kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

McAfee anti-vírus szoftver

Reply

Téma eszközök
Old 28. Sep 2006, 03:38
Csoport tagja

Default McAfee anti-vírus szoftver

Hi all I am használatával McAfee anti-vírus szoftver és akartam kérni a véleményét a szoftver.

Nekem van használ ez egy darabig, de most nem vagyok biztos benne, hogy ezt vagy azt a munkát, mert nagyon jól látszik, hogy soha ne vedd el a vírust, vagy nem védi a számítógépet a probléma, mert nem picking bármit fel.

Van valaki használni ezt a specifikus anti-vírus szoftvert? Mit gondolsz erről?
Old Október 1 2006, 14:12
Csoport tagja

Mindig tudsz mondani, ha csak néhány donwload freeware antiviruses és képolvasó a számítógépet. Ha nem találnak semmit, hogy a McAfee nem állapított meg, ez valószínűleg nem csinálja a munkát.
Milyen verziójú McAfee van-e és ha igen, mennyit fizet érte?
Úgy gondolom, hogy jobb, ha csak a letöltés ingyenes víruskereső szoftvert, és azt használd. Ha tudod, melyek ezek letöltése és futtatása, a számítógép folyamatosan tökéletes biztonságban legyenek.
Old Október 2 2006, 12:29
Administrator Group

Előtt és azt mondta, hogy rosszul mondom megint, nem vagyok egy rajongó, hogy lassítja a gépet le a sok szeretet, és én, hogy önmagában elég nekem, hogy nem használja azt.

Dave.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 13 2007, 09:44
Tiltott Group

McAfee, mint a Norton, és Isten áldja meg az AOL, mint Ivy a falon belül a számítógépet.
Csak kap, ahol minden, és egy igazi fájdalom eltávolítására.
Egy kicsit olyan, mint megpróbál becsukta az anyád jogi karácsonykor.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi a legjobb anti vírus szoftver elleni védelem trójaiak? im407 Vírus, kémprogram és biztonság 1 8. július 2009 15:03
Mi az a pont az Anti Virus Software CrazyDaizy Vírus, kémprogram és biztonság 61 3. november 2008 10:59
Anti-vírus szoftver problémákat segít howie15377 Vírus, kémprogram és biztonság 3 18. Szeptember 2008 08:26
Anti V szoftver mrdaveyk Vírus, kémprogram és biztonság 5 17. október 2007 15:22
Nem lehet letölteni a McAfee víruskereső és tűzfal az MSN ... Milki Vírus, kémprogram és biztonság 2 18. március 2007 23:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.