χριστούγεννα.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποια είναι η Best Anti Virus λογισμικό για την προστασία από ιούς τύπου Trojan; im407 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 8 Ιουλ 2009 15:03
Τι το σημείο Anti Virus Software CrazyDaizy Virus, Spyware & Ασφάλεια 61 3η Νοε 2008 10:59
Anti ιού λογισμικό προβλήματα βοηθήσει howie15377 Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 18η Σεπ 2008 08:26
Αντι V λογισμικού mrdaveyk Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 17 Οκτ 2007 15:22
Δεν μπορείτε να κατεβάσετε Virus Scan McAfee Firewall ή από το MSN ... Milki Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 18 Μαρ 2007 23:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.