![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima ja sam koristeći McAfee Anti-virus softver i JA ištanje da biste dobili vaše mišljenje o ovom softveru. Imam bio koristeći ga za neko vrijeme sada, ali Ja sam ne siguran o tome, to je bilo to je posao jako dobro, jer nikad ne izgleda kao da pokupite virus ili bilo koju nije štite moj računalo problem jer nije ništa branje gore. Ima tko koristi taj protu-virus softver? Što mislite o tome? |
|
| |||
| |||
| Uvijek možete reći ako ste upravo donwload neki freeware antiviruses i skeniranje vašeg računala. Ako ih pronađete ništa što nije McAfee otkriti, to je vjerojatno ne radiš to posao. Koju verziju McAfee imate i koliko ste platili za to? Osobno, mislim da je bolje da se samo besplatno download antivirusnog softvera i korištenje. Ako znate one koje se preuzeti i pokrenuti, računalo će biti savršeno sigurno u svako doba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kazao je prije i bolesne kažem opet, ja nisam navijač, on usporava strojevi dolje do mnogo za moje sviđanje i da sama je dovoljno za mene da ne koriste ga.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, kao i Norton, nazdravlje to je poput AOL Ivy na zidu unutar vašeg računala.