![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all I am használatával McAfee anti-vírus szoftver és akartam kérni a véleményét a szoftver. Nekem van használ ez egy darabig, de most nem vagyok biztos benne, hogy ezt vagy azt a munkát, mert nagyon jól látszik, hogy soha ne vedd el a vírust, vagy nem védi a számítógépet a probléma, mert nem picking bármit fel. Van valaki használni ezt a specifikus anti-vírus szoftvert? Mit gondolsz erről? |
|
| |||
| |||
| Mindig tudsz mondani, ha csak néhány donwload freeware antiviruses és képolvasó a számítógépet. Ha nem találnak semmit, hogy a McAfee nem állapított meg, ez valószínűleg nem csinálja a munkát. Milyen verziójú McAfee van-e és ha igen, mennyit fizet érte? Úgy gondolom, hogy jobb, ha csak a letöltés ingyenes víruskereső szoftvert, és azt használd. Ha tudod, melyek ezek letöltése és futtatása, a számítógép folyamatosan tökéletes biztonságban legyenek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Előtt és azt mondta, hogy rosszul mondom megint, nem vagyok egy rajongó, hogy lassítja a gépet le a sok szeretet, és én, hogy önmagában elég nekem, hogy nem használja azt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, mint a Norton, és Isten áldja meg az AOL, mint Ivy a falon belül a számítógépet.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a legjobb anti vírus szoftver elleni védelem trójaiak? | im407 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 8. július 2009 15:03 |
| Mi az a pont az Anti Virus Software | CrazyDaizy | Vírus, kémprogram és biztonság | 61 | 3. november 2008 10:59 |
| Anti-vírus szoftver problémákat segít | howie15377 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 18. Szeptember 2008 08:26 |
| Anti V szoftver | mrdaveyk | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 17. október 2007 15:22 |
| Nem lehet letölteni a McAfee víruskereső és tűzfal az MSN ... | Milki | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 18. március 2007 23:30 |
| Téma eszközök | |
| |