![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι με τη χρήση λογισμικού McAfee καταπολέμησης του ιού και θα ήθελα να τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το λογισμικό. Έχω ήδη το χρησιμοποιεί για λίγο τώρα, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι 'αυτό, είναι είτε να κάνουμε την δουλειά εξαιρετικά καλά, διότι ποτέ δεν φαίνεται να εντείνεται κάθε ιός ή δεν είναι η προστασία υπολογιστή μου πρόβλημα, διότι δεν είναι τίποτε picking up. Έχει μία συγκεκριμένη αυτή που χρησιμοποιείται κατά του ιού του λογισμικού; Ποια είναι η γνώμη σας γι 'αυτό; |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να πείτε αν μόνο μερικές donwload δωρεάν antiviruses και σάρωση του υπολογιστή σας. Εάν βρείτε κάτι που δεν ανιχνεύουν McAfee, είναι πιθανόν να μην κάνει αυτό το επάγγελμα. Ποια έκδοση του McAfee έχετε και πόσο έκανε να πληρώνετε για αυτό; Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κατεβάσετε δωρεάν μόνο το λογισμικό αντιμετώπισης ιών και να τις χρησιμοποιούν. Εάν γνωρίζετε ποια να κατεβάσετε και να τρέχει, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να τηρούνται απόλυτα ασφαλή ανά πάσα στιγμή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το είπε πριν και κακής πω ξανά, δεν είμαι οπαδός, που προβλέπεται να επιβραδύνει μηχανές πολύ για μένα και μόνο αυτό είναι αρκετό για μένα να μην το χρησιμοποιήσουν.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, όπως το Norton και, Θεός φυλάξοι ότι η AOL είναι σαν Ivy σε έναν τοίχο στο εσωτερικό του υπολογιστή σας.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι η Best Anti Virus λογισμικό για την προστασία από ιούς τύπου Trojan; | im407 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 8 Ιουλ 2009 15:03 |
| Τι το σημείο Anti Virus Software | CrazyDaizy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 61 | 3η Νοε 2008 10:59 |
| Anti ιού λογισμικό προβλήματα βοηθήσει | howie15377 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 18η Σεπ 2008 08:26 |
| Αντι V λογισμικού | mrdaveyk | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 17 Οκτ 2007 15:22 |
| Δεν μπορείτε να κατεβάσετε Virus Scan McAfee Firewall ή από το MSN ... | Milki | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 18 Μαρ 2007 23:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |